Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 375 376 378 379 ... 574
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitajte šta vas zanima ~ tražite preporuku ~ preporučite igru  (Pročitano 884322 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 29
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.00
treba mi naziv jedne igre:
radi se o fudbalskoj simulaciji, nastala negde u drugoj polovini devedesetih.
to je engleska premijer liga, mogu da igraju dva igraca koji svako ima komande za kretanje (strelice) i po jednu komandu za dodavanje i sut. igraju 11 na 11 igraca na terenu koji je u odnosu na ekran postavljen pod uglom od nekih 30 stepeni. go se postize tako sto se nacentrira go, igrac ukopa u mesto i stisne taster za sut (ili mozda i za dodavanje, ne secam se dobro). sve u svemu deluje veoma retardirano gledano iz danasnjeg ugla, ali meni je tada bila relativno zanimljiva a sada kad ne mogu da se setim mi je jos zanimljivija
ako neko moze da se seti nek javi, mislim da se zvalo na neku foru "premier league 96/97" ili tako nesto, ne znam koja je tacno sezona u pitanju, ne secam se koja firma je radila igru. u igri se pojavljuju pravi timovi i igraci (aston vila, everton, man united, chelsea itd; i igraci cantona, weir, dublin, shearer...)
poz
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Sony Xperia Neo L
treba mi igra koja simulira voznju ali ne kao trke ono tipa F1,blur,i tako te nego nesto lagano da bude u gradu onako guzve i tako te stvari....
Urban Jungle ako hoces po gradu...
e sad imas simulaciju dobru(zove se Live for Speed),ali je na stazi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol
Poruke 449
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
Mitsubishi 
hvala....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.13
mob
Nokia 1800
treba mi igra koja simulira voznju ali ne kao trke ono tipa F1,blur,i tako te nego nesto lagano da bude u gradu onako guzve i tako te stvari....
NFS, bilo koji deo  Smile

Edit Bez Shifta i Prostreet-a  Smile
pa,pobogu,bre,pa zar ne vidis sta napisa?  Smile on oce neku simulaciju normalne,gradske voznje.

@Sapke,ja sam sad skoro bas bio naleteo u nekom casopisu na neku reviju neke igre koja se bavi voznjom,u smislu vezbe za polaganje ispita u auto skoli.ne znam kolko te to zanima...  Smile

Ma jok, nek igra GTA, da može lepo da izađe iz kola i polomi šoferku onoj budali što neće da krene kad je zeleno  Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol
Poruke 449
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.60
mob
Mitsubishi 
NFS, bilo koji deo  Smile

Edit Bez Shifta i Prostreet-a  Smile
pa,pobogu,bre,pa zar ne vidis sta napisa?  Smile on oce neku simulaciju normalne,gradske voznje.

@Sapke,ja sam sad skoro bas bio naleteo u nekom casopisu na neku reviju neke igre koja se bavi voznjom,u smislu vezbe za polaganje ispita u auto skoli.ne znam kolko te to zanima...  Smile

Ma jok, nek igra GTA, da može lepo da izađe iz kola i polomi šoferku onoj budali što neće da krene kad je zeleno  Smile

Taj fazon.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2977
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 6.0.472.63
mob
Nokia 300
Ima li stvarno nesto slicno GTA ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1763
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
kakva je ta mafija, jel zna neko?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 62
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.5
mob
SonyEricsson C902
preporucujem igre Warcraft,mortal kombat po meni najbolja igra
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.62
mob
Sony Xperia Neo L
Ima li stvarno nesto slicno GTA ?
Mafia II(dobra je  Smile ),Wheelman(ovo ti ne bih preporucio),Saint's Row 2(ni ovo ti ne bih preporucio)...

p.s: @cika_sapke@kondoric ova je bas dobra,mozete se vozikati po gradu ili izvrsavati misije.Ali ne mozete izaci iz auta,mada,to i nije toliko bitno.
http://forum.burek.com/alarm-for-cobra-11-burning-wheels-t415004.topicseen.html
« Poslednja izmena: 16. Okt 2010, 23:14:39 od ooooooooooo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 106
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.10
e ljudi ima li mortal kombat za pc (i jedan nastavank mortala) ili ako nema ima li neka na tu foru borilacka ali dobra ili tako nesto ..............inace najdrazi mortal kombat mi je  Mortal Kombat vs DC Universe   ak ima za pc recite ali najdrazi je zbog jokera stvarno je kralj........................molimvas odgovorite ..................unaprijed hvala................
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 375 376 378 379 ... 574
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.