Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 15:13:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Presuda BiH vs SCG 21. februara  (Pročitano 37627 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
I
Čitam i čitam, šta se ova tema pretvorila u rat muslimana i Srba.

Srbi su prošli bolje nego što su očekivali no činjenica da je Srebrenica okarakterizirana kao zločin genocida koje je počinio Ratko Mladić i Vojska Republike Srpske će biti uteg Srbiji u pisanju njezine povijesti. Ja zapravo ne znam zbog čega ste vi sretni.

Zaista, pitam Srbe, jeste li vi zadovoljni ovom presudom ?
Ne ja nisam zadovoljan samo zato što suđenja nije trebalo ni da bude,koji genocid,šta muslimani su sedeli i pušili nargile,a mi Srbi smo kao tamo došli i njih povučene tihe i mirne,napali i izvršili genocid.A šta ćemo sa onim mudzahedinima što su se nastanili oko Tuzle,odkud oni tamo,došli na letovanje.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Mene boli krac za presudu i da smo osudjeni najteze.. meni bi bilo svejedno!
Drago, mi je samo sto patoloski bolesnici koji nas tuze na svakom koraku ce zatvoriti usta
Zna se sta je nama najvazniji interes... mozete nas osuditi za 101 genocid, ali ne otimajte nam Kosovo i Metohiju.. stoko sa Zapada Smile
« Poslednja izmena: 26. Feb 2007, 18:44:30 od bokiPFC »
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Čitam i čitam, šta se ova tema pretvorila u rat muslimana i Srba.

Srbi su prošli bolje nego što su očekivali no činjenica da je Srebrenica okarakterizirana kao zločin genocida koje je počinio Ratko Mladić i Vojska Republike Srpske će biti uteg Srbiji u pisanju njezine povijesti. Ja zapravo ne znam zbog čega ste vi sretni.

Zaista, pitam Srbe, jeste li vi zadovoljni ovom presudom ?
ako ce ovo Srbima biti uteg,onda Hrvati moraju imati Dutmitor svezan oko vrata!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
I jos nesto cornix,duboko u sebi ti si nezadovoljan presudom samo to neces da priznas,a to sto si ti nezadovoljan IMPLICIRA DA SMO MI SRBI ZADOVOLJNI!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
Dobro ali kada govorimo u Srebrenici, zar vama ne smeta da je od najvišeg suda na svijetu utvrđeno ono što svi znamo a to je:

da je Srbin, zapovijedajući srpskom vojskom, u ime srpskog naroda počino najgori zločin nakon 2. sv. rata, da je na bolestan način bez ikakvog razgloga ubio 8 000 ljudi !!!

Iskreno, zar se vi time ponosite ?

Ono što je dobro u ovoj presudi je to što je zločin u Srebrenici definitivno i za sva vremena okarakteriziran kao zločin genocida a ne kao neki obični ratni zločin. To je najveća važnost ove presude jer će imati povijesno značenje. Svugdje će u knjigama pisati da su Srbi počinili genocid.

Ono što vama može biti drago je to što se Srbija kao država oslobodila krivnje.
« Poslednja izmena: 26. Feb 2007, 18:47:57 od Cornix »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Avant Browser Nepoznat
mob
Nokia 5610
Јел се ти поносиш са твојим поглавником и Јасеновцем?
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 545
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Alcatel dobar neki ;)
Ne razumem zbog cega  Smile

kad ti pobijem pola familije i oslobode mi,pitat cu ja tebe zasto me mrzis Smile

Tada ces se zvati Naser Oric  Smile
Naser  Smile
IP sačuvana
social share
Seka Aleksic fan club !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
I jos nesto cornix,duboko u sebi ti si nezadovoljan presudom samo to neces da priznas,a to sto si ti nezadovoljan IMPLICIRA DA SMO MI SRBI ZADOVOLJNI!
Naravno,oni su nezadovoljni isto kao i muslimani,tužili su nas i Hrvati,kad i oni budu izvisili za presudu,ima da se pojedu.Pa njima je slađe da čuju najcrnju vest iz Srbije,neko najlepšu iz njihove zemlje.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dobro ali kada govorimo u Srebrenici, zar vama ne smeta da je od najvišeg suda na svijetu utvrđeno ono što svi znamo a to je:

da je Srbin, zapovijedajući srpskom vojskom, u ime srpskog naroda počino najgori zločin nakon 2. sv. rata, da je na bolestan način bez ikakvog razgloga ubio 8 000 ljudi !!!

Iskreno, zar se vi time ponosite ?

Ono što je dobro u ovoj presudi je to što je zločin u Srebrenici definitivno i za sva vremena okarakteriziran kao zločin genocida a ne kao neki obični ratni zločin. To je najveća važnost ove presude jer će imati povijesno značenje. Svugdje će u knjigama pisati da su Srbi počinili genocid.

Ono što vama može biti drago je to što se Srbija kao država oslobodila krivnje.
Da te ispravim u presudi nepise da je to neko ucinio u ime srpskog naroda,nemoj da lazes!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ne razumem zbog cega Smile

kad ti pobijem pola familije i oslobode mi,pitat cu ja tebe zasto me mrzis Smile

Tada ces se zvati Naser Oric Smile
Naser Smile
E upravo Nasera i krivi za Srebrenicu, jer je Srebrenica bila odmazda na njegove zlocine!
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 53 54 56 57 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Sep 2025, 15:13:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.