Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 03:37:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Presuda BiH vs SCG 21. februara  (Pročitano 37194 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Savo bezzze si...

izvor ti je supljak.

SARAJEVO (reuters)
pa onda prenio je rojters.. ma nemoj...

.........samo su dio direktne štete koju su srpski barbari nanijeli Gradu.......... bas me zanima odakle ti text...

Smile

Pa sigurno je bolji nego tvoj izvor sa tamo neke slobodanmilosevic.org stranice. No sala nastranu(mada koristis tu stranicu) prvo sam nasao tekst na :
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2006/12/12/AR2006121200505.html

znaci washingtonpost mi je izvor.

ali radi lakseg citanja potrudio sam se da nadjem verziju koja je prevedena na "nas" jezik i to je bilo sa
http://users.skynet.be/orbus/aktua/aktua1330.htm

eto ti raso moji izvori.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 392
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Savo je zaboravio da je u Bosni bio rat.  Smile
IP sačuvana
social share
"Kada bih uspio da ubijedim Muslimane da prestanu da ubijaju sopstveni narod radi CNN-a mozda bismo odavno imali primirje."

- General Mekenzi, jun 1992
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
nije, nego savo pokusava tekst sa glasa bosnjacke dijaspore podvaliti sa potpisom reutersa. savo, jesi li ti procitao teks na wash postu? nigdje se ne spominju srpski barbari, naglaseno je da su istragu pravili bosnjacki strucnjaci, ne koristi se termin srpski zlotvori...

al takvi su vam novinari, svaka ozbiljnija kuca im skine 3/4 teksta, al nema veze objavice AFERIM ili ovako neki divlji sajt... ali to gospodji Dariji ne smeta da potpise reuters pod te bljuvotine. savo, meni je reuters dio posla, i vro dobro poznajem njihov rijecnik i njihove norme pisanja.. cudi me kako je ne tuze za ovako nesto...
i znas sta jos. likovi kao ti su nocna mora za takve novinare. sve im ide dobro, dok ih vi ne ponete potezati za vjerodostojnost i profesionalizam. previse ocekujete...

svaka cast za trud "oko lakseg citanja" ali nisi prvi kome je to palo na pamet smisli nesto revoucionarno..
« Poslednja izmena: 13. Dec 2006, 16:30:53 od od rasssse »
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
nije, nego savo pokusava tekst sa glasa bosnjacke dijaspore podvaliti sa potpisom reutersa. savo, jesi li ti procitao teks na wash postu? nigdje se ne spominju srpski barbari, naglaseno je da su istragu pravili bosnjacki strucnjaci, ne koristi se termin srpski zlotvori...

al takvi su vam novinari, svaka ozbiljnija kuca im skine 3/4 teksta, al nema veze objavice AFERIM ili ovako neki divlji sajt... ali to gospodji Dariji ne smeta da potpise reuters pod te bljuvotine. savo, meni je reuters dio posla, i vro dobro poznajem njihov rijecnik i njihove norme pisanja.. cudi me kako je ne tuze za ovako nesto...
i znas sta jos. likovi kao ti su nocna mora za takve novinare. sve im ide dobro, dok ih vi ne ponete potezati za vjerodostojnost i profesionalizam. previse ocekujete...

raso. ja nisam smjestio tekst radi"srpski barbara" ili drugih pridjeva, to me u ovoj temi nimalo nezanima. jasam ti rekao zasto sam postavio tekst sa orbusa..nije mi se dalo prevoditi ovaj sa washingtonp vec sam naletio na ovaj na orbusu, za lakse citanje i za one koje nerazumiju engleski tako dobro. tekst kao tekst sam postavijo zato sto ima veze o presudi i o event. naplati za ratne stete. mozemo li nazad na temu ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
ali to su dva razlicita teksta, cak i cifre se razlikuju. i ne zaboravi, reuters je reuters... a orbus? sta je to?

