Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Glasanje
Pitanje: Da li cete preneti svoj broj kod nekog drugog operatera?

Glasanje završeno: 08. Jun 2011, 23:23:46

Da, na MT:S
0%  (0)
Da, na Telenor
41.2%  (7)
Da, na Vip
17.6%  (3)
Ne
41.2%  (7)
Ukupno glasova: 17
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prenosivost mobilnih brojeva od 1. jula  (Pročitano 13064 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 245
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Samsung s5230
Koje telefone, po kojim cenam i uslovima nudi Telenor za prelazak kod njih ?
Videh neku reklamu da nude sve HTC modele, ali ne znam ko kojim cenama, i uslovima...
IP sačuvana
social share

ПАРТИЗАН ОЛЕ, ЈА ЛУДО ВОЛИМ ТЕ, ЗНАЈ ДА УЗ ТЕБЕ ЈА САМ СВЕ ДО ПОБЕДЕ, АКО ТРЕБА ЈА И ЖИВОТ ЋУ ДА ДАМ, ЦЕО СВЕТ НЕК ЗНА ДА ПАРТИЗАН ВОЛИМ ЈА!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Android™

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 739
Zastava https://t.me/pump_upp
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.50
mob
Ericsson Galaxy Note
imas u Vipu Htc sensation po ceni od 1din a tarifa 2200smartova,sto mu dodje oko 3.700dina mesecno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Da se arzumemo, telenor ne nudi ništa van redovne ponude, da bi te privukali kod sebe. Kod njih prelaziš zbog najbolje usluge i solidnih paketa, prenošenja 3 meseca i slično.

Komma023, Za prelazak u Telenor, http://www.telenor.rs/?page=8096

Citat
Tvoj stari broj, sada u Telenor mreži!

Od 1. jula 2011. godine možeš da postaneš Telenor korisnik, a da zadržiš svoj stari broj telefona. Bilo da si bio pripejd ili postpejd korisnik, prenosom svog broja u Telenor mrežu možeš da odabereš koju god uslugu želiš. Dovoljno je da posetiš Telenor prodavnicu i započneš proces prenošenja broja u nekoliko jednostavnih koraka.

Za početak proveri da li ispunjavaš osnovne uslove za prenos broja

Postupak prenosa broja možeš pokrenuti ukoliko nisi ugovornom obavezom vezan za prethodnog operatera
    Ukoliko si postpejd korisnik, važno je da izmiriš sve obaveze prema starom operateru. Ponesi u Telenor prodavnicu poslednji dospeli plaćeni račun, kako bi mogao započeti proces prenošenja broja.
    Ako si pripejd korisnik, važno je da se registruješ. To možeš da uradiš i u Telenor prodavnici prilikom podnošenja zahteva, uz važeći lični dokument, SIM karticu i PUK1 broj.
    Proveri kod svog starog operatera da li je broj već registrovan na ime druge osobe. Ako jeste, preregistruj ga na svoje ime, pre podnošenja zahteva.
    Važno je da broj koji želiš da preneseš u Telenor mrežu već nije u postupku prenosa.
    Možeš uspešno preneti svoj broj u Telenor, posle bar 90 dana provedenih u staroj mreži.
    Ako imaš manje od 18 godina, zahtev za prenošenje broja može podneti tvoj roditelj ili staratelj.
    Ukoliko ispunjavaš sve navedene uslove, tvoj zahtev će biti prihvaćen.

Ukoliko ispunjavaš prethodne uslove dođi u Telenor prodavnicu

Telenor prodavci će ti pomoći da pravilno popuniš zahtev za prenošenje, kako biste se zajedno uverili da su svi uslovi za prenos broja ispunjeni.
    Zatim ćeš dobiti novu Telenor SIM karticu sa svojim starim brojem.
    U roku od tri radna dana poslaćemo ti SMS obaveštenje o tome da li je tvoj zahtev prihvaćen i datum kada će tvoja Telenor SIM kartica postati aktivna. Do tada možeš da koristiš svoju staru karticu na uobičajen način. Aktivacijom nove kartice, stara prestaje da funkcioniše i možeš odmah da jednostavno nastaviš komunikaciju sa svog starog broja, u novoj mreži!
    Ukoliko si prilikom potpisivanja ugovora odabrao i telefon, poslaćemo ga na tvoju adresu zajedno sa aneksom ugovora.
    Ukoliko odlučiš da prilikom prelaska u Telenor mrežu – ne uzmeš telefon odmah, to možeš učiniti i kasnije, kad god poželiš.

Za sve što te zanima, možeš da pozoveš Telenor Kontakt centar na broj 063 9000.

Odaberi Telenor mrežu, zadrži svoj stari broj i uživaj u sjajnom iskustvu komunikacije!

Napomena

Usluga prenošenja broja je zakonska obaveza svih mobilnih operatera. Republička agencija za telekomunikacije propisuje proces podnošenja zahteva i Telenor nema uticaja na rokove odobravanja i prenosa.

Ne obezbeđuje se naknada za preostali iznos pripejd kredita i neiskorišćeni saobraćaj u prethodnoj mreži.
Dodatne usluge koje su aktivirane kod prethodnog operatera se ne mogu preneti.

