Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: PRESS: Tito i prva pobjeda SAD-a u hladnom ratu  (Pročitano 17726 puta)
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Pa Srbe su uspeli da podele i Tadic , Ceda , Canak , Rasim  , Vuk , Dinkic i onaj  Riza ... Pahlavi  - s jedne strane - i Nikolic , Kostunije , Velja - s druge strane ... i da ne bi  mudrosti i principijelnosti Palme , Dacica i Krkobabica - nasta bruka , nikad u  EU  ne bi usli  .... .... Veliki mi problem podeliti Srbe -  uskoro  cemo se  uz malu pomoc nasih prijatelja  , podeliti na 6 - 7  nezavisnih drzava ....

Malo se zezam , Yet ....  Smile

Sve sto si napisao o tom banditu je istina .

Adenaur je imao pravo - to je bila propalica kakvu svet nije video .  Smile

Nego YET ..... DOKLE CEMO NAS PAR ANTIKOMUNISTA I DEMOKRATA DA ODRZAVAMO OVU TEMU U ZIVOTU - OVI ,, EVROPEJCI ,, I DOSADASNJI  NEPOKOLEBLJIVI FORUMSKI BORCI PROTIV KOMUNISTICKOG NASLEDJA , KOMUNISTICKIH PRINCIPA , KOMUNISTICKOG NACINA MISLJENJA , BORCI  ZA KRALJA I OTADZBINU , FANOVI DJENERLA DRAZE , ...I BLA ..BLA ..BLA ... NI DA ZUCNU PROTIV TITA I KPJ ...  Smile ...   a jos do pre par dana su nas optuzival da smo komunjare ...  Smile Smile Smile

Napiso bih i ja jos sto - sta protiv tog olosa - nego se bojim da ce me banovati .  Smile ... i poslati na robiju ...

Ziv je Tito , umro nije ....  Smile

Па пошто је тема "тито прва побједа запада у хладном рату"(или тако нешта чисто ради информисаности сам убацио онај текст у којем стоји:

Kominterna je javno iskljucila iz svojih redova KPJ, posle pisma Staljina Titu I Kardelju gde je rekao da su ova dvojica suvise uobrazeni I da im se “zavrtelo u glavi”

To je bilo posle sastanku Inform biroa u Bukurestu 28 Juna 1948.

Obrazlozenje je glasilo U osnovnim pitanjima spoljne I unutrasnje politike KPJ je odstupio od Marksizma- Lenjinizma.

Mesec dana kasnije na Petom Kongresu KPJ, Tito se zaklinje na vernost Staljinu ?

Podsecam vas – to je onaj isti magarac sto je rekao “sudbonosno – NE”.

Prvi govornik zavrsava svoj govor na ovom Kongresu sa : Ziveo Sovjetski Savez na celu sa vodjom I uciteljem naprednog naroda Drugom Staljinom.

Na kraju Kongresa Faust, ili Tito, zvarsava svoj govor sa uzvicima : Neka zivi veliki Sovjetski Savez na celu sa genijalnim Staljinom. (kakav dupelizac).

Nekoliko meseci posle dobijanja noge u dupe od Staljina, Tito jos uvek ne veruje sta ga je snaslo, Novine su pune njegovih hvalospevih izjava o “geniju” Staljinu (Borba iz 7 Novembra 1948) I valjda da bi odobrovoljio Staljina I pokazao mu da je pravi komunista Tito vrsi I drugu nasilni nacionalizaciju  privrednih I usluznih objekata u zemlji.

1947 u Jugoslaviji je bilo 638 sovjetskih kolhoza (seljackih radnih zadruga)

1948 – 1,217

1949 – 6,238

1948/49 u Jugoslaviju je uvezeno 557 sovjetskih igranih filmova.

Od Titove zelje da se pokaze Staljinu, pucala su ledja nasih seljaka. Do te mere da su Banatski paori pisali parole po Beloj Crkvi : Vandrovkasi (skitnice) svih zemalja – ujedinite se.

