Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: jedno malo zapazanje!  (Pročitano 1462 puta)
14. Maj 2008, 18:26:02
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
prije nego iznesem ono sto imam,voljela bih da naglasim da neocekujem odgovor,vise je ovo jedno zapazanje koje imam potrebu podijeliti sa svima vama,a nalazim da mu je mjesto ovdje.

dugo sam na burek forumu i malo je reci da uzivam u njemu i ljudima koje srecem ovdje.

danas sam,listajuci neke stare teme na forumu knjizevnosti naisla na temu "zasto ljudi ne citaju knjige?"
to je tema koja je bila "vruca" zbog oprecnih misljenja onih koji su ucestvovali,ali zato i jako interesantna.na pocetku teme doslo je do,ja zaista vjerujem,konstruktivnog razgovora izmedju mene i Euridicat,koja je moderator na tom forumu.pazite,potpuno je nebitno sto je ona moderator,ali eto,podatak vise.i otkrijem danas,sto me i nije toliko iznenadilo,jer se sjecam koliko je bila nesigurna kada sam je "napadala" u debati,da je promjenila svoje postove nakon skoro citavih godinu dana od razgovora Smile.
e sad,smisao i tok razgovora sada nemaju nikakvog smisla,a to je zaista prava steta.
mislim,i ja imam tu opciju,ali nikada mi nije palo na pamet da je upotrijebim nakon i jednog dana od razgovora,prosto jer smatram da nemam prava kvariti uvid u burek dokumentaciju,gdje se zaista mogu i trebaju naci svi nasi gafovi,izlivi lucidnosti,genijalnosti,pa i budalastina...sto da ne? Smile
a drugo,koliko god da sam u sukobu misljenja sa sagovornikom,a meni se to i te kako desava ,nikada ne bih koristila tu opciju nakon toliko vremena,jer na taj nacin pokazujem koliko ne umijem voditi dijalog.
teme moraju imati smisla,zasto ih kvariti nakon toliko vremena?rekli smo sta smo rekli,vazno je jedino da jedni druge ne vrijedjamo.

eto,toliko!
veliki pozdrav za ljude koji se staraju o burek forumu!
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple iPhone 6s
Slazem se da je to nekorektno sa strane moderatora i da takvim potezom tema znacajno menja smisao i da se to moze racunati kao zloupotreba polozaja...
Upozoricu moderatora i skrenuti ostalima paznju da takve stvari ne rade, iako im je ta mogucnost ostavljena Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Nokia ispo iz modu
А да ли цитирање решава проблем, тачније ако одговор садржи и цитирани пост да ли и у цитату долази до промене?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.1
pa ne dolazi ali opet ako je moderator moze da izmeni tvoju poruku Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1060
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Samsung E250
To bi bio vrhunac...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12;
mob
Nokia E50
Dobro...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.