Čuo sam za Syndicate, ali da li ću moći pokrenuti? Kad sam već ovde, da pitam: Da li ću moći da pokrenem Crysis2, mnogo mi se svideo prvi deo i ekspanzija?
Čuo sam za Syndicate, ali da li ću moći pokrenuti? Kad sam već ovde, da pitam: Da li ću moći da pokrenem Crysis2, mnogo mi se svideo prvi deo i ekspanzija?
I jedno pitanje: da li vam je bolji MegaMan ili Metroid?
Pozz.
Definitivno Metroid. Doduše ja nisam neki fan megamana, tako da....
Ali Metroid je prva igra koja je imala koncept ne možeš ić na tu i tu lokaciju dok ne skupiš određen gedžet koji će ti omogućiti da stigneš do toga. Znači preteča Zeldi, Darksideru, Castelvaniji, Okamiju itd.
Metroid će ti se definitivno svidjet ako ti se sviđaju stare prve originalne Castelvania igre.
In my world, sometimes you get so used to seeing shocking shit -- that the only shit that's shocking anymore is your inability to be shocked by shit anymore. And that's when you see some shit that makes you realize...the shit you thought was shocking...wasn't even shit at all.
E ovakooooo. Nedavno sam skupio lovo za upgrade compa, te sam zeljan da igram dobru strategiju. Skinuo sam Anno 2070, kazu da je dobra. Mada me vise privlaci Napolean total war i tako tome slicne igre. Cuo sam da ima Shogun total wars iz total war serije, i kazu da je dobar. Neko mi preporucuje Viktoriju 2, neko Evropu Univerzalis, pa me interesuje vase misljenje. Koja je najbolja???? Pozdrav i hvala unapred ;D
E ovakooooo. Nedavno sam skupio lovo za upgrade compa, te sam zeljan da igram dobru strategiju. Skinuo sam Anno 2070, kazu da je dobra. Mada me vise privlaci Napolean total war i tako tome slicne igre. Cuo sam da ima Shogun total wars iz total war serije, i kazu da je dobar. Neko mi preporucuje Viktoriju 2, neko Evropu Univerzalis, pa me interesuje vase misljenje. Koja je najbolja???? Pozdrav i hvala unapred ;D
kakve te strategije interesuju?Srednjevekovne ili neke iz buducnosti tipa StarCraft 2(preporucujem svima),warhammer. od srednjevekovnih pored age of empiresa i stronghold crusadera probaj i anno 1701. sto se tice ovih koje si ti naveo Shogun Total war je po meni najaca.
Pa interesuju me sve. Bas oboyavam strategijie, a nekako istorijski oboyavam period od 17-og do 20-og vjeka, tako da me i ovdje nekako to interesuje. Da zaista sam za Shogun total wars cuo samo rjeci hvale. Mislim da cu to izabrati, a pokusacu negdje naci Napoleona isto. Problem je samo lova :D
a nekako istorijski oboyavam period od 17-og do 20-og vjeka
Age of Empires 3 Možeš da probaš i Cossacks 2: Napoleon wars (a što da ne i prvi deo European wars) Postoje i starije Anno igre koje obrađuju te periode, 15, 16 i 17 vek... ali ih nisam igrao.
« Poslednja izmena: 04. Mar 2012, 20:47:12 od Utopia »