moze tema. samo nemoj vise "prevoditi"...  Smile
« Poslednja izmena: 13. Dec 2006, 16:39:22 od od rasssse »
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 577
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sta cu pre doziveti... smak sveta ili da Srbi-poturice vec jednom prestanu da nas tuzakaju Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Potpis uklonjen zbog duzine!
Dozvoljena dužina teksta je 4 reda (rezolucija 1024x768) pri veličini slova od 7pt (size=1)!
Najveća veličina slova ukoliko se tekst nalazi u jednom redu je 9pt (size=2), a ako se nalazi u dva i više 7pt (odnosno size=1)!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
neka,

eto vidis ovaj primjer Save, takva je i optuznica... ali nije savo kriv, kao ni ti sto skupljaju "dokaze"... to je njima nametnuto, oni moraju to da rade, kao sto je nama nametnut visoki predstavnik i sfor...

hoce nesto, al ga ne ide, pa misli da ne zna dovoljno. a kada sazna dovoljno, vidjece da nema smisla. a dok to vidi, ode dio zivota na gluposti... dotad je operisan od logike i pojedinih cula... samo to vremenom prodje, kao pubertet. i to je veliki problem sarajevske vlade... svako malo moraju mijenjati strucnjake, novinare, strance... idu pare nemilice.   
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
mob
Nokia E50

PRESUDA PO TUŽBI BIH PROTIV SRBIJE I CRNE GORE 26. FEBRUARA

Međunarodni sud pravde u Hagu saopštiće 26. februara presudu u slučaju po tužbi Bosne i Hercegovine protiv Srbije i Crne Gore za genocid počinjen tokom rata u BiH.

Međunarodni sud saslušao je argumente dve strane početkom 2006. godine, po tužbi koju je BiH podnela protiv tadašnje SR Jugoslavije još 1993. godine, pre završetka rata.

Srpska strana očekuje da sud ispuni svoju funkciju mirnog rešavanja sporova, a bosanska da će Srbija i Crna Gora biti proglašene krivom.

'Ja očekujem ono što od početka očekujem - da će MSP doneti odluku kojom će ispuniti funkciju, sudsko mirno rešavanje takvih sporova. Odluka koja će završiti spor i otvoriti vrata za buduću saradnju dve zemlje. Bez toga njegova uloga ne bi bila ispunjena', rekao je glavni pravni zastupnik Srbije pred Međunarodnim sudom pravde Radoslav Stojanović.

'Ambasada BiH u Holandiji me je obavestila da će sud saopštiti odluku 26. februara', izjavio je zastupnik BiH Sakib Softić za AFP.

BiH u tužbi tereti tadašnji režim u Beogradu za ubistva, silovanja, mučenja, otmice, ilegalno pritvaranje i istrebljenje muslimanskog stanovništva.

Glavni pravni zastupnik Bosne i Hercegovine kaže i da je praksa suda da ukoliko Srbija i Crna Gora budu proglašene krivom, ostavi dvema stranama godinu dana da postignu sporazum o odšteti, a ako se to ne dogodi, sledi faza koja se odnosi samo na obračun visine naknade.

Zastupnici BiH su zatražili od suda da zločine počinjene tokom rata od 1992. do 1995. godine proglasi 'međunarodnim genocidom' u kome je Beograd imao aktivnu ulogu.

Oni su u ime BiH zatražili odštetu, ali nisu naveli iznos. Zastupnici Srbije i Crne Gore su naveli da ti zločini ne predstavljaju genocid i da SCG i njen narod nisu nameravali da unište muslimane i Hrvate u BiH.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
SonyEricsson k800i i D820
Ovo je najace
Citat
Oni su u ime BiH zatražili odštetu, ali nisu naveli iznos. Zastupnici Srbije i Crne Gore su naveli da ti zločini ne predstavljaju genocid i da SCG i njen narod nisu nameravali da unište muslimane i Hrvate u BiH.

Pa sta su onda namjeravali ako ne da od Srbije pa preko 70% Bosne i 30% Hrvatske protjeraju sve nesrbe ili ih pobiju...?
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
vidis, zagonetka!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 94
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 31. Avg 2025, 03:37:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.335 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.