Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 343 344 346 347 ... 574
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitajte šta vas zanima ~ tražite preporuku ~ preporučite igru  (Pročitano 887982 puta)
Pocetnik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Ericsson 
Moze li mi neko preporuciti neki fantasy rpg tipa oblivion i dark messiah of might and magic??Trazim po netu nesto tako ali nikako da nadjem.  .  .  Konfa mi je ocaj tako da uzmite to u obzir(cpu intel core2duo e2200,1gb ddr2,ati radeon x300 128 mb vram. . .      :cry:
« Poslednja izmena: 03. Apr 2010, 16:39:13 od Sale994 »
IP sačuvana
social share
Be the change you wanna see in the world.   .   .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Apple iPhone
Gothic 3, Morrowind?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Samsung C3050
@ marko
reko sam da je free, tako da ne dolazi u obzir da nesto kupujem
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
SonyEricsson K610i
Perfect World, Archlord, Silkroad Online... mada ne znam da li ce ti se oni svideti  Smile

@o Guild Wars-u

Mislim da se sada na kraju i ne isplati kupovati GW, osim zbog PvP-a. U celoj igri, od Nightfall-a, od kada su dosli "heroji" (naprednije verzije henchmena koje igrac definise kako hoce) u igru, potreba za prelazenje glavne kampanje sa drugim igracima je svedena na minimum i jako tesko moze da se nadju drugi igraci voljni da predju kampanju sa drugim igracem, da tako da ona postaje pravo single player iskustvo. Smile
« Poslednja izmena: 03. Apr 2010, 20:37:05 od Utopia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

napred Partizan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1460
Zastava subotica
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Dealio
mob
Nokia 
Moze li mi neko preporuciti neki fantasy rpg tipa oblivion i dark messiah of might and magic??Trazim po netu nesto tako ali nikako da nadjem.  .  .  Konfa mi je ocaj tako da uzmite to u obzir(cpu intel core2duo e2200,1gb ddr2,ati radeon x300 128 mb vram. . .      :cry:

da nije gothic,morrowind nego nesto trece?
« Poslednja izmena: 04. Apr 2010, 18:56:03 od majstor_igre_ »
IP sačuvana
social share
Sloboda roba da puze na istok po palubi broda koji plovi na zapad
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Moze li mi neko preporuciti neki fantasy rpg tipa oblivion i dark messiah of might and magic??Trazim po netu nesto tako ali nikako da nadjem.  .  .  Konfa mi je ocaj tako da uzmite to u obzir(cpu intel core2duo e2200,1gb ddr2,ati radeon x300 128 mb vram. . .      :cry:

da nije gothic,morrowind nego nesto trece?
Arx fatalis (malo starija igra,podseca na dark messiah of might and magic,mislim da je pravila ista kompanija...)
Fable the lost chapters(mislim da je iz 2005-e)
To su moje preporuke...probaj ako hoces i The witcher al ne verujem da ce ti raditi...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Ericsson 
Gothic 3 nema sansi probo sam samo sto mi nije eksplodirao komp  :?   Fable,oblivion i arx fatalis sam preso, a morrowind.  .  .  .  Imam ga na disku al zadnji put kad sam probao da ga igram odma na pocetku se pogubim u onom gradu (valjda se balmora zove) i ne znam gde da idem nema nikakav tutorial.  .  .   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Gothic 3 nema sansi probo sam samo sto mi nije eksplodirao komp  :?   Fable,oblivion i arx fatalis sam preso, a morrowind.  .  .  .  Imam ga na disku al zadnji put kad sam probao da ga igram odma na pocetku se pogubim u onom gradu (valjda se balmora zove) i ne znam gde da idem nema nikakav tutorial.  .  .   Smile
Gothic 3 je glupost jer je mnogo bagovit i nije ni blizu prvog i drugog dela ni po prici ni po igrivosti,valjda ce da se poprave po cetvrtom delu.Fable-the lost chapters je odlican ali osim toga dela nijedan drugi deo nije za PC vec ekskluziva za konzole, Oblivion sam presao ali Morrowind je bolji.Evo ti link za Morrowind za sve(walkthrough,character creation...) pa tu pogledaj kako i sta da uradis

http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/game/913818.html
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Ericsson 
Hvala druze najaci si  Smile Poslednje pitanje:Sta to morrowind ima a sto oblivion nema pa da mi svi kazu da je bolji od obliviona??  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Po meni vecu kompleksnost i bolji razvitak lika.Oblivion sam presao za nedelju dana i bio sam bog.Presao sam glavnu pricu(koju bilo koji iskusniji igrac moze da predje za dan igranja),odradio skoro sve side-questove i questove sa bogovima,zatvorio vecinu kapija i niko nije mogao da me takne u borbi pa cak i da ne koristim bilo koju vrstu magije nego samo da mlataram macem.Jeste noviji ali Morrowind mi je bio veca zaraza za igru bez obzira sto npr nema fast travel do bilo koje lokacije nego (neke stvari) moras pesaka da odradis

Morrowind sam prelazio mesec dana pa i vise i nikad nisam imao toliki osecaj jacine u odnosu na protivnike.Odradio sam sve glavnije questove,namucio se u trazenju boljih stvari(mozes da zamislis kad imas jedno 20 ostrva a armor koji trazis se nalazi ispod jednog od njih u nekoj vrsti trezora i zakljucan je bravom od 100%), vecinu side-questova i zbudzio lika skoro do maximuma ali nikad nisam imao osecaj da sam prejak za bilo koga osim za male zivuljkice koje me spopadaju niz put do nekog grada.Da ne pominjem da imaju dve vrlo dobre ekspanzije koje sam presao i u kojima prica ne zaostaje sa pricom iz glavne igre i implementirane su u glavnu igru
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 343 344 346 347 ... 574
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.