Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 452 453 455 456 ... 574
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitajte šta vas zanima ~ tražite preporuku ~ preporučite igru  (Pročitano 887206 puta)
Svakodnevni prolaznik

This Is Sparta!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 356
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Nokia C2-01
Sve sam shvatio definitivno skidam.....  Smile
« Poslednja izmena: 13. Avg 2011, 19:46:25 od Mr:Cool »
IP sačuvana
social share

Only the best !                                      WINDOWS

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
The Thing ti dosta dobar.

The Thing ako mene pitaš je jedan od najgorih pripera gde su igre rađene po filmu + prepuna je bugova.
Ja savetujem da ako volite The Thing filmove, da izbegavate ovu igru.

Gear of War ima predivnu grafiku (mada je dominantne boje siva i braun), ali meni je igra dosadna. Priča je priglupa, likovi nemaju ličnosti, sve što ih definiše jeste da su svi ultra mega giga testeronske muškarčine ipo, a sam gemplay je repetativan: Zaklon > puc, puc > zaklon > puc, puc > zaklon > mrdi dupe > puc, puc > zaklon.

GoW je mainstream da ne može da bude više mainstream a da ih MTV ne reklamira, mada neke stvari ipak postanu popularne jer su dobre. Ja ne volim, ali mnogo jako hvale igru, većini se ipak sviđa, pa postoji šansa i tebi da će se svidi.
« Poslednja izmena: 14. Avg 2011, 16:31:01 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S24

Gear of War ima predivnu grafiku (mada je dominantne boje siva i braun), ali meni je igra dosadna. Priča je priglupa, likovi nemaju ličnosti, sve što ih definiše jeste da su svi ultra mega giga testeronske muškarčine ipo, a sam gemplay je repetativan: Zaklon > puc, puc > zaklon > puc, puc > zaklon > mrdi dupe > puc, puc > zaklon.

GoW je mainstream da ne može da bude više mainstream a da ih MTV ne reklamira, mada neke stvari ipak postanu popularne jer su dobre. Ja ne volim, ali mnogo jako hvale igru, većini se ipak sviđa, pa postoji šansa i tebi da će se svidi.

GoW je odlicna i veoma zabavna igra. Smile Sto ne mora da znaci da ce se svima dopasti.

Nikada prica i likovi nisu bili vitalan dio u akcijskim shooter-ima. Kao sto recimo ni avanture neces kritikovati zato sto u njima nema dovoljno akcije i krvi. Smiley Sto se tice gameplay-a: zabavan i zarazan. Ne moze nikako da smori zato sto je razvijen i unikatno implementiran cover system. I sto je najvzanije odlicno funkcionise. Igra je sjajna akcija. Jedna od najboljih koje sam igrao. Prosto najbolje gadja one mete koje su za njen zanrovski feel&look najvaznije. Gura isti fazon kao i Serious Sam, Painkiller, Doom i Quake... Sa tim sto znacajno unapredjuje gameplay i cini da ponovo uzivas kao kada si imao pet godina.  Smile     
« Poslednja izmena: 14. Avg 2011, 17:01:35 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This Is Sparta!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 356
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Nokia C2-01
Ljudi opet ja skinuh ja gears of war ali ne lezi vraze pojavi se neki prolem  Smile i ne mogu da je igram a garant da je do windows 7 na xp bih do sad vec pola presao al nema veze no pomazite dajte nesto  Smile bilo sta preporucite kao wanted,stranglehold,sniper ghost warior,gears of war ma nesto da je zanimljivo i da je bolja grafika samo ne nesto tipa the punisher tomb raider jer su mi preko glave.....
« Poslednja izmena: 14. Avg 2011, 21:07:49 od Mr:Cool »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Ave!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 323
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Nokia Asha 210
Probaj da pokreneš igru u XP compatibility modu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This Is Sparta!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 356
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Nokia C2-01
ne moze sad se pojavi neki drugi error  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50128
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mob
Samsung Galaxy S24
Ljudi opet ja skinuh ja gears of war ali ne lezi vraze pojavi se neki prolem  Smile i ne mogu da je igram a garant da je do windows 7 na xp bih do sad vec pola presao al nema veze no pomazite dajte nesto  Smile

Napisi koji problem imas. Jesi krekovao? Jel istekao rok trajanja kreku?
« Poslednja izmena: 14. Avg 2011, 21:29:09 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This Is Sparta!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 356
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Nokia C2-01
krekovao sam igricu, jeli krek istekao nebi trebalo

ovo se pojavi kad kliknem na ikonicu
You cannot run the game with modified executable code.Please reinstall the game.

reinstalirao sam igricu 2 puta nista
« Poslednja izmena: 14. Avg 2011, 21:39:58 od Mr:Cool »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0

Vrati kalendar na prvu polovinu 2008.  Haha, ne mogu da verujem kakava je popravka, kakve veze ima datum sa igrom, kakva je ta zaštita?  Smile
« Poslednja izmena: 14. Avg 2011, 21:56:24 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

This Is Sparta!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 356
OS
Windows 7
Browser
Chrome 13.0.782.112
mob
Nokia C2-01
Haha ko bi reko da ovo radi ali stvarno radi mada imam sad drugi problem rezolucija mi 600x800 i ne mogu nikako da je promenim a inace koristim 1280x1024 ali nema veze guracu ovako hvala drustvo hvala CvijaFaQ  Smile  Smile  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 14. Avg 2011, 22:01:27 od Mr:Cool »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 452 453 455 456 ... 574
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.