Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 10:41:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 87 88 90 91 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Presuda BiH vs SCG 21. februara  (Pročitano 37271 puta)
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
znaci preko 7000 ljudi je ubijeno zbog necega sto je kriv Naser Oric?
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Час 7000 час 8000 колико их је на крају побијено. Дај да заокружимо на 10000 лакше се памти.
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
nisam rekao 7, citirao sam Vesnu Pesic iz danasnjeg Pescanika, rekla je "preko 7000" Wink
IP sačuvana
social share
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Ако је весна пешић рекла онда је то тачно. Она је баш меродавна за процену жртава у Сребреници. Из Мексика је бројала жртве.  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Prvo su ti muslimani pravili pokolje po srpskim selima u okolini Srebrenice i napravili pokolj u Bratuncu,i onda su Srbi zvali
vojsku RS i ovi su jednostavno očistili teren.To pitanje je završeno u Hagu,Ratko Mladić je optužen zbog toga a i dokazano
je da republika Srbija nema veze sa tim,tj. da je ovaj to radio na svoju ruku.
A ako ti je žao ljudi trebao si da razmišljaš i o srbima koji su živeli u okolini Srebrenice pre tog događaja,kako su oni okončavali svoje živote kada im upadne banda mudzahedina,i siluje i pokolje sve po kući,ili o srbima iz Bratunca.
Događaj u Srebrenici je bio samo posledica predhodnih događaja i da razmisliš koliko je Naser Orić osuđen zbog toga.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Све то он зна само се прави блесав.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Све то он зна само се прави блесав.  Smile
Volim to kad ljudi imaju dve istine i dva sistema vrednovanja,to mnogo govori o njima.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2179
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Prvo su ti muslimani pravili pokolje po srpskim selima u okolini Srebrenice i napravili pokolj u Bratuncu,i onda su Srbi zvali
vojsku RS i ovi su jednostavno očistili teren.To pitanje je završeno u Hagu,Ratko Mladić je optužen zbog toga a i dokazano
je da republika Srbija nema veze sa tim,tj. da je ovaj to radio na svoju ruku.
 A ako ti je žao ljudi trebao si da razmišljaš i o srbima koji su živeli u okolini Srebrenice pre tog događaja,kako su oni okončavali svoje živote kada im upadne banda mudzahedina,i siluje i pokolje sve po kući,ili o srbima iz Bratunca.
Događaj u Srebrenici je bio samo posledica predhodnih događaja i da razmisliš koliko je Naser Orić osuđen zbog toga.

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
"Tužba pala na dokumentima CIA"

Hag -- Srbija mora da pokaže svoju moralnu snagu i izrazi žaljenje za žrtvama Srebrenice, kaže Radoslav Stojanović.

"Kao što znate, neki su protiv toga. Ispunićemo svoj moralni dug ako nađemo odgovarajuće rešenje koje će ukazati i na put kojim treba da idemo", rekao je ambasador Srbije u Holandiji Radoslav Stojanović za "Politiku".

Na pitanje sta je presudno uticalo na Međunarodni sud pravde pri donošenju oslobađajuće presude za genocid, pravni zastupnik Srbije u ovom procesu je odgovorio da je "najsnažniji argument bio da ne može Srbija da se osudi za genocid jer je čak 80 odsto mladića odbilo da se odazove mobilizaciji na koju je pozivao Slobodan Milošević".

"Zamislite da je milion vojnika iz Srbije krenulo na Sarajevo ili na Zagreb. Šta bi se onda desilo? Narod Srbije u tome nije učestvovao i ne može ni da strada. Istina, tužba BiH, govorili su njeni zastupnici, ne krivi srpski narod. Ali, ako vi osudite državu, a država je dom toga naroda, onda ste osudili i narod", rekao je Stojanović.

On smatra da je to bio najteži proces u istoriji Međunarodnog suda pravde, kao i da se na taj Sud ne može uticati politički, ali da je Sud svestan političkih posledica koje ostavlja njegova presuda.

Stojanović je rekao i da se srpska strana u ovom postupku, tokom odbrane, pozivala, na primer na izvore CIA koji ne ostavljaju sumnju i da je optužba srušena upravo tim dokumentima CIA.

"Dva toma dokumenata CIA objavljena su 2004. a dobio sam ih 2005. godine i ustanovio da nam 70 odsto tih dokumenata baš ide u prilog", rekao je Stojanović.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Srbija nema ništa sa tim i nikome ne mora da se izvinjava i da izražava žaljenje,jar imamo mi Srbi svojih žrtava mnogo i nad njima žalim a ne nad muslimanima,koji bi nas sve pobili da su mogli.
A to su sad fore ovih belosvetskih ološa,da namaknu krivicu na bilo koji način,pošto presuda kaže drugačije.
Ja nikad nisam čuo neko njihovo žaljenje za našim žrtvama,a dušebrižnici koji imaju potrebu da se izvinjavaju
muslimanima,neka malo pogledaju istoriju,pa da vide ko je žrtva a ko osvajač na ovim prostorima.
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 87 88 90 91 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 10:41:53
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.