Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Preporuke i saveti - Koji aparat da kupim?  (Pročitano 29742 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla ImageShackToolbar
mob
Apple 15
Mislila sam da mi ne treba ultrazoom i zilion pixela.. sto ovi prosumeri nude.. Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12846
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
Ok, ostao sam sam Smiley

sry za citat , zaboravio sam da nije sa ove teme ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 46
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Samsung D600
Bilbord mozes da slikas sa A630, s obzirom na nivo stampe Smiley. Mnogo je zajebanije kad to ide na kvalitetnu novinsku stampu, ili plakate...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple 15
Nemam tih aspiracija... Smile
Da cujemo sad malo o Canon 350d... da li neko ima iskustva? Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 46
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Samsung D600
Odlicna spravica, jos ako kupis booster, ihaaaj. Jedini manjak sto cesto ume sa nekim objektivima da mashi fokus...problem tog masenja fokusa nije stalan, cesto sam video da oscilira, dakle tri u fokusu, jedna van itd. Da stvar bude losija - kombinacija jednog objektiva sa dva tela 350D moze da bude sasvim razlicita - jedan da bude skroz precizan, drugi da mashi Smiley.
« Poslednja izmena: 24. Jul 2007, 11:15:29 od nesharm »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple 15
Hm... znaci, kontrola kvaliteta je na vrhunskom nivou.. Smiley

Za sada 70:30 u korist Pentaxa...  Smile

Koliko vidim, situacija i kod nas i u svetu je ista... favorizovanje Canona, zatim Nikona i totalno odbacijvanje drugih proizvodjaca najcesce zbog broja pixela...
BTW. Nadjoh negde da je sa ovih 6.1mpx pri 150dpi moguce odstampati sliku A3 formata...
Spao mi je kamen sa srca, mada su uzasno male sanse da cu ja ikad stampati sliku A3 formata Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

----- Whiro -----

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 1848
Zastava Šabac, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
...Koliko vidim, situacija i kod nas i u svetu je ista... favorizovanje Canona, zatim Nikona i totalno odbacijvanje drugih proizvodjaca...
Ljudi ovde vole Canona skoro kao Golfa dvojku.  Smile
Kad sam ja kupovao aparat(pre 3 god.) bila je ista situacija. Po casopisima su se mogle videti preporuke za razne modele, ali na domacim forumima je postojao samo Canon. Ipak nisam poslusao preporuke i kupio sam Samsung V3 sa kojim sam bio prezadovoljan. Ali, proslo je 3 godine i neke stvari su pocele da me nerviraju. Ne smetaju mi toliko ona 3,2 MP koliko ekran od 1,5 inca, pa sm poceo da razmisljam o nabavci neceg novijeg. I, ko zna zasto, ovaj put mi je izbor Canon. Slazem se da su modeli A5XX prilicno dobar izbor, Ixusi mi se takodje svidjaju ali meni je trenutno najzanimljiviji model A710 IS. U odnosu na seriju 5 predost mu je 6X opticki zum i stabilizacija slike a cena nije mnogo visa. Zanima me da li je neko probao ovaj model i kakva su mu iskustva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows XP
Browser
mob
Apple 15
Koliko sam cula, trenutno je nestasica...  Smile ... tog modela aparata, tako da jedna osoba koja je htela da ga kupi ne moze da mi prenese svoje utiske... Smiley

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
ja se nesto ne secam da sam se ukljucivala u diskusiju ovde .. Smile

da pitam onda za pocetak, da li se iko zanimao nikon p1 modelom?

trebalo bi da pazarim nesto, ali nisam sigurna sta, mozete da nabacite predloge slobodno, budzet je najmaximalniji maximum od 250 eura, sa karticom 1GB i baKterijama, tj. paketic da mogu da se njime sluzim, a ne da samo kutijche kosta toliko Smiley

da ... vazna stvar ... ne canon, i ne hp Smiley
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia Lumia 1020
...Koliko vidim, situacija i kod nas i u svetu je ista... favorizovanje Canona, zatim Nikona i totalno odbacijvanje drugih proizvodjaca...
Ljudi ovde vole Canona skoro kao Golfa dvojku.  Smile
Kad sam ja kupovao aparat(pre 3 god.) bila je ista situacija. Po casopisima su se mogle videti preporuke za razne modele, ali na domacim forumima je postojao samo Canon. Ipak nisam poslusao preporuke i kupio sam Samsung V3 sa kojim sam bio prezadovoljan. Ali, proslo je 3 godine i neke stvari su pocele da me nerviraju. Ne smetaju mi toliko ona 3,2 MP koliko ekran od 1,5 inca, pa sm poceo da razmisljam o nabavci neceg novijeg. I, ko zna zasto, ovaj put mi je izbor Canon. Slazem se da su modeli A5XX prilicno dobar izbor, Ixusi mi se takodje svidjaju ali meni je trenutno najzanimljiviji model A710 IS. U odnosu na seriju 5 predost mu je 6X opticki zum i stabilizacija slike a cena nije mnogo visa. Zanima me da li je neko probao ovaj model i kakva su mu iskustva.
Ja kasnim sa odgovorom mesec dana, pa valjda nije kasno Smiley
Imam A710IS i prezadovoljan sam, ali za detaljnije odgovore mi trebaju konkretna pitanja Smiley Oduševljan sam stabilizerom...sačekajte...bes...bes...Đani na tvu...bes...ok, da nastavim, image stabilzer je super, macro mod me je oduševio, opcija ima gomila(jedino što bi nekom moglo da smeta je što ne snima u raw formatu, mada se i to rešava promenom firmware-a), ja ga obično koristim u program modu(nije skroz auto, al zato ne moram ni da podešavam sve kao kod manual Smiley )... Kvalitet je odličan, i primećujem da boje ispadaju mnogo realnije nego kod hp-a sa istim brojem piksela koji je drugarica nosila na letovanja...model m627. Displej je veliki i vidi se na suncu, ali mi malo smeta što se vide i pikseli, nije preterano oštar. Prilikom snimanja videa može da se koristi samo digitalni zum, ne i optički, ne znam zašto je tako. Kad uzmu aparat, ljudi mnogo teško kapiraju da će se pri pregledanju slika okrenuti u zavisonsti od položaja aparata, pa onda vrte i vrte i vrte Smiley Nisam rekao važnu manu, dve baterije-dugo se puni blic. Naročito kad se slika po najvećem mraku, pa blic bude najači. Nekad se puni i više od 5 sekundi. Ali je mnogo više pozitivnih stvari od negativnih, glavno je: slike ispadnu odlično.
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 17
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.