Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 502 503 505 506 ... 574
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pitajte šta vas zanima ~ tražite preporuku ~ preporučite igru  (Pročitano 881820 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
Za Two Worlds 1 sam cuo da je mnogo bagovit ali da je dovjka dobra, Gothic 4 pitanje da li mogu da pokrenem a Dragon Age mi je isto onako kao Neverwinter Night 2 tj. vise heroja pa cepas a to bas i ne volim. Videcu Risen(mada sam ga igrao pa sam batalio jer mi je komp nesto tada bio u kvaru), videcu Divinity 2 i videcu ovo

Citat
Grotesque tactic 1 i 2
Jer koliko videh, deluje dosta interesantno.  Smile

Hvala puno svima.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Often Wrong, Never In Doubt

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 18420
Zastava Обреж
OS
Windows 7
Browser
Chrome 17.0.963.79
Starship Troopers

Ima li neka igra inpirisana filmom. Nadjoh jednu FPS.
IP sačuvana
social share
Nismo višestruke ličnosti. Mi smo mnogo ličnosti.
A jedna od mojih ličnosti je slučajno višestruka ličnost,
ali me to ne čini višestrukom ličnošću. Primeti nijansu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
SonyEricsson K610i
Nažalost, na temu Starship troopers-a samo taj FPS postoji... i lošeg je kvaliteta...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
Treba mi neki dobar noviji RPG(ne mora ni noviji, samo da je dobar) ili slicno(tj. moze i mesavina tog zanra sa nekim drugim), ali da se radnja vodi oko jednog lika a ne oko vise tj. da vodis jednog a ne vise likova. Presao sam skoro sve starije pa donekle i novije ali dajte makar nesto.  Smile
Podrzavam predloge za Dragon age 1(u pocetku je i meni bio cudan nacin igranja,nisam navikao na kontrolisanje vise likova,ali sam se brzo navikao,i mogu da kazem da je to jedan boljih rpgova koje sam igrao...dvojka je zivo sranje,napravise hack&slash sa rpg elementima...),Risen (presao sam igru 2 puta,pravljeno po cuvenoj ''Gothic'' formuli,po mom misljenju dobra igra,takodje mi se svidja borbeni sistem,iako ga mnogi napljuvase...),Divinity 2 mi se nije nesto svideo,nije bio los za ubijanje vremena,ali igra uopste nije nista specijalno...neke stvari u igri su stvarno cudno uradjene...odigraj fable:the lost chapters ako nisi(odlicna igra,ali sam cuo da trojka nije nesto...a dvojka nije izasla za komp) i obavezno vampire the masquerade:bloodlines(sa poslednjim patchom,jer je bez njega igra malo bagovita...).Toliko od mene Smiley
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Starship Troopers

Ima li neka igra inpirisana filmom. Nadjoh jednu FPS.
Starship Troopers: Terran Ascendancy
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.61
odigraj fable:the lost chapters ako nisi(odlicna igra,ali sam cuo da trojka nije nesto...a dvojka nije izasla za komp) i obavezno vampire the masquerade:bloodlines(sa poslednjim patchom,jer je bez njega igra malo bagovita...).Toliko od mene Smiley
Fable sam presao jednom a Vampire sam presao triput(jednom sa Brujahom, jednom sa Toreadorom i jednom sa Gangrelom). Jedino da instaliram pa da ponovo igram i to da igram sa najvecim ludacima tj. Malkavianima posto to jedino nisam probao.  Smile

Hvala u svakom slucaju.

@Utopia: Ako nisi igrao eto ti Vampire the Masquarade:Bloodlines posto je hardverska zahtevnost izuzetno mala. Malo je drugaciji sistem levelovanja(dobijas expirience pa njega rasporedjujes po granama) i nije mesto dogadjanja Bliski Istok ali je odlicna igra.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49976
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
Samsung Galaxy S24
Risen - pravili su isti oni koji su pravili Gothic Smiley
ajd, da ti nađem još nešto... pričekaj  Smile

evo:
Two Worlds 1 i 2
Divinity 2: The dark knight saga
Avernum
Echalon book 1, 2, 3 (old school)  Smile
Grotesque tactic 1 i 2
Arcania: Gothic 4
Dragon age 1 i 2

AVERNUM  Smile Smile Smile

Napokon da neko pomene taj biser!  Smile Inače na igromania blogu pojavio se komentar:

Citat
Dobili smo primerak za testiranje, Ranko će da igra ovih dana pa ćete čitati recenziju kad dođe vreme.

http://www.igrorama.com/2011/07/najavljena-igra-avernum-escape-from-pit.html?showComment=1331664854040#c4194850763112843131

Tako do uskoro mozemo da ocekujemo Avernum: Escape from the Pit. Rimejk prvog dijela, koji će poboljšanom grafikom i sistemom stvarno imati šta da pruži igračima starog RPG-a. 
« Poslednja izmena: 15. Mar 2012, 02:00:58 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Vampiri su odlični, obavezno igraj ako nisi, mada nisu savršeni.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

vampire.jpg
(1578.42 KB, 1200x2268)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 10.0.2
mob
SonyEricsson K610i
Citat
@Utopia: Ako nisi igrao eto ti Vampire the Masquarade:Bloodlines posto je hardverska zahtevnost izuzetno mala. Malo je drugaciji sistem levelovanja(dobijas expirience pa njega rasporedjujes po granama) i nije mesto dogadjanja Bliski Istok ali je odlicna igra.

Ali, ja baš hoću bliskoistočnu tematiku...  Smile

Citat
Napokon da neko pomene taj biser! 

Ti si, sa svojom intenzivnom propagandom Avernuma po forumu, kriv što mi je ta igra pala na pamet.  Smile
« Poslednja izmena: 15. Mar 2012, 16:17:49 od Utopia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 463
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.28
odigraj fable:the lost chapters ako nisi(odlicna igra,ali sam cuo da trojka nije nesto...a dvojka nije izasla za komp) i obavezno vampire the masquerade:bloodlines(sa poslednjim patchom,jer je bez njega igra malo bagovita...).Toliko od mene Smiley
Fable sam presao jednom a Vampire sam presao triput(jednom sa Brujahom, jednom sa Toreadorom i jednom sa Gangrelom). Jedino da instaliram pa da ponovo igram i to da igram sa najvecim ludacima tj. Malkavianima posto to jedino nisam probao.  Smile

Hvala u svakom slucaju.

Ja sam igrao sa malkavianima poslednji put,i bas su gotivni,moci manje-vise,ali dijalozi su bas gotivni Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 502 503 505 506 ... 574
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.156 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.