Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Firma sina Dragoslava Kosmajca dobila važan posao na koridoru 10  (Pročitano 3118 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 29182
Zastava
Pa dobro nije baba s cvijećem jedina. Nit je meso jedina namirnica kojoj treba regulacija.

Nego uopšte ta vrsta argumenta "hapse pošten narod a ne hapse prave kriminalce" nije tačna.
I time opravdano onda opšta osuda policije koja u suštini ipak radi pravu stvar tu.

Na kraju više sličnosti ima izbjegavanje odgovornosti, bez obzira dal je neuk a pošten prodavac - bez papira ili teški krimos koji vrda na sve načine.

Mentalitetski, ne volimo previše zakon, ili njegovu detaljnost ili suštinu.
Na kraju ako i nije kriva sama baba, onda jesu ovi koji su pretjerano defanzivni prema sličnim slučajevima.

zakon treba da se postije al ajde prvo da resimo krupne ribe pa cemo na babe sa cvecem,a da lakse na babu nju niko ne stiti isto kao sto je policiji lakse da izbaci samohranu majku sa decom,a nemaju muda da sruse ono na pancicevom vrhu i tako u nedogled
ako niste u stanju da shvatite sta sam hteo reci onda je sedvicarija dostigla visi nivo evolucije

ako cemo tako sta cemo sa korisnicima torenata  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Nije da podrzavm, daleko od toga..Niti cu da citam vest niti me interesuje.
Ali hocu jedno da kazem, drzava je koliko znam odvojena od sudstva..Njihovo je da ga uhapse dal ce sud da ga oslobodi je nesto drugo.

Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
Što sendvičarija jebo ga ti. Ovo je opšte i mentalitetsko, nevezano za aktuelnu vlast.

A problemi , mali i veliki, nisu spojeni da ne dozvoljavaju simultano rješavanje.

Konretno neće komunalni policajac uopšte da hapsi nekog ko je optužen za teški ili privredni kriminal.

Neke proste predstave o prekršajima/krivici. Treba hapsiti samo teške zločince i ruke im sjeći.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
mob
Samsung 111111
Nije da podrzavm, daleko od toga..Niti cu da citam vest niti me interesuje.
Ali hocu jedno da kazem, drzava je koliko znam odvojena od sudstva..Njihovo je da ga uhapse dal ce sud da ga oslobodi je nesto drugo.

Smile

Ja ne znam sta je smesno.
Jedino ako nisi cuo za zakonodavnu, izvrsnu i sudsku vlast.

Kapiram da ti je smesno to sto si mozda umislio da ja mislim da je sudstvo u realnosti nezavisno.
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
Мораш мало да порадиш на сарказму.  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
Nas narod plitko razmislja jer misli da ako mu vlast dozvoljava na vara zakon na sitno da je na nekom dobitku. Problem je sto oni sa vrha visestruko vise pokradu, tako da ti sa svojim sitnim dobitkom na kraju u "zavrsnon racunu" ispadnes na gubitku. Zato se slazem sa Slagvortom, treba udarati  na te sitne prestupe, bas da bi raja snizila toleraniju na krsenje zakona od strane elite.
Znaci ono "mene karas sto pricam preko moba dok vozim, a ovi pokradose boga oca ... Uaaa vlada", al vlast to i nece da bi Srbenda ziveo u tripu da je "zajebo drzavu", iako bi prihodovao daleko vise kad bi ovde bio neki normalan red i poredak.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
Pa to, mentalitetski nam se toleriše lukavstvo.

Političari su ogledalo naroda, i ljudi zainteresovani za politiku su zainteresovani za konkretan i brz interes.
I to se prećutno/otvoreno i zna.

Mislim da je iskrena politika, i od strane političara i od strane glasača, previše apstraktan i dalek pojam koristolljubivim seljacima.

Takvi smo, odavno. Što se može vidjeti u romanima npr.

Odakle onda krenuti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
mob
I-mate 30 Pro
korupcija to je politika zaposljavanja...

niko normalan nikad se ne bi bavio tim poslom...

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
Pa to, mentalitetski nam se toleriše lukavstvo.

Političari su ogledalo naroda, i ljudi zainteresovani za politiku su zainteresovani za konkretan i brz interes.
I to se prećutno/otvoreno i zna.

Mislim da je iskrena politika, i od strane političara i od strane glasača, previše apstraktan i dalek pojam koristolljubivim seljacima.

Takvi smo, odavno. Što se može vidjeti u romanima npr.

Odakle onda krenuti.
Progresivni porez i uvodjenje ogranicenje na zarade javnih funkcionera, znaci neki paritet 10 prema 1 minimalac maksimalno za ukupna primanja. Ako neko moze da mota kablove za 200 evra, onda moze i Jorgovanka da radi za 2000 evra. Ja bi odatle poceo plus progresivno oporezivanje prihoda do nekih 40-50 posto maksimalno.
Kes od toga krljati u sociijalu,  zdravstvo i skolstvo.
Zasto je potrebno vezati prihode politicara za minimalac. Prsto receno politicari su ljud mnogo zaljubljeni u kes. Ako im njihove prihode vezes za prihode najgore placenih ljudi u ovoj drzavi, onda ih teras da zarad sopstvenog interesa rade i za interes naroda. Znaci oces rode luksuz ... nema problem, al ti luksuz zavisi od toga koliko zaradjuju ovi najsiromasniji, pa ti vidi da l ti se isplati da se stvarno potrudis da narodu podignes standard ili ne.
Iskackati likove koji su ljute guje spremne da ovo sprovode, a takvih ima u svakom narodu, pa i u nasem i to je to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.131 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.