PREOKRET U NESTANKU JOŠ JEDNE DEVOJČICE Katarina se javila dečku!
Katarina Zarić iz Kule je u subotu oko 18 sati otišla na rođendan u Kostolac, ali se sa njega nije vratila. Večeras se javila dečku sa nepoznatog broja
Katarina Zarić Nina (16) nestala je u subotu u Kostolcu i od tada joj se gubi svaki trag.
Poslednja informacija koju smo dobili je da se Katarina javila dečku Goranu Đorđeviću sa nepoznatog broja telefona i da je navodno tražila broj svoje majke.
Kontaktirali smo i Katarininu majku Snežanu koja nije želala da komentariše nestanak i samo nam kratko rekla:
- Nemamo nikakve nove informacije, sada ne mogu ništa više od toga da vam kažem - bila je kratka Katarinina majka.
Kako nam je ranije večeras rekao njen momak Goran, njih dvoje su se poslednji put videli u subotu.
- Sedeli smo u parku i rastali smo se oko 18 časova u subotu - kaže Goran. - Otišla je da se nađe sa drugom i drugaricom koje ja ne poznajem, a zatim je, kako mi je rekla, otišla sa njima na rođendan. Oko 21 čas telefon joj je bio nedostupan. Od tada ne znamo ništa o njoj.
Njena majka Snežana je nestanak juče oko 19 časova prijavila policiji, koja je krenula u potragu za devojkom.
majka kaže da se Katarina nije vratila sa rođendana i da su brat i ona počeli da tragaju za njom.
- Prijavili smo njen nestanak policiji. Svi je traže - moji prijatelji, njeni školski drugari, njen momak goran. Telefon joj je isključen - kaže majka Snežana.
Katarina je učenica Poljoprivredne škole u Požarevcu. Sa majkom, bratom i sestrom živi u Kuli kod Požarevca. Otac je trenutno u Rumuniji gde je zaposlen.
Ukoliko imate neku informaciju o Katarini, možete pozvati njenu majku nabroj telefona 064/0758451.
MAJKA NESTANAK PRIJAVILA JUČE Portparol Policijske uprave Požarevac Jasmina Tišma potvrdila je da je majka Katarine Zarić nestanak svoje ćerke prijavila juče. - Majka Snežana je lično došla u policiju i prijavila nestanak svoje 16-godišnje ćerke, rekla je Tišma. Ona je dodala da policija intezivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja, kao i da u ovom trenutku nema saznanja da se Katarina javila majci ili njenom dečku. Pošto se radi o nestanku maloletne osobe, napominje Tišma, policija mora da poštuje sva pravila vezana za tu okolnost, te će javnost biti obaveštena o detaljima slučaja tek uz saglasnost njenih staratelja.