prije nego iznesem ono sto imam,voljela bih da naglasim da neocekujem odgovor,vise je ovo jedno zapazanje koje imam potrebu podijeliti sa svima vama,a nalazim da mu je mjesto ovdje.
dugo sam na burek forumu i malo je reci da uzivam u njemu i ljudima koje srecem ovdje.
danas sam,listajuci neke stare teme na forumu knjizevnosti naisla na temu "zasto ljudi ne citaju knjige?" to je tema koja je bila "vruca" zbog oprecnih misljenja onih koji su ucestvovali,ali zato i jako interesantna.na pocetku teme doslo je do,ja zaista vjerujem,konstruktivnog razgovora izmedju mene i Euridicat,koja je moderator na tom forumu.pazite,potpuno je nebitno sto je ona moderator,ali eto,podatak vise.i otkrijem danas,sto me i nije toliko iznenadilo,jer se sjecam koliko je bila nesigurna kada sam je "napadala" u debati,da je promjenila svoje postove nakon skoro citavih godinu dana od razgovora . e sad,smisao i tok razgovora sada nemaju nikakvog smisla,a to je zaista prava steta. mislim,i ja imam tu opciju,ali nikada mi nije palo na pamet da je upotrijebim nakon i jednog dana od razgovora,prosto jer smatram da nemam prava kvariti uvid u burek dokumentaciju,gdje se zaista mogu i trebaju naci svi nasi gafovi,izlivi lucidnosti,genijalnosti,pa i budalastina...sto da ne? a drugo,koliko god da sam u sukobu misljenja sa sagovornikom,a meni se to i te kako desava ,nikada ne bih koristila tu opciju nakon toliko vremena,jer na taj nacin pokazujem koliko ne umijem voditi dijalog. teme moraju imati smisla,zasto ih kvariti nakon toliko vremena?rekli smo sta smo rekli,vazno je jedino da jedni druge ne vrijedjamo.
eto,toliko! veliki pozdrav za ljude koji se staraju o burek forumu!
Slazem se da je to nekorektno sa strane moderatora i da takvim potezom tema znacajno menja smisao i da se to moze racunati kao zloupotreba polozaja... Upozoricu moderatora i skrenuti ostalima paznju da takve stvari ne rade, iako im je ta mogucnost ostavljena
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!