Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pretenciozni i precenjeni filmovi.  (Pročitano 51487 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Sad su kod nas u NS konacno napravili pravi bioskop pa cemo i mi gledati Avatar kako treba  Smile

Jeste,fala bogu na tome! Sad ću da gledam fino filmove u bioskopu kao sveCki čovjek i neću više da piratizujem (toliko). Ura za Arenu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Sad su kod nas u NS konacno napravili pravi bioskop pa cemo i mi gledati Avatar kako treba  Smile

Jeste,fala bogu na tome! Sad ću da gledam fino filmove u bioskopu kao sveCki čovjek i neću više da piratizujem (toliko). Ura za Arenu!

mali off...cula sam da su kombinacije boja: milka ljubicasta, pasjak zelena i crna  Smile
Valjda nam nece biti previse ruzno  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple 5

mali off...cula sam da su kombinacije boja: milka ljubicasta, pasjak zelena i crna  Smile
Valjda nam nece biti previse ruzno  Smile Smile
Ako je tako  Smile mene bioskop nece vigeti  Smile
Sta treba da se istraumiram pre projekcije a ne  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mali off...cula sam da su kombinacije boja: milka ljubicasta, pasjak zelena i crna  Smile
Valjda nam nece biti previse ruzno  Smile Smile

Kakav god daje, samo da imamo nešto kredibilno (mada su to stvarno jako ružne kombinacije boja  Smile )

Elem, on topic  Smile

1)Titanik

Možda je pogodio srce svima čim je izašao, ali film igra na jadnu patetiku, playboy glumu, dvodimenzionalne likove, sve ukomponovano u tragičnu ljubavnu priču sa kamarom muzičkih montaža. U osnovi chick-flick.

2)Million Dollar Baby

Jako dosadan i naporan film koji igra na kartu zadnje šok scene i izgleda da mu se ljudi zato dive... Čak i da je zadnja scena stvarno odlična (ali nije), ne može se poreći da je ostatak filma smor.

3)Napoleon Dynamite

Moje društvo i ja volimo da citiramo ovaj film, da imitiramo par reakcija i govor likova. Ali u suštini film nije dobar koliko ljudi tvrde. Humor je jako unikatan, svideće se samo užoj publici, a kompletan ton filma je nekako statičan. Amerika voli svoje geekove.

4) Departed

Dobar da. Super soundtrack - da. Gluma - da. Najbolji Scorceseov - ne. I sama činjenica da je rimejk azijatskog filma govori nešto.

5) Crash

Ovo stvarno ne znam odakle dolazi i zašto valja. Valjda amerika voli tužne simbolične drame koje isprepletaju živote više likova......a možda su glupi

6) Paranormal Activity

Nije strašan, nema glume, sat vremena se ništa ne događa, iritantni likovi - C...C......C......COMBO!!!!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Eeee nemoj Katanik  Smile
Plakala sam kao malo dete 2 sata posle filma, a ni sada mi nije svejedno  Smile

Departed... sjajan film  Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
Qtek 小米
Reservoir Dogs ... ja сам велики љубитељ крими драма, тачније гангстерских филмова, али ''улични пси'' су стварно прецењени. Заправо мислим да њих готиви група људи који нису прави љубитељи генг филмова. Одгледао једном и никада више.

Господар прстенова ... класик, један од десет најбољих свих времена.

Аватар ... сваки филм који одгледам два пута је одличан, а овај филм сад гледао три пута,  Smile то је је%ени класик, заслужено место међу 50 најбољих свих времена.
То је мој други омољени жанр филмова.

Crash из 2004. год. ... да ли се ико сећа тог ђубрета које је добило 3 оскара.  Smile Smile Smile
То је један он најпрецењенијих филмова.

Сви филови о супер-јунацима (осим старог Супермена и Бетмена)  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
@Dzuksi, pa ovi filmovi koje si naveo se i ne kotiraju nista posebno. Bili su popularni u svoje vreme i to je to. Mozda Titanik smara vise nego sto treba ali eto i on je bio spektakularan snimljen u svoje vreme i zasenio sve tada. Sad vec svi govore da je odvratan, osim Ekrema naravno.
Million Dollar Baby je Istvud snimio kao i Gran Torino. Meni su oba skroz prihvatljivi, Torino vise.
Crash je cak i uticao da se vise snimaju filmovi kakav je i on sam. Sa vise prica koje se na kraju povezuju. Ali ni on nije uzdignut vise nego sto vredi ili bar ja nisam upucen u to.

E da, sto se tice Dzejmsa Bonda. Ne mislim uopste da je nesto precenjeno. Jednostavno je to najveca filmska fransiza sa tradicijom od skoro pola veka i na te filmove treba gledati kao zabavnu akciju. Ni jednom reditelju iz fransize nije bila namera da ovo bude film sa porukom, vrhunskom rezijom, glumom ili pricom vec samo dovoljno dobar da zabavi publiku.

Cini mi se da polako prelazite na temu o filmovima koji se vama ne svidjaju a vecini da, nego sto pisete o precenjenim filmovima.

Reservoir Dogs ... ja сам велики љубитељ крими драма, тачније гангстерских филмова, али ''улични пси'' су стварно прецењени. Заправо мислим да њих готиви група људи који нису прави љубитељи генг филмова. Одгледао једном и никада више.

Pa, kad gledas Tarantina ne mozes da ocekujes klasican zanrovski film. On to prosto ne radi, to nije Tarantino. Ako ocekujes kod njega da vidis nesto kao sto je precenjeni Karlitov Put, to se nece desiti.
« Poslednja izmena: 04. Jan 2011, 21:09:55 od insideman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 4146
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
A meni je bio interesntan prvi put Takanik, jer sam još bio klinjo tad i nisam gledao puno filmova.  Smile Malo kasnije provalio sam da je milion starijih filmova bolje obradilo ljubavnu tragediju nego dotični film. A svaki noviji je probao da igra na tu kartu patetike. Ali dobro, rekao sam da je chick-flick, pa je razumljivo da ga zhenMske vishe gotive.

Departed jeste jako dobar što se tiče Holivudskih dostignuća. Ali kad se uzme u obzir da su preradili kineski film koji je izašao 4 godine pre Departeda, malo tu se gubi na kvalitetu. To je moj razlog zašto meni Departed nije ništa posebno. Smile

Ima li još predloga?  Smile

E da, skoro svaki film od Adama Sandlera je precenjen.

i ovaj

Sjećam se da se nisam ni jednom nasmejao.....čak ni Christopher Walkenu  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 8.0.552.224
Nek se ubije svako ko kaze da su ulicni psi bolji od petparackih prica!
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
mob
Qtek 小米
Departed, Титаник, Million Dollar Baby јеси прецењени филмови, али када би бирао који да поново гледам, без размишљања би то био Титаник.

Citat
Crash je cak i uticao da se vise snimaju filmovi kakav je i on sam. Sa vise prica koje se na kraju povezuju. Ali ni on nije uzdignut vise nego sto vredi ili bar ja nisam upucen u to.
Три је$ена оскара, уздигнут је и тек како превише.

Citat
Pa, kad gledas Tarantina ne mozes da ocekujes klasican zanrovski film. On to prosto ne radi, to nije Tarantino. Ako ocekujes kod njega da vidis nesto kao sto je precenjeni Karlitov Put, to se nece desiti.
Kill Bill, Desperado, Pulp Fiction па и Four Rooms сам готивио, али не и уличне псе.

п.с.
A History of Violence је такође један од баш баш прецењених филмова.
« Poslednja izmena: 04. Jan 2011, 21:31:55 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.