Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: prete li sankcije ako radikali dodju na vlast????  (Pročitano 12344 puta)
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
@Aleks@

Citat
Nije mi bash naj jasnije o kojoj vecini ti to govorish??

ma hajde...

Citat
Kako te nije sramota da kazes tako neshto za 5. Oktobar?! Svako sa i malo mozga se ponosi tim datumom. Ja sam ovde ocekivao neku ozbiljniju ekipu, sa ozbiljnijom pricom. Sta bi ti hteo da ti hleb ponovo bude 3din a da ljudi rade za 15 eura, stvarno mi je teshko da poverujem da neko moze da zali za vremenom pre 5. Oktobra....
Pogledaj malo po tim radikalskim prirucnicima ili Shesheljevim knjigama mozda nadjesh neshto bolje da ovde izlupetash

Ako radnici rade za 15e a hleb je 3din onda je totalno proporcijalno sa danasnjim cenama pa cak i bolje... opet se papagajises.

Koje godine je bio predlog da hleb bude 3 din?

Naravno da me nije sramota da kazem sve lose o 5 oktobru jer nije nista uradjeno od ocekivanog i obecanog osim toga sto je nekolicina prodala Milosevica...

Velike produkte nam je dao 5 oktobrar. Prvo djindjic je ubijen... (steta) jer mu ovi njegovi zaperci nisu ni do malog prsta na nozi pocev od Zivkovica, Cede, Kostunice, Velje...

A baska sto je skupstina bila zapaljena a nju ni nacisti u drugom sv. ratu nisu zaplalil... to je demokratija. wau

Citat
Josh jedna od nebuloza. Srbija treba da saradjuje sa ostatkom sveta, da se prilagodi situaciji u kojoj se nalazi i da je prezivi a ne da se zatvori u sebe i propadne. Svakom u lice?? Sa koje si ti planete pitam se.

Zasto ti imas problem da se nekom kaze istina u lice... ? A ovo za svet? Jel mislis da mi trebamo svetu?

@MunkaZe

dobar i koristan post za razliku od nekih
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 58
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@nbns
Svi mi Srbi vrlo dobro znamo shta je to jednosmerna politika,nema potrebe da pojashnjavam na shta sam mislila,nismo deca pa da ne znamo o chemu se radi. Moje politichko opredeljenje vishe ne postoji,nisu ni radikali,ni demokrate ni Pera Peric ni kralj ... Na beskrajnom putovanju kroz programe i politichare,ova zemlja je samo gubila na sopstvenim resursima (pod kojim podrazumevam ne samo prirodne,nego i drushtvene, najpre mlade intelektualce koji su pobegli i dalje bezhe glavom bez obzira odavde i ne greshe).Ne verujem medijima,ali ako je bar 5% istina od onog shto napishu ili objave,dodje ti prosto da se najezish kad pomislish kome je Srbija data po principu "kljuch u ruke" i ko nama kroji kapu...Pa pogledajte samo shta se radi sa sudjenjem za ubistvo jednog premijera...Nije Pera nego je Zhika,e sad nije Zhika nego je Laza reko Peri ... dajmo nemojmo...hoce li se Srbija pobuniti protiv mistifikacija i obmanjivanja? Zashto niko  ne hapsi Mihajlovica ? Zashto Cheda slobodno sheta ulicama i paradira na telivizijama iznoseci svoju tuzhnu prichu "ja sam zrtveno jagnje"? Gde je Guri ? Pobego chovek...da se malo smire strasti.Pa ceo Filmski Grad je gledao Legiju kako paradira u dzipovima za vreme poternice i tog malog kikireza pandurskog koji mu chuva ledja...Lichno sam videla tu scenu sa terase,dvogledom sam ih pratila...Pa chak je i raspala Danica to izjavila za sve novine...Jedan zasticeni svedok manje,da bi se na njegovo mesto ugurao Bagzi.Dragoceniji je, u svakom sluchaju.Taman posla da se raskrinka Mihajlovic...I odmah naslovi u svim novinama:"Daltoni ponovo jashu,Zemunski klan nastavlja sa krvavom odmazdom!!!!" Pa breee,nismo valjda BASH toliko glupi,jeste da smo zaglupljeni od godina zamazivanja raznoraznih istina,ali dajte samo malo poshtovanja prema ovom narodu koji, zna se,zheli u Evropu,ali ne sa radikalima,nego sa demokratama,ali nekim novim drugim svetom koji ce ih dostojno predstavljati,a ne (kao neki) izvinjavati se kao pi*cke zbog ratnih razaranja i krvoprolica,ne bi li dobili blagoslov mmf za josh koje milionche pride...

MunkaZe
 Smile    &     
Jer bi mogao da te upoznam?  Smile
IP sačuvana
social share
''Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." -- Samuel Beckett
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

nja,nja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1323
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape6 6.2
mob
Nokia 
nbns

Nema tebi pomoci, cini mi se da tvojim glupostima zaista nema kraja.
Necu vishe troshiti reci na odgovore tebi koji ne razumesh ni samog sebe.
Radikali su zlo i nikada nece doci na vlast. Zavrshena prica.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
ti imas svoje misljenje a ja svoje.

nema potrebe da te vredjam jer si ti to odradio i nekim postovima bolje od mene.

Niko te ne tera da volis ili ne volis srs, ali pogledaj kostunicu za kojeg si glasao... mene bi bilo sramota da sam za njega glasao.

Srs su imali sirov pristup realnosti jer takva je i Srbija... Da narod ide u pozoriste ... i politicari bi bili drugaciji.

Za tebe je najbolji demant vreme koje ce doci, jer ovo koje je proslo ti uveko pokazuje buducu sliku Srbije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

nja,nja

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1323
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Netscape6 6.2
mob
Nokia 
Odakle ti ideja da sam glasao za Koshtunicu? Bez obzira shto je ova vlada jadna i takva je daleko bolja od svega shto moze da ponudi srs.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Izadji na izbore, jedini nacin da radikali zaista pobede je slaba izlaznost.... Smile

...to je to ...bravo

nisi gradjanin ako ne glasash...progutaj knedlu i zaokruzi nekog...ali izadji
IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
@Aeks@

nisi objektivan

@slobabg

ne.... ne treba nekog. treba za onog za kojeg mislis da ce ti doneti bolje sutra.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
@nbns
"Niko te ne tera da volis ili ne volis srs, ali pogledaj kostunicu za kojeg si glasao... mene bi bilo sramota da sam za njega glasao."

Da ,ali ako mislish na 5.oktobar,zna se da je bilo ili za Milosevica ili protiv njega.A Koshta je bio The Only One...pa tako...generalno i mene je sramota sad shto mu je Srbija ukazala poverenje...shta sve chitam u novinama iz dana u dan...ma uzhas.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
HTC Touch HD, Luna
a sto nije bio Djindjic umesto njega... zar pobeda ne bi bila jos veca u moralnom smislu sa vase tacke gledanja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ne.... ne treba nekog. treba za onog za kojeg mislis da ce ti doneti bolje sutra.

..kao i do sada sam cu sebi doneti bolje sutra...nece mi niko od politichara doneti bolje sutra

nek se oni pobrinu za manje ratova, manje kradje, poshtovanje zakona, bolje shkolstvo...itd.
IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 8 9 11 12 13
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.