Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 534 535 537 538 ... 574
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitajte šta vas zanima ~ tražite preporuku ~ preporučite igru  (Pročitano 877684 puta)
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
SonyEricsson K610i
Quake 2, System Shock 2, Bioshock, Deus Ex, Fallout 3, Half Life 1 i 2, Crysis, Far Cry, Doom 3, Prey, F.E.A.R. 1 ima ih puno.

Sem Crysis i Bioshock-a, sve sam igrao.
Crysis necu, jer mi je integrisana graficka slaba (moze da ga pokrene, ali tesko ce se kretati... a i nije fora da guram tu igru sa LOW detaljima.), a za Bioshock nemam mesta na disku. Smile

Citat
Unreal 2

Skida se.

Jos nesto? Da imam sta da gulim narednih dve-tri nedelje.  Smile
« Poslednja izmena: 29. Mar 2013, 20:21:57 od Utopia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.172
mob
Sony 
Bioshock obavezno da igraš. Nemo to da ne odigraš Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43
Pozdrav Burekdzije, molim za pomoc  U pitanju je jedna strategija koju sam igrao davno, 2001/02/03 ne mogu da se setim, mali sam bio  Vojna strategija, secam se nekih delova iz igrice. Npr: Teroristi i amerikanci su u pitanju, bilo je helikoptera, tenkova i pesadije, standard strategija   Ali ne mogu da se setim imena  u drustvu smo je zvali "vojnici" ali niko ne zna kako joj je pravo ime, pa vas zato molim da ako znate koja je igrica javite mi  znam da je vrlo malo podataka ali to je sve cega se secam  I jos: igrica je mogla da stane na cd, znaci do 700mb i uz nju je iso GameSpy arcade za onlajn igru  Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
SonyEricsson K610i
Pozdrav Burekdzije, molim za pomoc  U pitanju je jedna strategija koju sam igrao davno, 2001/02/03 ne mogu da se setim, mali sam bio  Vojna strategija, secam se nekih delova iz igrice. Npr: Teroristi i amerikanci su u pitanju, bilo je helikoptera, tenkova i pesadije, standard strategija   Ali ne mogu da se setim imena  u drustvu smo je zvali "vojnici" ali niko ne zna kako joj je pravo ime, pa vas zato molim da ako znate koja je igrica javite mi  znam da je vrlo malo podataka ali to je sve cega se secam  I jos: igrica je mogla da stane na cd, znaci do 700mb i uz nju je iso GameSpy arcade za onlajn igru  Hvala

Da li je bila potezna strategija, ili strategija u realnom vremenu?
Da li si mogao da praviš zgrade i skupljaš resourse ili odmah imaš jedinice na početku?
Da li je igra bila na engleskom ili nekom drugom jeziku?

Inače, jedino što sam našao što odgovara tvom opisu jeste "Real War: Rogue States"

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Real war - Rogue States thumb02.jpg
(140.88 KB, 800x600)
real_screen005.jpg
(333.02 KB, 1024x768)
Real-War-Rogue-States_4.jpg
(306.09 KB, 1024x768)
Real-War-Rogue-States_3.jpg
(314.76 KB, 1024x768)
« Poslednja izmena: 02. Apr 2013, 20:35:45 od Utopia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 15
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43

Da li je bila potezna strategija, ili strategija u realnom vremenu?
Da li si mogao da praviš zgrade i skupljaš resourse ili odmah imaš jedinice na početku?
Da li je igra bila na engleskom ili nekom drugom jeziku?

Inače, jedino što sam našao što odgovara tvom opisu jeste "Real War: Rogue States"

To je ta, hvala tii!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.43
mob
Samsung SGH-E590
Jel probao neko Lords of football? Valja li to probati ili je neka glupost? Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 299
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
Treba mi:
strategija (realna), ne preterano zahtevna, da je game ranger podržava i da je na mapi sve osim mog otvrdjenja zatamnjeno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Otaku koji jede burek kod Trpkovica

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 23325
Zastava Usa
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Sony 
Age of Empires 1 2 3, Age of Mythology, Generals, W40k Dawn of War, Emperor: Battle for Dune, Starcraft, Warcraft III, Warhammer: Mark of Chaos, American Conquest, Command & Conquer: Red Alert 1 - 3, Command & Conquer Generals, Company of Heroes, Cossacks 1 i 2, Empire Earth 1 i 2, Homeworld 1 i 2 kao i Cataclysm, Stronghold 1 i Crusader,Supreme Commander 1 i 2, Total Annihilation

Bacio sam neke sa liste, ima još, ali ovo ti je ok Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 299
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
...i da je na mapi sve osim mog otvrdjenja zatamnjeno.
stronghold to svakako nema, trenutno se upravo njim zanimam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

PartizanForever!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3497
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
SonyEricsson 
Dugo nisam igrao igrice na kompjuteru i nisam u toku. Poslednje sto sam igrao aktivno je FarCry 1 HL2 itd.
preporucite mi neku kvalitetnu realnu pucacinu (bez cudovista)

Hvala Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 534 535 537 538 ... 574
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.194 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.