Do sredine 1951 samo kroz zatvor u Zabeli proslo je 86,000 srpskih seljaka
.

Dolazi velika Prvomajska parada u Beogradu 1949, skoro godinu dana kako je Staljin proglasio Tita otpadnikom iz nove Kominterne zvane Informbiro, a ovaj dripac (Tito) pored Marksa i Lenjina, seta I Staljinove slike na paradi. Jos mu valjda nije doslo iz dupeta u glavu da kaze ono sudbonosno – NE.

Јебеш Стаљина али брате мили ови наши ни након 30 година након што је "вриснуо" неће да сами
себи кажу:"који смо ми срби будале" па ме и нечуди што је у данашњој "демократској" Србији Власт
која јесте. Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 25. Feb 2010, 12:09:35 od yetyou »
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Pa da , aktuelna vlast je Titoisticka , sve sami Titovi unucici .   Smile .. Jedino Kostunije nikad nije bio Titoista - to mu nikad nece oprostiti .  Smile
« Poslednja izmena: 25. Feb 2010, 12:15:24 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share
Slaba Engleska - jaka Srbija !

Jaka Rusija - jaka Srbija !

Volimo Francusku , kao sto je ona volela nas !

Nemce moramo naterati da klece !

Najsladje se smije onaj koji prvi puca !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6230
Pa da , aktuelna vlast je Titoisticka , sve sami Titovi unucici .   Smile .. Jedino Kostunije nikad nije bio Titoista - to mu nikad nece oprostiti .  Smile
Pa zmirkavi je bio na vlast uz podrsku sviju nas.
Imao je vladu sa Veljom svinjarem uz podrsku Ivice Dacica.I Tito bi mu zavideo na takav izbor. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
A jel u toj vladi bio i DS , zaboga ?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6230
A jel u toj vladi bio i DS , zaboga ?  Smile
Nije Bogu mi.Seti se malo.Manjinska vlada sa podrskom SPS-a. Tek posle su dosli zuti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
Ahaa .... Tek posle .... Od tada nam je svanulo - tada smo rascistili sa komunizmom i titoizmom .. i lenjinizmom .. i kardeljizmom ...  i komunistickim nasledjem .  Smile
« Poslednja izmena: 25. Feb 2010, 13:58:19 od Lepi_Bora »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Alcatel 

A dali si ti Titoista, neko ti je od predaka živeo u Titovo vreme. Smile
To su besmislena uopštavanja.Ispada da su loše osobine mogu pripisati samo komunistima, a da su sve ostale ideologije bezgrešne.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6230
Pa svi smo mi Titoisti, cim verno drzimo njegov sistem u funkciji.
Pozajmljuj pare, deli malo sise balvaniji i marishi po nahodjenju, po kljucu, sada je kljuc partijska pripadnost.
Ko je sta promenio tu? Jedino sto se sada vidi, a onda se po malo prikrivalo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2485
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
To da su su ostale ideologije bezgresne nigde nisam napiso - najodvratniji su mi liberalni - fasisti i globalisti . Derivat globalizma je i komunizam .

Licno pripadam ideoloskom pravcu koji se sublimirano moze sazeti  krlaticom - Slab Zapad - jaka Srbija !  Smile .... Moze i malo opsirnije - Slab Zapad - osta nama ziva glava na ramenima .  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 6230
To da su su ostale ideologije bezgresne nigde nisam napiso - najodvratniji su mi liberalni - fasisti i globalisti . Derivat globalizma je i komunizam .

Licno pripadam ideoloskom pravcu koji se sublimirano moze sazeti  krlaticom - Slab Zapad - jaka Srbija !  Smile .... Moze i malo opsirnije - Slab Zapad - osta nama ziva glava na ramenima .  Smile
Jos da bi Zapad znao da je Srbija u Evropi a ne u Africi, moglo bi se i sprovesti.
Kupi bre neki Shoicev sanovnik, da pises bolje postove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 14 15 17 18 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.