Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 434 435 437 438 ... 574
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitajte šta vas zanima ~ tražite preporuku ~ preporučite igru  (Pročitano 891117 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Samsung C3050
E ovako, da ne otvaram odmah temu,pošto  ne znam kako će biti prihvaćena, bolje da ovdje pitam i vidim vaša mišljenja.
Tema bi ustvari bila kviz, pogodi igru, gdje bi trebalo da jedan učesnik postavi screenshot iz određene igre, a ostali bi onda pogađali o kojoj igri je riječ.Prvi učesnik koji pogodi bi postavljao novi screenshot i opet bi išlo pogađanje. Ovim bi svako vidio naša znanja o video igrama i njihovo poznavanje  a i druženje na ovom podforumu bi poraslo.
Dakle. šta kažete?
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
Bilo je ranije kvizova, ne samo sa screenovima, od cele te ideje je nastao Conquiztador
sada ne bih imao vremena da to pratim (posto ce ti trebati neko od moderatora da belezi bodove u prvom postu/tabeli) tako da ako je neko dobrovoljac da to organizuje - go ahead, dokle god nema nagrada moze da bude zanimljivo
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50213
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
mob
Samsung Galaxy S24
E ovako, da ne otvaram odmah temu,pošto  ne znam kako će biti prihvaćena, bolje da ovdje pitam i vidim vaša mišljenja.
Tema bi ustvari bila kviz, pogodi igru, gdje bi trebalo da jedan učesnik postavi screenshot iz određene igre, a ostali bi onda pogađali o kojoj igri je riječ.Prvi učesnik koji pogodi bi postavljao novi screenshot i opet bi išlo pogađanje. Ovim bi svako vidio naša znanja o video igrama i njihovo poznavanje  a i druženje na ovom podforumu bi poraslo.
Dakle. šta kažete?

Sjecam da su bila razna takmicenja po citavom forumu. Na muzickim temama, kutku za gamere, iz istorije, iz muzike, filma, vjerovatno i sporta. Nisam ucestvovao u kvizovima jer sam u to vrjeme visio samo na filosofiji. Mozda bi bilo odlicno kada bi se obnovile neke od tih ideja. Ali tada je bilo daleko vise razno-raznih moderatora, kao i ukupno ljudi dobre volje koji su spremni da volontiraju po bureku, kao i da ucestvuju u ozbiljnim projektima na forumu nego sto je danas... Pogoto to vazi za kutak. Ljudi su cak pisali i originalne Burek opise igara. Koji po kvalitetu nisu zaostajali za onima koje cizamo u SK. Ljudi su se okupljali i pravili burek game maker igre. Sta dalje reci?  Smile
« Poslednja izmena: 21. Jun 2011, 21:25:02 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 2170
Zastava Banja Luka
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
SonyEricsson Xperia mini
Moja preporuka, Assassin's Creed serijal  Smile
Upravo sam zavrsio AC Brotherhood... necu nista reci, svi oni koji su presli znaju kako mi je...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 12.0.742.100
Dakle. šta kažete?

Sjecam da su bila razna takmicenja po citavom forumu. Na muzickim temama, kutku za gamere, iz istorije, iz muzike, filma, vjerovatno i sporta. Nisam ucestvovao u kvizovima jer sam u to vrjeme visio samo na filosofiji. Mozda bi bilo odlicno kada bi se obnovile neke od tih ideja. Ali tada je bilo daleko vise razno-raznih moderatora, kao i ukupno ljudi dobre volje koji su spremni da volontiraju po bureku, kao i da ucestvuju u ozbiljnim projektima na forumu nego sto je danas... Pogoto to vazi za kutak. Ljudi su cak pisali i originalne Burek opise igara. Koji po kvalitetu nisu zaostajali za onima koje cizamo u SK. Ljudi su se okupljali i pravili burek game maker igre. Sta dalje reci?  Smile

kvizovi su postali bespredmetni odkad se pojavio tin-aj evo ja sam tek pre par dana saznao za njega,mada mogu se postaviti i lepa tekstalna pitanja u kvizovima,secam se bas originalnih na game kvizu
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
Nokia 5800 express mus
Izasao Virtua Tennis 4 za PC.
Steta sto nema Top Spin novi,ali sta ces.Kada "nabavim" stavljam utiske,mada na konzolama je prosao blago receno smesno,tako da ni ovde ne ocekujem neki uspeh.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.18
Top Spin je stvarno superioirniji a opet je zabavan, cak se i meni igra svidela (nisam ljubitelj sportskih igara)
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 61
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.11
igrao sam sinoc Virtua-u i malo je reci da je smece. gameplay je nikakav mada nisam ni ocekivao nesto specijalno. loptica rijetko ide u aut ili gotovo nikad, niti udara u mrezu, Sharapova ima jaci servis od Gonze, Novaka...

ostaje nam da cekamo Top Spin 5. mozda bude PC verzija... mada, tek za jedno godinu dana  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 5.0
mob
SonyEricsson K610i
Možete li da mi preporučite neku pucačinu (više singleplayer orijentisanu, mada neće škoditi ni multiplejer Smiley ) koja će raditi na mojoj konfiguraciji:

CPU: 1.70 Ghz
Grafička: Nvidia GeForce 6600
RAM: 768 MB

a da nije: Half-life (svi delovi + CS), Call of Duty (isto), Combat Arms, F.E.A.R., Deux Ex, System Shock 2, Doom 3, Quake (svi delovi), Far Cry, Return to castle Wolfenstein (i Enemy territory), Battlefield serijal... možda ima još, ali ne mogu da se setim.  Smile

I još nešto: da ne bude baš stara (oko 2002-2003 je granica starosti)  Smile

Hvala  Smile
« Poslednja izmena: 27. Jun 2011, 19:37:07 od Utopia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 434 435 437 438 ... 574
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.