Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pretukli je na smrt zet i muž  (Pročitano 881 puta)
25. Okt 2006, 16:06:31
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Apple 15
Pretukli je na smrt zet i muž

BEOGRAD - Ivanka Gaborov, ćerka pokojne Dragice (46), za smrt svoje majke optužila je svog bivšeg supruga Radomira Gaborova. Ivanka je na jučerašnjem suđenju za ubistvo Dragice Gaborov u Okružnom sudu, za koje su optuženi Radomir i žrtvin suprug Aleksandar (58), do detalja opisala kako su zet i njen otac na smrt isprebijali nesrećnu ženu. Tragedija se dogodila u porodičnoj kući u Grockoj, 16. januara prošle godine, a Ivanka je sa svoje dvoje maloletne dece bila svedok brutalnog batinanja majke.
- Radomir je tog dana malo više popio. Napao je moju majku, tvrdeći da laže oca i da sama troši svoju platu. Govorio je da napušta kuću dok ima novca i da se vraća kada sve potroši. Urlao je na nju zašto ocu ranije nije rekla da najstarija ćerka nije njegova. Naređivao je ocu da je tuče. I mene je terao da je bijem. Morala sam dva-tri puta da je udarim, samo da ne bi pobesneo još više - istakla je Dragičina srednja ćerka.
Prema njenim rečima, Radomir je posle prvog napada besa od nje tražio "bensedin", govoreći da je "mnogo nervozan i da mora da se smiri".
- Kada se malo otreznio, nastavio je da je bije. Ona je kukala i kumila da prestane. Dozivala me je u pomoć, ali nisam smela da je branim, jer je Radomir i mene ranije tukao. Posebno je pobesneo kada je dete reklo: "Eno, tata tuče baku!" Molila sam ga da prestane zbog dece, ali se on smirio tek posle pola sata - istakla je Ivanka. Ona je još dodala da je Radomir provocirao njenog oca Aleksu.
- Govorio mu je: "Pederu, pičkice". Čak ga je i udarao, ali je on samo ćutao. Posle svađe i batina, svi su legli da spavaju. Moja majka se primirila, a negde oko dva sata ujutro ja sam se trgla i primetila da ne diše. Probudila sam i njih i mobilnim telefonom pozvala Hitnu pomoć. Pre nego što je stigla policija, muž mi je naredio da kažem da je majka nastradala u šumi. Kada je došla policija i videla je otečenu od udaraca, nisam smela da lažem. Policajci su mi zapretili da će mi uzeti decu i odvesti ih u Zvečansku ako ne kažem šta se tačno desilo. Nisam imala kud - posvedočila je Ivanka. Sud je saopštio da će presuda biti objavljena u petak.
(T. I.)

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.