Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Preti li Ahmadinejadu sudbina kao i Milosevicu?  (Pročitano 34627 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 795
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ne bih eksperimentisao . Ahmedin je ok momak .  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Ne bih eksperimentisao . Ahmedin je ok momak .  Smile

Potpisujem
IP sačuvana
social share
Predsedniče Obama, okreni se ka nama.                    Mi smo se kuražili, sami k***c tražili.
Pogledaj nas, garavi, mi smo dobre naravi.                 Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti j****i.  
Nas su Srbe jebali i kad nisu trebali.                           Vi ste, crnci, kurati, nećemo izdržati!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 795
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11

Inace ovi sto su kao pr0 demokratski i loze se na demonstrante ni ne znaju ko je Musavi , ko Rafsandzani i sl.

Kako ce znati nesto o Iranu , kad pojma nemaju ni o Srbiji .

Smesni su ko CNN  Smile .

Kad smo vec kod CNNa i BBCa , samo njihovo izvestavanje pokazuje da se necem nadaju .

Stalno ukljucuju neke ,,anonimne ,, mlade , inteligentne , demokratski i kosmopolitski nadarene pristalice Musavija direktno iz Teherana  Smile . Sa idealnim americkim naglaskom , al tek na svakoj petoj recenici .  Smile

To mogu da ,,popuse ,, samo debili iz Kanzasa i Vajominga , Tesasa i Kalifornije ... i po neko iz Srbije .
Ista fora kao kod one srceparajuce farse , koja je potresla sve dobre  ljude planete Zemlje slabijih nerava , kad je u direktnom prenosu ,,devojcica Naira ,, , preziveli svedok zverstava iz Kuvajta kenjala u Kongresu . Te videla je kako vojnici izbacuju bebe iz inkubatora , te jedva je izvukla zivu glavu ,..te svasta nesto ... kad ono cerka kuvajtskog ambasadora iz Vasingtona .  Smile . Njena ,, potresna prica ,, nije se skidala sa TV ekrana pola godine ... Jos i danas bi srala , al su je prepoznali . A zvala se , inace , Al Sabah , i za vreme rata bila je naravno u Vasingtonu .

Malo oduzih , al ovo da smirim Kamarica & comp . Uzrujali su se previse za svoje godine  . Bas su se primili , brinem za njih . Otici ce ljudi u Tehran  Smile . Kamaric je mozda vec na putu u Isfahan  Smile .
« Poslednja izmena: 21. Jun 2009, 19:34:01 od kusha »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia N97
Ja uopshte ne govorim o demonstracijama niti o izborima, vec o tome da u Iranu i inache kler ne dozvoljava da kazhesh ono shto mislish. Ne smesh ni u kafani ni u kuci. O tome ja pricham. Bole mene brige ko im je predsednik jer njega sami biraju. Zlochin je ubijati ljude pa i Ranka Panica samim tim. Pandur koji ga je ubio treba da robija zbog prekomerne sile. A za Tapija ne znam ali siguran sam da vi imate informacije iz prve ruke. No tema je Iran.

Jebe se vama za Iran. Vi to gledate kao Zvezda Partizan i navijate za svoj tim odnosno protiv SAD. Zbog SAD-a je sad moderno podrzhavati razni olosh shirom sveta koji maltretira sopstven narod i pijucka viski.
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
vec o tome da u Iranu i inache kler ne dozvoljava da kazhesh ono shto mislish. Ne smesh ni u kafani ni u kuci. O tome ja pricham.

