Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 19:26:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Presuda BiH vs SCG 21. februara  (Pročitano 37534 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Hrvatska se milijun puta ogradila od NDH, ne znam koliko je naših delegacija bilo u Jasenovcu, još se danas traži za hapšenje dvojicu ustaša iz II. sv. rata...
Stalno se osuđuje NDH i zločini...za razliku od vas koji svoje zločine ne priznajete !
tadic je zatrazio da se skupstina javno ogradi i osudi

srbija je jedina u ratu slala autobuse u mesta koja su okupirali da rasele civile pre i posle okrsaja.
naravno da nije humano raseljavati civile, ali je humanije od istrebljivanja.
ne znam cifre, ali znam cinjenicu da drugi to nisu radili.

takodje znam da su seseljevci isli i klali i srbe i muslimane...to su divljaci..
kaze mi oratk iz doboja da su u doboju silovali vise srpkinja od svih ostalih zajedno.
kraisnici nisu nista bolji.. uselili se kod ortakovog komsije, on ih pozvao, kroz 10 dana mu silovali cerku i zenu, a njega ubili..kad se proculo, proterali ih sve iz tog sela.
ima primera da u muslimanskim selima nije unistena ni jedan pravoslavna i katolicka crkva, ali zato mislim da ni jedan zamija nigde nije postedjena.

ni mi ni oni nismo cvece.
mozemo jedino da se raspravljamo ko je manje govno.
a to je uzas boziji relativno.
ja znam proverene price koje bi nekog neobjektivnog ubedile da su srbi ciste zveri...ima i takvih, dosta, sad, zamislite da ste u hrvatskoj, i da vas mediji obasipaju srpskim zverstvima...kojh je bilo previse.

naravno, opet ima i ona prica koju je onaj nemac ispricao, da je pobio gomilu hrvata kad je video kako se 'ophode' prema srbima. kako guraj noznu kost mrtvog muza u picku novonastale udovice...i ostalo.
ali treba prvo da shvatimo sta smo mi radili u ratu, a tek onda da se osvrcemo na druge.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Hrvatska se milijun puta ogradila od NDH, ne znam koliko je naših delegacija bilo u Jasenovcu, još se danas traži za hapšenje dvojicu ustaša iz II. sv. rata...
Stalno se osuđuje NDH i zločini...za razliku od vas koji svoje zločine ne priznajete !
Možete vi da se ogradite od NDH ali ne možete od pradedova,pa ko je bio u toj NDH,a te zločince što
kao tražite,a oni sede po nekim Argentinama i troše opljačkane pare od Srba i Jevreja,to su priče za mali decu.
Pa jer Mesić rekao da ste dvaput pobedili u II svetskom ratu,a sad kao rekao je ishitreno,a nije rekao da to nije
mislio,ili da to nije istina.Tako da vama niko nizašta mora da se pravda,ni da vam objašnjava.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Glasaju za chedu primaju u pedu  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Glasaju za chedu primaju u pedu  Smile

Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Nikola daj reci jel ima na Internetu cijela presuda
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
ne lupetaj, da li to znaci da i moja deca treba da odgovaraju za zverstva koja su seki i njegovi cinili?

ako se ljudi iskreno ogradjuju, i javno osudjuju, problema nema.

nisam ja kriv sto su debili glasali za slobu X puta. necu ja da odgovaram za njihove gluposti...ja sam ipak mnogo pametniji od njih.
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Kraljevicu Marko žao mi je što ima malo Srba kao što si ti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Kraljevicu Marko žao mi je što ima malo Srba kao što si ti.

Stvarno si svemirska sila  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Ljudi ova tema ide u off....sada će vlado ili Missminded doći i lockirati...

Vratite se na temu a tema je ozbiljna...Nemojte sve zasrati sada kao inače.

Zna li netko gdje ima na Internetu presuda i da li je zasada ima ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
a Tadic se setio deklaracije o Srebrenici... podsetimo se ko je to prvi predlozio Wink

Citat
Zarko Korac, koji je podneo deklaraciju nevladinih organizacija na usvajanje parlamentu, rekao je da je sramotno to sto Srbija kasni za bosanskosrpskim entitetom, Republikom Srpskom, RS, kada se radi o priznavanju masakra u Srebrenici.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 64 65 67 68 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 19:26:27
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.