Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 287 288 290 291 ... 574
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitajte šta vas zanima ~ tražite preporuku ~ preporučite igru  (Pročitano 885123 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Ja moram da se umešam i da posavetujem svakog da ne troši vreme na igrama "Land of the Dead" i "The Thing".

Obe su po mom mišljenu u svakom aspektu ispod proseka. Thing je imala inovativnu ideju gde ne možete verovati vašim saborcima jer oni mogu biti inficirani, ali test nije radio, i oni su bilo kad i bilo gde mogli da se pretvore u "thung-a". Da ne pominjem mali milion kutija sa osiguračima koje treba da se poprave, neverovatno predvidljivu priču (zajdno sa glupim krajem) i mali milion drugih bagova. Sve u svemu loooooooša igra.
« Poslednja izmena: 25. Sep 2009, 18:53:24 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3

Preporucujem svima da odigraju Batman: Arkham Asylum Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

???

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3144
Zastava Kapiri Mposhi
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC 
jel moze neko da mi preporuci neki dobar fliper?
IP sačuvana
social share
MALO NAS JE - AL SMO GOVNA!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
bilo sta iz Pro Pinball serijala (Timeshock i Big race USA su favoriti)

mozes da skines i Virtual Pinball, to je inace program za pravljenje flipera ali za nejga postoji ogroman broj tabli radjenih na osnovu pravih flipera. sto je najbolje - potpuno je besplatan!
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Get Whredy to DIE!I was born whredy motherfucker!

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 2192
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
LG KU990 VIEWTY
Neki online F Menager , ali da mogu da biram sam svoj tim na pocetku !!!! Da ne moram da krecem sa autsajderima ocu odmah da namestim pr0 igrace da mi igraju =)
IP sačuvana
social share

"Only Valve can make people wish they were banned."
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Motorola 
Ja moram da se umešam i da posavetujem svakog da ne troši vreme na igrama "Land of the Dead" i "The Thing".

Obe su po mom mišljenu u svakom aspektu ispod proseka. Thing je imala inovativnu ideju gde ne možete verovati vašim saborcima jer oni mogu biti inficirani, ali test nije radio, i oni su bilo kad i bilo gde mogli da se pretvore u "thung-a". Da ne pominjem mali milion kutija sa osiguračima koje treba da se poprave, neverovatno predvidljivu priču (zajdno sa glupim krajem) i mali milion drugih bagova. Sve u svemu loooooooša igra.

Možda nije po tvom ukusu,ali,čovek je dao specifikacije mašine koju ima i precizirao da traži "off-road" vožnju (dakle,manje poznato,popularno i igrano).Dobio je smernice,nije teško otići na bilo koji poznatiji gejming-sajt i pogledati utiske onih koji su za dotične igre morali da ispovrte dolare ( nas je every-day piraterija odgajila da
budemo prezasićeni igrama i otupeli .Neki put nije loše kada je dotična  "rough on the edges" i šepava,to hoće da ohladi glavu izmorenu "Wham!-Bham!" hitovima koji su šuplji... ) .
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol
Poruke 6942
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
Dajte neki dobar sah, ko boga vas molim, ali da nije nesto mnogo veliko. Chessmaster 10the Edition vec imam. Cale mi se popeo na glavu da mu nadjem neki drugi, jer mu je ovaj gore pomenuti "bezveze".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Samsung SGH-E590
Evo ja cu da napisem par mojih omiljenih igrica. Nisam bas najbolji poznavalac zanrova i molio bih vas da mi ne zamerate ako kod nekih igra pogresim zanr ili podzanr(kako god)  Smile

Od strategija bih svima preporucio sve delove i ekspanzije Rome i Medieval total war-a, Rise of Nation, Knights of honor i naravno Warcraft 3. Ovo su sve legendarne strategije koje ste verovatno svi igrali, a ako niste onda vam preporucujem da ih skinete!
Najbolja pucacina ikada napravljena je CS i ja sam naravno veliki fan CS-a. Pored CS-a preporucujem vam i COD i MOH. Smile
RPG igrice mi bas i nisu jaca strana zato sto imam ocajan komp  Smile ali bih izdvojio Morrowind koji me je odusevio!

Sad trenutno ne znam sta da igram i mogli bi ste da mi preporucite par dobrih igara koje mogu da rade na mom ocajnom kompu!  Smile
« Poslednja izmena: 30. Sep 2009, 22:39:50 od Roki_09 »
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Linux
Browser
Mozilla
mob
Nokia 1800
Heroes 3, Half-Life, Gothic 2, Starcraft, Operation Flashpoint, Cossacs, Crimsonland, Freelancer, Sid Meier's Pirates, Civilization, Return to Castle wolfenstein...

Ako gotivis Star Wars, probaj Jedi Knight: Jedi Outcast i Jedi Academy.

IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.21
Dajte neki dobar sah, ko boga vas molim, ali da nije nesto mnogo veliko. Chessmaster 10the Edition vec imam. Cale mi se popeo na glavu da mu nadjem neki drugi, jer mu je ovaj gore pomenuti "bezveze".

schrreder i deep rypka,ovaj drugi je i najaci sah za kompjutere,mada to tebi nesto i ne znaci sem ako nisi velemajstor

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 287 288 290 291 ... 574
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.093 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.