Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 10:41:35
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Preminuo Nikola Kavaja!  (Pročitano 21882 puta)
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 213
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kontraverzna licnost, istina o njemu ko je bio i sta je radio tesko da ce se ikada otkriti i zato neka mu je laka zemlja jer je Srbin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ja mislim da je lik bio idiot...
ne zato sto je mrzeo Tita(boli me uvo za Tita),nego zato sto je bio imbecil sam po sebi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Равна Гора победити мора!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 708
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Какво ''дубокоумно'' размишљање! Smile Па,боље да ниси ништа рекао,него што си ово извалио!

Комби,јел ти то хоћеш да кажеш да је Даница комуњара!? Smile
« Poslednja izmena: 15. Nov 2008, 18:43:44 od Raskoljnikov »
IP sačuvana
social share
Нек се сваки Србин напије воде са чесме хајдучке,нека узме сабљу Милоша Обилића и топуз Краљевића Марка,па ће опет настати царство Душаново!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Какво ''дубокоумно'' размишљање! Smile Па,боље да ниси ништа рекао,него што си ово извалио!

Комби,јел ти то хоћеш да кажеш да је Даница комуњара!? Smile
u pravu si.ne znam ni sam zasto uopste trositi um na razmisljanje o necemu za sta me potpuno zabole dupe...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 253
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Da bi ispo faca. Idi jebi nesto bolje ce ti biti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Nokia 3720c
Pa ne stvarno, recite mi zasto je taj lik bio toliko znacajan da mu se posveti 5, 6,10 strana na forumu? Neko ko je hteo nesto da uradi pa mu nikada nije uspelo, takvih ima i bilo je na ovom svetu na milione.

Hrvati su pricali da hoce, ali nisu hteli jer je Tito radio u njihovu korist, zato su i poceli sa pravim glupostima tek kad je Stari dobrano ostario.

A Kavaja? Nista nije uradio, dosao u Srbiju i umro. E jedino, ako su vam Vuk i ona njegova lujka naredili da ga velicate po partijskoj duznosti, onda se povlacim. Drugacije, ne vidim logiku.
Veliki neki Srbin, sa'ranjuju ga na Cetinju.
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
Samsung 
Pa ne stvarno, recite mi zasto je taj lik bio toliko znacajan da mu se posveti 5, 6,10 strana na forumu? Neko ko je hteo nesto da uradi pa mu nikada nije uspelo, takvih ima i bilo je na ovom svetu na milione.

Ти исто важи за Дражу? Smile
« Poslednja izmena: 16. Nov 2008, 03:40:57 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Nokia N-shurnaest
ja mislim da je lik bio idiot...
ne zato sto je mrzeo Tita(boli me uvo za Tita),nego zato sto je bio imbecil sam po sebi...

sramota shto se ovakve stvari ne brishu.........................................................................................................
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile modova nigde kad ih treba

Shteta shto nije ostala neka dobra knjiga iza njega(ili ja ne znam da postoji),moglo bi se izdati neshto,siguran sam, sada posle njegove smrti kontam, ako to nije blo iz nekog razloga 'podobno" za zivota Smile...Bila bi bestseler na ex-yu prostorima. Smile

« Poslednja izmena: 16. Nov 2008, 04:49:15 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
LG Nexus 5
To je misljenje jednog od clanova na forumu. KAda bi se brisalo sve sto vi napisete, a velika vecina postova je sprdnja i zestoki spamming i offtopic, ovaj forum bi imao 5 tema sa po 3 posta.

Jadno je pricati o mrtvima, ma ko to bio, takve stvari ali sta da se radi?

Sto se tice knjiga o njemu, a ko bi pisao knjigu o njemu i sta bi bilo u toj knjizi? Konkretno, sta je on uradio za Srbiju sto bi recimo trebalo da se uci ili da udje u istorijske udzbenike il sta ja znam?

Neka mu je laka zemlja. Toliko.
« Poslednja izmena: 16. Nov 2008, 05:25:12 od Crowz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 926
Zastava Vanuatu, međ' šljivama
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
mob
Nokia 3720c

Jadno je pricati o mrtvima, ma ko to bio, takve stvari ali sta da se radi?

To vazi i za Aliju, Tudjmana?

Da ne bismo isli ovako u krug, mislim da ne stoji stavljanje Kavaje i Draze u isti kos ( sto ti i sam znas, a i ocekujes da cu reci ). Naravno da sam Kavaju generalno okarakterisao kao coveka koji je nesto hteo pa nije uspeo. Meni stvarno nije jasno zbog cega mu se pridaje takav znacaj?Voleo bih da mi eto ti objasis.
Ako kazes i za Drazu da je bio od onih koji nije ostvario sta je hteo, Draza je ipak vodja prvog pokreta otpora Hitlerovim nacistima u Evropi...ako nista drugo istorija bi trebala da ga se seca koliko i Pop-Miletine bune ili Kocine krajine. Takodje, Draza je bio vodja jedne od strana tokom gradjanskog rata na prostoru Kraljevine Jugoslavije 1941-1945., tako da njegovom delovanju ne moze da se spocita: Sam je hteo nesto, pa nije uspeo. Od Draze su zavisili milioni ( ili bar stotine hiljada ljudi ) kako tokom, tako i posle rata.
Kavajin cin napada na Tita, ili mrznje prema njemu, po meni je cin licne mrznje i zelje za osvetom, zbog svega navedenog. Ako je tako, SVAKI pravi Srbin je mrzeo Tudjmana, i danas mrzi Mesica, Tacija ali nista ne dela po tom pitanju ( jer ga ne finansiraju strane sluzbe kao Kavaju )....treba li svakome od njih koji umre da otvaramo temu? Ili da ih objedinimo u jednu zajednicku temu.

Nisam od onih koji tvrde o pokojniku sve najlepse. I o zivom i o mrtvom coveku- po zaslugama.
IP sačuvana
social share
Mene sve rane moga roda bole,
I moja duša s njim pati i grca.

Neću da budem Švabo, u životu i u kinu

Naše će sjene hodati po Beču, lutati po dvoru, plašeći gospodu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 06. Avg 2025, 10:41:35
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.