Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 279 280 282 283 ... 574
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitajte šta vas zanima ~ tražite preporuku ~ preporučite igru  (Pročitano 885443 puta)
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Alcatel One Touch Idol X
i to sam igrao, najjace je kad napravis preko 20 nuklearnih raketa i opalis sve od jednom... koliko god da je jak, nereseno ... Smile to sam svaki put prefentive radi pravio..

Da, znam, to sam i ja radio, ako je namestena "armagedon" opcija, posle 10 bacenih nuklearki, zavrsava se partija, i AI i ja gubimo...  Smile
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
zna li neko neki dobar RTS? meni se svidja ANNO 1404, al je mnogo zahtevna za mozak. treba mi nesto za opustanje...
Wolrd in Conflict
Act of War
SOldiers:Heroes of World war 2
Medieval 2 Total War(sa ili bez Kingdomsa)
mada,za opustanje su ipak najbolji Crvici...  Smile Smile i to World party.

...
« Poslednja izmena: 23. Avg 2009, 17:11:45 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
LG KE970
zna li neko neki dobar RTS? meni se svidja ANNO 1404, al je mnogo zahtevna za mozak. treba mi nesto za opustanje...
Wolrd in Conflict
Act of War
SOldiers:Heroes of World war 2
Medieval 2 Total War(sa ili bez Kingdomsa)
mada,za opustanje su ipak najbolji Crvici...  Smile Smile i to World party.

...

Wolrd in Conflict me je smorio posle nekog vremena, Act of War je super al nikako da je nadjem.
Soldiers:Heroes of World war 2 e to nisam igrao. Medieval 2 Total War je do jaja i cepam nonstop... Jel neko igrao The Fate of Hellas? meni se isto mnogo svidja igra. pravio je JoWood...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
jbg,World in Conflict je dosta krcat akcijom.ali,ja ga obozavam.
Act of War imam ja  Smile ,ali,posto je to jedan od dva jedina originala koje sam kupio u zivotu  Smile (kada sam video igru na jednom kompu,prosto sam morao da je imam...  Smile ),i posto ga obozavam,ne dajem ga nikome.  Smile

inace,zaboravio sam da navedem(izmedju ostalog) i ove skorije Settlerse.nisam ih igrao,ali,verujem da su odlicni za opustanje.a,da,tu je i Stronghold 2,ako oces.jes malo mator,mozda,ali bio je prilicno zanimljiv kad sam ga igrao.
Fate of Hellas nisam igrao.
« Poslednja izmena: 23. Avg 2009, 17:29:12 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Alcatel One Touch Idol X
American Conquest sam ranije nenormalno cepao  Smile
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
e,a,aj sad vi meni lepo preporucite neku (grand) strategiju.nesto poput Anno-a,ili Civilizacije...
mislim,znam da se ove igre dosta razlikuju,i da nisu ni istog zanra,ali ih navodim radi boljeg opisa.znaci,ocu nesto gde ima i dosta (medjunarodne) politike,trgovine,upravljanja zemljom,vojskom...pretpostavljam da Civ 4 obuhvata sve to?  Smile (mislim,sve to ima u Total War-u,ali ja ocu nesto gde je diplomatija,trgovina i sllicne stvari glavno)
ako imate jos predloga,samo recite.(Hearts of Iron 2,i naravno sam probao,a Total war otpada(mislim,vec igram Med. 2,a Empire mi se ne svidja))
« Poslednja izmena: 23. Avg 2009, 18:17:55 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K610i
Citat
pretpostavljam da Civ 4 obuhvata sve to?

Da, civilization 4 sve to obuhvata i više.  Smile

Ali je istovremeno jedna od najkompleksnijih strategija uopšte. Ako hoćeš da je igraš, budi spreman na to da moraš prvo više dana da bubaš Civ priručnik ("Civiliopedia"  Smile ), da bi kasnije to upotrebio u igri. A i posle će ti trebati višednevno učenje u praksi, prepoznavanje pogodnog terena za gradove/odbranu, pa vežbanje diplomatije, pa bitke, pa ugođavati narodu...

Kada sve to budeš imao u mali prst, igra postaje veoma veliko uživanje i stvarno dobijaš osećaj da upravljaš  carstvom (dobro, makar se ja tako osećam  Smile ).

