Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 22:27:50
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Preminuo Ugo Čaves  (Pročitano 12303 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows 7
Browser
MSIE8.0
Sem što je bio "antiamerički čovek", bio je i levičar. U Srbiji su ga mahom podržavali teški desničari Smile
Kolko ja vidim, "must have" da se bude problem SAD je da budeš levičar, Sloba, Lukašenko, Čavez, pa čak i Gadafi ... svi su bili ili jesu socijalisti. Izgleda mi da vas desničare Ameri i ne tretiraju kao ozbiljnu pretnju NSP i sličnim stvarima. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Sem što je bio "antiamerički čovek", bio je i levičar. U Srbiji su ga mahom podržavali teški desničari Smile
Kolko ja vidim, "must have" da se bude problem SAD je da budeš levičar, Sloba, Lukašenko, Čavez, pa čak i Gadafi ... svi su bili ili jesu socijalisti. Izgleda mi da vas desničare Ameri i ne tretiraju kao ozbiljnu pretnju NSP i sličnim stvarima. Smile

Tako je!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung 
Pa,i tamo su svrgli ''zlog diktatora'' i ''uveli demokratiju''.  Smile I svi znamo kako im je doooobrooo sad.  Smile

Koliko se ja secam, svrgli su ga Francuzi, ali ni to nema nikakve veze, sa celom pricom, kao i tvoj prethodni post.

Kakav god klovn Gadafi bio, sa sve sinovima i koliko god nepotizma, korupcije i svega jos bilo u Libiji, za Venecuelu su prvi svet. Njihovi problemi su malo drugacije prirode i to je stajalo glave Gadafija.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Koliko se ja secam, svrgli su ga Francuzi, ali ni to nema nikakve veze, sa celom pricom, kao i tvoj prethodni post.

Nema veze,shvatićeš kad porasteš.  Smile Ili za par meseci,kad se otkrije da Venecuela radi na pravljenju oružja za masovno uništenje i štancuje Orkove i gremline za predstojeću invaziju Amerike. Smiley

Kakav god klovn Gadafi bio, sa sve sinovima i koliko god nepotizma, korupcije i svega jos bilo u Libiji, za Venecuelu su prvi svet. Njihovi problemi su malo drugacije prirode i to je stajalo glave Gadafija.

Normalno,zapad nikad nije kriv.Štaviše,zapad čini uslugu svima nama.

Edit by Anea: Deo posta obrisan zbog offtopica...
« Poslednja izmena: 06. Mar 2013, 13:22:55 od Anea »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1364.152
чавез је био најјачи кад је изашао на говорницу ун после буша и рекао нешто у фазону: "ала се осети сумпор јбт"  Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
To je ovo,ako se ne varam,na 2:00

Samo što će ga verovatno obrisati.

p.s. Jadan Buš...  Smile
« Poslednja izmena: 06. Mar 2013, 13:38:18 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 25.0.1349.2
mob
Nokia krntija

Вероватно зато што српски левичари верују да без Америке и ЕУ Србија не може да опстане.

Aхмадинеџад?
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung 
Nema veze,shvatićeš kad porasteš.  Smile Ili za par meseci,kad se otkrije da Venecuela radi na pravljenju oružja za masovno uništenje i štancuje Orkove i gremline za predstojeću invaziju Amerike. Smiley

Ne znam kako za sve ovo vreme nisi shvatio da glupavim pokusajima ironije, neces ispasti ni za 1% pametniji, niti vise u pravu. Ne znam ni kako uspevas da svaki post protumacis kao da u njemu stoji Amerika iz d best end fak ol d rest. Zato ti i kazem, tj. naglasavam, da tvoj post nema veze sa celom pricom i da mozes slobodno iskljuciti america alarm button smesten negde u rektumu.

Dakle, kada kazem da njima tesko moze da bude gore nakon jedne socijalisticke budaletine (mada je ovaj naslednik vozac autobusa po profesiji ili tako nesto, pa ko zna), odgovor Amerika nesto, nesto, nesto (vec u stilu nazovi ironije hkj-a), jednostavno nema veze sa temom. Jednostavno da jednostavnije ne moze biti.

Pa u cemu je onda problem?

Normalno,zapad nikad nije kriv.Štaviše,zapad čini uslugu svima nama.

Zapad nije jedinstven pojam, a libijska prica je zapocela kao unutrasnji problem, tj. pobuna protiv tamosnjeg rezima.

Kada se postavilo pitanje koga podrzati, ocenili su da im je bolje da podrze pobunjenike. Verovatno ispravna strateska odluka, obzirom na probleme, koje je Gadafi umeo da im pravi u proslosti.

Koliko je ispravna za Libijce, to ce sledece godine pokazati. Neki su srecni sto ga nema, neki ga i dalje oplakuju. Podeljena zemlja bila pre njega, podeljena i sada.

Ali da ne brines previse, jer su i Rusi dobro prosli. I oni ce uzeti svoj deo kolaca, za uzdrzanost u UN-u.

Sto se Libije tice, to je to, jer vise ne odgovaram na nesto sto nije tema.
« Poslednja izmena: 06. Mar 2013, 13:44:21 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
Ne znam ni kako uspevas da svaki post protumacis kao da u njemu stoji Amerika iz d best end fak ol d rest.

Stvarno,ne znam otkud mi ta ideja kad si ti u pitanju...  Smile

Citat
Zato ti i kazem, tj. naglasavam, da tvoj post nema veze sa celom pricom i da mozes slobodno iskljuciti america alarm button smesten negde u rektumu.

Ahaha!  Smile Dobar!  Smile Jel te to Zglavkar(Škorpi) naučio?

Pazi,znam ja da vi gajite neke fantazije ili fobije prema ''kuratim Rusima'' koji nikako da dođu,ali,za razliku od vas,ja nemam nikakav alarm button u rektumu.  Smile  Mada priznajem da osetim potrebu za pražnjenjem,svaki put kada naletim na postove vas iskompleksiranih pojedinaca koji non stop serete po svemu nezapadnjačkom,ali nikako i da odjebete već jednom na taj zapad.  Smile

Citat
Zapad nije jedinstven pojam, a libijska prica je zapocela kao unutrasnji problem, tj. pobuna protiv tamosnjeg rezima.

Kada se postavilo pitanje koga podrzati, ocenili su da im je bolje da podrze pobunjenike. Verovatno ispravna strateska odluka, obzirom na probleme, koje je Gadafi umeo da im pravi u proslosti.

I onda je mrmot zavio čokoladu...

Citat
Koliko je ispravna za Libijce, to ce sledece godine pokazati. Neki su srecni sto ga nema, neki ga i dalje oplakuju. Podeljena zemlja bila pre njega, podeljena i sada.

Ali da ne brines previse, jer su i Rusi dobro prosli. I oni ce uzeti svoj deo kolaca, za uzdrzanost u UN-u.

Ma,nema šta da čekamo sledeću godinu.  Smile Nisam ja usporen ili licemeran ko ti pa da čekam 4 godine da shvatim na šta liči Libija posle ''demokratizacije''.  Smile Ako nisi dosad shvatio,nećeš nikad.

Inače,da,znam da su ih Rusi iskulirali,da su tad ispali glupi ili sebični i da im se to posle obilo o glavu.
« Poslednja izmena: 06. Mar 2013, 14:00:45 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 22:27:50
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: aves Ugo Preminuo

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.