Svi rezimi tako postupaju kad uoce grupu misljenja u kojoj vide opasnost za vlast , i na zapadu je tako , doduse na zapadu ne vesaju na trgovima i ne kolju , ali to je vec pitanje pripadnosti Irana bliskoitocnoj civilizaciji . Po treci put ti kazem da kod nas postoje i verbalni delikti , a bogme sad i delikt misljenja ovim novim zakonom o "fasistickim" simbolima .
Zucni u engleskoj nesto sto ce neka budala da protumaci kao "rasizam" i najebo si , ako te bas zanima evo imas ovde : http://www.theaustralian.news.com.au/story/0,25197,25361297-7583,00.html
Secas li se one nemacke novinarke koja je rekla da je za vreme hitlera bila dobra porodicna politika drzave ( kod njih se dostra raspravlja na temu porodicne politike ) , secas se kako su unistili zenu ?
IP sačuvana
social share
Predsedniče Obama, okreni se ka nama.                    Mi smo se kuražili, sami k***c tražili.
Pogledaj nas, garavi, mi smo dobre naravi.                 Molimo te, leba ti, nemoj nas i ti j****i.  
Nas su Srbe jebali i kad nisu trebali.                           Vi ste, crnci, kurati, nećemo izdržati!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia N97
Je l zavrshila u zatvoru ? Je l KKK rasformiran ? Ne secam se.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Je l zavrshila u zatvoru ? Je l KKK rasformiran ? Ne secam se.

Ovi iz engleske su zavrsili u zatvoru i to deca ili protester koji je rekao da samo zeli da ima prava koliko i jednonoga crna lezbejka , sto si mogao procitati na :

http://www.theaustralian.news.com.au/story/0,25197,25361297-7583,00.html

Sto se ovih iz ostalih zemalja tice pa kao sto rekoh postoje razne sankcije , nije zatvor jedina opcija ko bi punio tolike zatvore , pa to kosta , recimo u istocnoj nemackoj je omiljena sankcija bila da te najure sa posla bez mogucnosti da ikada nadjes pristojan , tako je i danas u Nemackoj sto se vidi na primeru doticne novinarke .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia N97
Prochitao sam tekst i apsolutno je debilno decu maltretirati, ali ja sam odmah i rekao da je Engleska drzhava (da ne vredjam ljude) naveci olosh na svetskoj sceni. Jedino shto oni nisu trenutno prioritet u mojim ochima jer trenutno ne ubijaju ljude zbog protesta.

Shto ti mislish da sam ja na strani zapada ? Za razliku od vecine ovde ja mislim svojim mozgom i kritikujem sve vlade koje prave sranja i istochne i zapadne. Ne interesuje me. Hocu mir u svetu kao one misice. I tu je svakoj prichi kraj.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 795
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Mir u svetu hoce svaki normalan covek .

Od 1945 godine Amerika je vodila 230 ratova i vojnih intervencija . Neke od njih su i  bombardovanje Srbije , pre toga 95 Republike Srpske i Republike Srpske Krajine . I sad  treba da slusam nazi kretene koji ih podrzavaju i jos kenjaju o demokratiji  .  Smile . Prosveceni sam Evropljanin , uvereni pacifista , al sto je mnogo , mnogo je .

Sto pre par dana u Jekaterinburgu   rece Medvedev , a ponovi predsednik Kine : ,, Rec ima izabrani predsednik I rana , gospodin Ahnadzedin ,,  Smile
« Poslednja izmena: 21. Jun 2009, 21:10:30 od kusha »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 396
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Ne interesuje me. Hocu mir u svetu kao one misice. I tu je svakoj prichi kraj.

Mir u svetu zeli svaki normalan covek kao sto kolega kusha rece , ali onaj ko ga zeli na nacin koji ga misice zele je jednako retardiran kao i misice  Smile Pricu o miru u svetu je lansirala Amerika kao svojevremeno rimska imperija pod naslovom pax romana . Posto su osvojili sve do maximuma onda se zalazu za mir jer je rat jedino sredstvo koje im moze ugroziti poziciju .  Hitler je svojevremeno finansirao francuske pacifiste , KGB americke hipike . I inace je rat , a bogme i  doza unutrasnjeg nasilja da se nacija odrzi budnom osnovni metod resavanja konflikata bio kroz istoriju i ostace ,
Mada sumnjam da ti misleci svojim mozgom za razliku od mene ovo mozes da shvatis  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 34
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.