Sav saobraćaj koji je obavljen sa stare kartice, do trenutka aktivacije nove se plaća prethodnom operateru. Korisnik je dužan da izmiri sve obaveze plaćanja usluga koje je koristio do trenutka prenosa broja iz jedne mreže u drugu. U suprotnom je kompanija Telenor dužna da pokrene suspenziju broja na trideset dana, kao i isključenje, ukoliko obaveze ne budu izmirene u navedenom roku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 177
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Samsung htc,nokia,huawei
mozes da prenes zasto sto ce ti broj iz vipa 060-xxxx ostati isti i kad predjes u telenor znaci ostace ti prefix 060-xxx
ceo broj ostaje isti znaci apsolutno se nista ne menja
IP sačuvana
social share
A M G
Ae
Zivi zivot punim plucima
Put od 20 000 milja pocinje jednim korakom...
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Android™

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 739
Zastava https://t.me/pump_upp
OS
Windows 7
Browser
Chrome 12.0.742.112
mob
Ericsson Galaxy Note
mozes da prenes zasto sto ce ti broj iz vipa 060-xxxx ostati isti i kad predjes u telenor znaci ostace ti prefix 060-xxx
ceo broj ostaje isti znaci apsolutno se nista ne menja
da,ali koja ce mi biti tarifa posto su oba broja postpaid?
u telenoru placam 1100din a u vipu 2700..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Da li je moguće da postavljaš takvo pitanje?

Pa tarifa će ti biti ona koju odabereš, majku mu. Nisi pod ugovornom obavezom ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 395
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.11
mob
HTC Touch HD2 i S2 !
Magic, hvala na odgovoru...kao sto vidis,potvrdio si moje reci,ne zna se ko pije a ko placa u mts-u...
malo si me samo zbunio u startu,zar ne podnosim zahtev za prebacivanje odmah i direktno u mts? a ne u ratelu kako si napisao u postu na prosloj strani?!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Ne.

Prenos broja započinje tako što ideš kod operatera KOD KOGA hoćeš da predješ. dakle, ne ideš tamo gde već jesi.

Tamo ti popune zahtev, i šalju RATELU zahtev za prenos broja. Sve je to automatizovano.

U roku od 10 minuta sistem RATELa kontaktira sistem operatera davaoca korisnika, i ono, "pita" da li taj i taj nema ugovorne obaveze, neplaćene račune i slično.

Ja sam npr. bio čist, a stigao je odgovor "ne može, ne poklapa se poslovno ime" (pošto mije broj na firmu)

Zamolili me u Telenoru da dodjem kasnije, da probamo opet. Nije prošlo ni 2 sata, i zvoni mi fon. 064/790 . . .

Javim se, i onda kreće priča iz moje poruke na prethodnoj strani.

Kada sam odbio ponudu, i ponovo podneo zahtev u Telenoru, sve je prolo glatko.

Dakle, neće ni da te pogledaju dok ne vide da si stvarno podneo zahtev.

Zato ti kažem, ako si spreman i da se ne dogovorite, i da predješ, samo tada kreni.

Mada, za 3 meseca možeš opet, ali ja sam sa Telenorom extra zadovoljan.

Nadam se da sam ti razjasnio još neke sitnice.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Linux
Browser
Chrome 12.0.742.100
mob
HTC One
Kod njih prelaziš zbog najbolje usluge i solidnih paketa,

Koje bre najbolje ponude.  Smile Smile Smile

Za moje licne potrebe, VIP ima definitivno najbolju ponudu u vidu smart paketa. Ja ne potrosim vise od 100mb mesecno (maksimum), niti vise od 100-150 poruka, sve ostalo je razgovor.

Trenutno je akcija dupliranja smartova, za tarifu smart 550 dobijes smart 1100, po ceni od 1490 din mesecno. A kako jos nisam uzeo telefon, odnosno planiram da ga kupujem tek negde od septembra, sve dok ne uzmes telefon imas dodatnu promociju, 25% nizu  mesecnu pretplatu. 

Naravoucenije - cinjenicno imam paket smart1100 (koji je van promocije 2590 din) koji kosta 1490 din, a sa popustom od 25% moji mesecni racuni iznose 1117 din. Ima li trenutno bolje ponude?  Smile Smile

http://www.vipmobile.rs/privatni/postpaid/promocije/dupli-smartovi.1338.html

http://www.vipmobile.rs/privatni/postpaid/promocije/25-popusta-na-mesecnu-pretplatu/25-odsto-popusta-na-mesecnu-pretplatu.600.html

Kada se odlucim za telefon, samo ukidaju popust i nastavljam da placam 1490 din mesecno. A sad, sta ce do septembra pobediti u mojoj dilemi, Samsung Galaxy II ili LG Optimus 3d, pokazace vreme.  Smile
« Poslednja izmena: 09. Jul 2011, 16:34:44 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 5.0
Citat
Za moje licne potrebe

Ključno

Citat
Koje bre najbolje ponude.

Prenesi paketi, sasvim dovoljan broj minuta i poruka, neiskorišćene prenose u sledeći mesec, ne propadaju, uvek ažurno stanje, presek se radi 3 dana plafon, provera stanja bez greške i uvek ažurirano ...

Sasvim OK za moje lične potrebe.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.