Tu nema samo diplomatije, trgovine, rata i vođenje gradova. Religija može da ima veliku ulogu u svemu. Ako si ti, recimo, Budista, tebe će u diplomatiji više voleti lideri koje su iste vere kao i ti, dok će drugi misliti o slanju krstaškog pohoda na tvoju teritoriju  Smile . Još, ako u gradovima postoje više religija, i zaratiš sa nekim susedom koji je iste religije kao i u nekom tvom gradu, u tom gradu će biti veće nezadovoljstvo jer napadaš "njihovu braću" u veri  Smile
Kad smo već kod rata, bitke su poprilično komplikovane i izazovne. Nije svejedno da li napadaš na dolinu, grad ili planinu. Isto, pojedine trupe su efikasne protiv drugih, a slabije protiv trećih. Kada pohvataš sve konce, dobijaš pravu strategiju u kojoj teren, tip jedinica, specijalne sposobnosti (+10 bonus vs City npr.) taktika i brojnost igraju veliku ulogu... sa izuzetkom brojnosti, jer ako ti je taktika dobra, neprijateljska brojnost ne vredi ništa...  Smile
Još jedna stvar koju trebaš da znaš, je da bitke mogu biti prilično nepredvidive... Čak i ako su svi aduti na tvojoj strani, neprijatelj još uvek može da porazi tvoju vojsku, što će te nekad izbaciti iz takta  Smile

Uh, evo vidiš, ovo je samo kap iz okeana zvanog Civilization 4 , koji mi je bio drago da napišem  Smile . Nemoj da te obeshrabrim, probaj je pa ćeš videti da li je za tvoj ukus.

Da znaš, baš u trenutku kada sam igrao ovu igru, rikno mi je računar  Smile Smile
A baš sam hteo Montezumu da narokam nuklearkama  Smile

pozz  Smile
« Poslednja izmena: 23. Avg 2009, 23:38:22 od Utopia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
aaauuuu,super!!!  Smile Smile
i naravno,svaka cast za review.  Smile Smile Smile Smile Smile
igrao sam ja,ali 2ku,i to odavno,nesto ofrlje,ali,mislim da cu se brzo nauciti.
ok,probacu je.hvala.  Smile Smile
Citat
Da znaš, baš u trenutku kada sam igrao ovu igru, rikno mi je računar  Smile Smile
jbg...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
LG KE970
jbg,World in Conflict je dosta krcat akcijom.ali,ja ga obozavam.
Act of War imam ja  Smile ,ali,posto je to jedan od dva jedina originala koje sam kupio u zivotu  Smile (kada sam video igru na jednom kompu,prosto sam morao da je imam...  Smile ),i posto ga obozavam,ne dajem ga nikome.  Smile

inace,zaboravio sam da navedem(izmedju ostalog) i ove skorije Settlerse.nisam ih igrao,ali,verujem da su odlicni za opustanje.a,da,tu je i Stronghold 2,ako oces.jes malo mator,mozda,ali bio je prilicno zanimljiv kad sam ga igrao.
Fate of Hellas nisam igrao.

za Act of War bas steta sto nije kopija... Smile jel igras online?
vidis, mogu da vidim da uzmem od nekog setlerse, nikad nisam igrao, sem one prve verzije za 386 koja me je smorila u roku od 5 min... Smile stronghold 2 je ok. igrao Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
za Act of War bas steta sto nije kopija... Smile jel igras online?
ne...
nisam je igrao vec dugo,ali,s vremena na vreme je instaliram i odigram par misija,kad me uhvati...
mnogo dobra,zanimljiva,i dobro-odradjena igra.
u svetu je bila hit,ali,naravno,u ovoj crnoj rupi od zemlje,gde se bljuvotine od pre milion godina i nikakvog kvaliteta i dalje igraju po igraonicama i hvale iznova i iznova po casopisima,prosla je potpuno nezapazeno.  Smile ali,nebitno...nije ni prvo ni poslednje remek-delo koje je tako proslo ovde.uostalom,ko je igrao,zna kakva je,i to je dovoljno.
« Poslednja izmena: 24. Avg 2009, 04:11:21 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 279 280 282 283 ... 574
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.406 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.