Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 442 443 445 446 ... 574
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitajte šta vas zanima ~ tražite preporuku ~ preporučite igru  (Pročitano 889331 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
U poslednje vreme rovarim po arhivi starih igara i naletim na Pro Pinball serijal. Covece koliko to i dan danas vlada! Table su predivne i kompleksne, a posto su danasnji kompjuteri daleko jaci nego onda, svako moze da nasvira igru u recimo 1600x1200 i uziva u glatkom framerate-u. Zapanjilo me je i sto u podesavanjima table (ne znam kako to ranije nisam video) moze da se postavi simulacija "istrosenosti" flipera, pa na najvisem nivou loptica se slabije odbija od objekata. Suva genijalnost!
Najbolja igra iz serijala, barem meni, je Big Race USA, mislim da je i jedina tabla koju je jos moguce nabaviti u Windows verziji (preko sajtova tipa Good old games)

Citat: Bokac link=topic=118254. msg9818507#msg9818507 date=1311026293
LA Noire stize u septembru na PC Wink
solobodjen bagova i moguce sa svim DLCima koji do tad izadju, naravno i po nizoj ceni (kome je sica da daje 60ak evra na igre nek se ne javlja)

Keep dreaming bud :D

Isto kao i Red Dead Redemption i Mortal Kombat :D

Save the effort i kupite konzolu vise. . .  A sto se tice izlaska jako sumnjam,kao i RDR jako je konzolska igra,na Pc-ju bi igrali ko naduvana simpanza  :shock: 

http://www.rockstargames.com/newswire/article/17161/la-noire-is-coming-for-pc-this-fall.html Wink

da ne bude da sam ostao nedorecen

toliko, nit zelim raspravu o tome sta znaci "previse konzolasko" nit svadju oko toga da i na PCu postoje gamepadi, jer me podsecas na jednog doticnog necemo-ga-pominjati-ali-mnogo-voli-xbox-i-svadja-se-sa-svima
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Why so serious ?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Linux
Browser
Safari 530.17
mob
Samsung i-900 Galaxy S
Dont get me wrong,samo sam hteo da dam preporuku PRAVIM i ozbiljnim gamerima,oni NFS-PES-FIFA-CS "gameri" ne bi mogli da razumeju originalnost i vrhunski dizajn ovakve igre

Slazem se da "NFS-PES-FIFA-CS" + WOW i COD fanboy-evi ne cjene kvalitetne igre,  Smile Ali daleko od toga da je igra koju propagiras bilo kakvav pokazatelj mjerilo ko je kakav gamer.  Smile   

Kao sto rekoh nisam hteo da kazem da je igea merilo vec da je igrac merilo za ovu igru. Ako niste bas gamer ne bi je razumeli.

Thats my point Smile

U poslednje vreme rovarim po arhivi starih igara i naletim na Pro Pinball serijal. Covece koliko to i dan danas vlada! Table su predivne i kompleksne, a posto su danasnji kompjuteri daleko jaci nego onda, svako moze da nasvira igru u recimo 1600x1200 i uziva u glatkom framerate-u. Zapanjilo me je i sto u podesavanjima table (ne znam kako to ranije nisam video) moze da se postavi simulacija "istrosenosti" flipera, pa na najvisem nivou loptica se slabije odbija od objekata. Suva genijalnost!
Najbolja igra iz serijala, barem meni, je Big Race USA, mislim da je i jedina tabla koju je jos moguce nabaviti u Windows verziji (preko sajtova tipa Good old games)

Citat: Bokac link=topic=118254. msg9818507#msg9818507 date=1311026293
LA Noire stize u septembru na PC Wink
solobodjen bagova i moguce sa svim DLCima koji do tad izadju, naravno i po nizoj ceni (kome je sica da daje 60ak evra na igre nek se ne javlja)

Keep dreaming bud :D

Isto kao i Red Dead Redemption i Mortal Kombat :D

Save the effort i kupite konzolu vise. . .  A sto se tice izlaska jako sumnjam,kao i RDR jako je konzolska igra,na Pc-ju bi igrali ko naduvana simpanza  :shock: 

http://www.rockstargames.com/newswire/article/17161/la-noire-is-coming-for-pc-this-fall.html Wink

da ne bude da sam ostao nedorecen

toliko, nit zelim raspravu o tome sta znaci "previse konzolasko" nit svadju oko toga da i na PCu postoje gamepadi, jer me podsecas na jednog doticnog necemo-ga-pominjati-ali-mnogo-voli-xbox-i-svadja-se-sa-svima

Isto je bilo za RDR,secas se? Ali ok,mozda ovo izadje i za pc,sa bolesnim zakasnjenjem as usual Smile

Nemoj lose da me shvatis imam super gaming PC i prvoklaanu igraonicu na 60m od stana ali ps3 mi je mnogo drazi,kao i igranje na njemu (licna preferencija)

off: sto ste toliko komplikovali sig-ove kon djavo?
« Poslednja izmena: 20. Jul 2011, 00:46:46 od Number47 »
IP sačuvana
social share
Trenutno se igra LA NOIRE

Burek sa sirom i cokoladno mleko=EPIC
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
SonyEricsson K750 on Linux
nesto u stilu NFS Porsche

ne ostale iz serijala ko je igrao zna o cemu pricam nebitno grafika, godina izlaska
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
mozda Grid?
to mi jedino pada na pamet kao miks arkade i simulacije a da je zabavno
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
po snimcima sa yt obecava pa sam stavio za download jedino sto izgeda da nema one evolucije kroz godine kao u NFS  Smile

ako imate jos neki predlog slobodno javite

ili neki novi mod za NFS porche tipa promenjene staze  Smile
IP sačuvana
social share
"Могућности су најчешће прерушенe у рад, тако да их већина људи не препознаје." Анн Ландерс

"Време је праведни судија тако да вредноте и марљивост незауставно воде до успеха"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Why so serious ?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Linux
Browser
Safari 530.17
mob
Samsung i-900 Galaxy S
Ako nisi odigrao probaj Burnout. Meni se dopala. Neki 7.5/10 ali zabavna Smiley
IP sačuvana
social share
Trenutno se igra LA NOIRE

Burek sa sirom i cokoladno mleko=EPIC
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Burnout (narocito Paradise) jeste mega zabavan ali sumnjam da je to ono sto coveku treba, posto je Porsche vise vukao na simulaciju
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob

Bokac ti odgovorio video sam na Yt neke trejlere, jbga

Sto se tice Grida odigrao sam par puta nije lose realnije je dosta od NFS porsche, ali nekako mi nije to to,  mada mozda je samo prvi utisak, igracu jos  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 6.0
mob
Alcatel One Touch Idol X

Sto se tice Grida odigrao sam par puta nije lose realnije je dosta od NFS porsche, ali nekako mi nije to to,  mada mozda je samo prvi utisak, igracu jos  Smile

Чекај, јел хоћеш да више вуче на аркаду или симулацију?  Smile
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2547
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob

Чекај, јел хоћеш да више вуче на аркаду или симулацију?  Smile

na NFS Porsche   Smile

Ne znam kako da ti objasnim ako nisi igrao nije poput ostalih iz serijala NFS a nije ni simulacija tipa Dirt,Colin itd
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 442 443 445 446 ... 574
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.084 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.