Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 278 279 281 282 ... 574
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitajte šta vas zanima ~ tražite preporuku ~ preporučite igru  (Pročitano 886148 puta)
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Pozdrav ljudi,imam jedan zahtev,to je za vas maciji kasalj. Smile Imam klince kod mene u gostima pa mi traze neku igricu tipa neko ratovanje u svemiru,borbeni avion koji tamo unistava neke neprijateljske letelice.Ako neko moze tako nesto da preporuci bio bih vam veoma zahvalan ali da nije preterano zahtevna jer nemam neku graficku.Btw,kako su oni meni objasnili tako sam ja preneo. Smile Hvala unapred.  Smile
pretpostavljam nesto staro,i jednostavno?(delom zato sto ti se ne skida nesto veliko,delom zbog uzrasta...)
sta ga znam,nikad nisam igrao takve igre(mislim,koje se fokusiraju samo na rokanje letelica...)
probaj da downloadujes preko neta cele ili bar demo-verzije ovih igara
http://en.wikipedia.org/wiki/Independence_War_2:_Edge_of_Chaos
http://en.wikipedia.org/wiki/Astro_battle
http://en.wikipedia.org/wiki/Dark_Horizon
(mislim,ove igre koje sam naveo su verovatno zesci bullshit od tog zanra,ali,zato su verovatno lake za skidanje,a i zadovoljice te klince na par dana...)
 ili pogledaj ovu stranicu,pa izaberi sta ti je najlakse da skines
http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Space_combat_simulators
ili poseti ovu temu
http://forum.burek.com/retro-flash-igre-iz-davnina-sve-o-starim-igrama-za-pamcenje-t427260.90.html
pa,ako ne nadjes nista zanimljivo,uvek mozes da ih zadovoljis sa nekom od ovih igara iz teme o starim,flash igrama,poput Boogermana i slicnih...  Smile

Ја би избацио IW2 одатле, игра користи реалистичну физику за понашање у свемиру и то би можда сметало јер треба вежбе да се уходаш.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Better Call Saul !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1433
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Nokia c5
Hvala vam puno,svaka cast. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50100
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy S24
Ево једна интересантна бровсер игра. Unreal Flash 2007  Smile

http://www.gameshot.org/?id=1885
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
SonyEricsson K610i
Pozdrav ljudi,imam jedan zahtev,to je za vas maciji kasalj. Smile Imam klince kod mene u gostima pa mi traze neku igricu tipa neko ratovanje u svemiru,borbeni avion koji tamo unistava neke neprijateljske letelice.Ako neko moze tako nesto da preporuci bio bih vam veoma zahvalan ali da nije preterano zahtevna jer nemam neku graficku.Btw,kako su oni meni objasnili tako sam ja preneo. Smile Hvala unapred. Smile

Voleo bih i da dodam još jednu igru, doduše veoma matoru, pod imenom Freelancer. Lično mi je jedna od boljih igara koje sam igrao. Uopšte nije zahtevna, a može da bude poprilično zabavna  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Motorola 
Dobra (slažem se),nije zahtevna za današnje mašine (slažem se ),ali bi bila malo teža za klince...Možda bi čovek trebalo da vikne : "Deco...! Jel´volite brzu vožnju?" i uvali im neku "dečju" igru tipa Halo(ima čak i vožnje,he-he-he...),naročito nivoe sa flood-om,čisto iz pedagoških razloga...Odmah bi se manuli igranja na računaru i do kraja života raspust trošili na Ofis-aplikacije...
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
LG KE970
zna li neko neki dobar RTS? meni se svidja ANNO 1404, al je mnogo zahtevna za mozak. treba mi nesto za opustanje...
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Alcatel One Touch Idol X
zna li neko neki dobar RTS? meni se svidja ANNO 1404, al je mnogo zahtevna za mozak. treba mi nesto za opustanje...

Company of Heroes ( 20.vek)
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
LG KE970

Company of Heroes ( 20.vek)

igrao, jedna od boljih. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Alcatel One Touch Idol X
Rise of Nations je odlican, ali prvi deo, iz 2003. Instalirao sam ga pre neki dan, posle 6 godina, i iznova se odusevljavam  Smile
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
LG KE970
i to sam igrao, najjace je kad napravis preko 20 nuklearnih raketa i opalis sve od jednom... koliko god da je jak, nereseno ... Smile to sam svaki put prefentive radi pravio..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 278 279 281 282 ... 574
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.172 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.