Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 292 293 295 296 ... 574
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitajte šta vas zanima ~ tražite preporuku ~ preporučite igru  (Pročitano 891299 puta)
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6120
Da je u fazonu Age of Empires-a i da je u sadašnjosti....  Smile

Jedine igre koje mi padaju na pamet su Empire Earth 2 i Rise of Nations i u obe staviš kasna doba (age) na početku partije  Smile  Smile

Ako se setim nečeg boljeg, javiću  Smile
RoN sam igrao, ali mi se nesto nije svideo... Videcu mozda Empire Earth da skinem...  Smile

Nijedna od te dve se meni nije svidela... Od modernih strategija mi je jedino Generals zapao za oko.  Smile
Videcu i Generals. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
SonyEricsson K610i
Nijedna od te dve se meni nije svidela...

Ajde, Rise of Nations... ali da ti se nesviđa EE 2!!! Bogohuljenje  Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1 Smiley 1

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ja ne skidam torente ja kupujem programe :):):):)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 294
Zastava Nis
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung C3050
Ajde ljudi dajte neki predlog za neku free igricu preko neta(online) da bude rpg ili fps,ja sam igrao Metin 2 i sad igram Combat Arms,ali me smori CA a igra mi se nesto jako
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2349
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung E250
Da li postoji neka treca fudbalska simulacija pored FIFE i PES-A?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50217
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung Galaxy S24
Da li postoji neka treca fudbalska simulacija pored FIFE i PES-A?

Имаих мали милион, али су скоро све застарјеле сем ова два која се редовно обнављају.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
SonyEricsson K610i
Ajde ljudi dajte neki predlog za neku free igricu preko neta(online) da bude rpg ili fps,ja sam igrao Metin 2 i sad igram Combat Arms,ali me smori CA a igra mi se nesto jako

od RPG-a tu su Archlord, Perfect World i Silkroad online i ima još mali milion varirajućeg kvaliteta...

OD FPS-a jedine na pamet mi padaju Counter-Strike non-stream (pogledaj prvi post teme "Counter-Strike 1.6" ovde u kutku) i Wolfenstein: Enemy Territory (zastarelo)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
Enemy territory se barem kod nas nije nikad igrao jer zahteva vise razmisljanja od prosecne partije CS-a, ali je igra u svemu superiornija. I free. I ima samo 150 MB. Probaj, nista te ne kosta Smiley
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
SonyEricsson K610i
Jedini problem koji Enemy Territory ima jeste predugačko čekanje na download modova i mapa, naročito kada počneš da igraš na nekom modovanom serveru. A nalaženje servera bez moda je skoro nemoguće  Smile

Citat
I ima samo 150 MB

Samo osnovna verzija. Sa modovima kod mene je bilo do 700mb  Smile

Ali to su bili ubedljivo najbolji FPS dani koje sam proveo, tako da vredi igra  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Nokia 

od RPG-a tu su Archlord, Perfect World i Silkroad online i ima još mali milion varirajućeg kvaliteta...

OD FPS-a jedine na pamet mi padaju Counter-Strike non-stream (pogledaj prvi post teme "Counter-Strike 1.6" ovde u kutku) i Wolfenstein: Enemy Territory (zastarelo)

Imas i Two Moons od RPG zanra...Malo je Dungeon Siege/Sacred fazon(vise se ni ne secam sta od ta dva jbt, davno igrah)A sad, koliko je free, ne znam, ja se to nesto sa ortakom kombinovahm preko njegovog acounta sam igrala..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

ja ne skidam torente ja kupujem programe :):):):)

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 294
Zastava Nis
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Samsung C3050
Jedini problem koji Enemy Territory ima jeste predugačko čekanje na download modova i mapa, naročito kada počneš da igraš na nekom modovanom serveru. A nalaženje servera bez moda je skoro nemoguće  Smile

Citat
dajte mi link ne mogu da ga nadjem preko googla,a kad upadnem na jedan sajt nece da downloaduje
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 292 293 295 296 ... 574
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.