Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Preminuo je Milenko Zablacanski - Poslednji pozdrav!  (Pročitano 13821 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Variety is the spice of life

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 17382
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
SonyEricsson W610
Pokoj mu dusi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1810
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7;M
mob
Nokia n70
zao mi je...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

marš iz moje avlije

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 10372
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
SonyEricsson d750-i
strašno...on je išo s mojom kevom u školu(on je iz šapca)...r.i.p.
IP sačuvana
social share
r.i.p. o.d.b.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple iPhone 6s
SLAVA MU!

Zbog smrti Milenka Zablaćanskog Pozorište na Terazijama povlači sve njegove predstave s repertoara, a serija „Bela lađa" narednih dana neće se snimati

Glumac i reditelj Milenko Zablaćanski, koji je preksinoć podlegao povredama zadobijenim u saobraćajnoj nesreći 5. januara, biće sahranjen u Aleji zaslužnih građana na beogradskom Novom groblju u petak, 25. januara, u 14.30 časova. Komemoracija povodom smrti Zablaćanskog održaće se istog dana sa početkom u 12 časova u Velikoj sali Pozorišta na Terazijama. Milenkovo matično pozorište saopštilo je i da otkazuje sve svoje predstave do subote, 26. januara 2008. godine, ali i dodaje da se predstave u kojima je igrao slavni glumac više neće ni izvoditi.

Pavić: Teže mi je da odlučim šta s ulogom nego kad je preminuo Danilo Lazović!

Milenko Zablaćanski je drugi glumac (posle Danila Lazovića) koji je preminuo dok je radio na seriji Siniše Pavića: - Iako se, nažalost, desilo da Danilo premine dok je snimanje „Stižu dolari" bilo u punom jeku, sada je mnogo teže, jer je Milenko u nastavku „Bele lađe" trebalo da bude motor dela radnje. U drugoj sezoni serije, koja počinje 10. februara, emitovaće se sedam prvih epizoda sa Milenkom, koliko smo snimili. Za nekoliko dana doneću odluku šta ćemo uraditi sa likom Marinka Pantića u preostalih devet epizoda druge sezone - navodi Pavić.

Nađa Pijale, PR Pozorišta na Terazijama, kaže za Press da je doneta odluka da se povuku s repertoara sve predstave u kojima je Zablaćanski tumačio najzahtevnije uloge:

- Predstave koje su bile na aktuelnom repertoaru - „Heroji", „Svadba u kupatilu", „Moj Milenko", „Trajkovići", „Zamisli život" i „Svetlosti pozornice" više se neće izvoditi. Sve one će biti snimljene na DVD, kako bismo sačuvali autentičnost predstave i uspomenu na Zablaćanskog - navodi Pijale.

Prerani odlazak Zablaćanskog otvorio je i pitanje da li će njegova uloga u aktuelnoj TV seriji „Bela lađa" biti poverene drugom glumcu. Siniša Pavić, autor brojnih TV projekata u kojima je glumio Zablaćanski, kaže da je pogođen smrću svog prijatelja i naglašava da „Bela lađa" zbog toga „neće raditi naredna dva dana":

- Vest da je Milenko otišao pogodila je mene, ali i celu ekipu „Bele lađe" i naredna dva dana ona neće raditi. Kako ćemo dalje bez njega do sada nismo hteli ni da razmišljamo, jer je postojalo zrno nade da će se Milenko izvući i oporaviti. Užasno mi je, jer on je bio moj najbliži i najdraži glumac - kaže za Press dramski pisac Siniša Pavić.
A. Radenović

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 7610
Malo je reci da je bio sjajan glumac. Heroje sam gledao 3 puta i svaki put je bio fenomenalan. Covek kakav svako od nas zeli da postane, stalno sam ga vidjao i uvek je bio nasmejan.

Za kraj da kazem jednu mudrost koju je moja majka jednom rekla "I Bog hoce ono sto je dobro".

Poslednji pozdrav za velikog glumca i coveka.
Pocivaj u miru  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia E72
RIP
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Nokia E72
Covek kakav svako od nas zeli da postane

Za kraj da kazem jednu mudrost koju je moja majka jednom rekla "I Bog hoce ono sto je dobro".

Potpuno si u pravu i za jedno i za drugo Smile
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Apple 15
Sahrana Zablaćanskog u petak
Autor: T. Nježić, Blic online | 24.01.2008 - 11:04

Komemoracija povodom smrti dramskog umetnika Milenka Zablaćanskog, istaknutog člana Pozorišta na Terazijama, biće održana u petak, 25. januara, u 12 časova u Velikoj sali Pozorišta na Terazijama, a biće sahranjen istog dana u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u 14.30 časova.

Pozorište na Terazijama otkazuje sve svoje predstave do subote, 26. januara. Premijera baletske predstave „Ova igra dugo traje“, zakazana za 25. januar, pomera se za utorak, 29. januar.
Glumac Milenko Zablaćanski preminuo je u utorak, 22. januara na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu od posledica saobraćajne nesreće. 
Zablaćanski je 5. januara u saobraćajnoj nesreći u blizini Zlatibora, zadobio teške povrede glave, nakon čega je do smrti bio u komi.
Šišović pred sudijom
Petar Šišović (66), koji je 5. januara izazvao nesreću u kojoj je Zablaćanski zadobio smrtonosne povrede, biće saslušan pred istražnim sudijom Opštinskog suda u Čajetini 29. januara.
Opštinsko javno tužilaštvo iz Užica posle smrti Zablaćanskog izmeniće deo zahteva za sprovođenje istrage protiv Šišovića. U izmenjenom zahtevu Šišović će se sumnjičiti za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja sa smrtnim posledicama, gde je zakon predvideo zatvor do osam godina.
V. L.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

"I always tell the truth. Even when I lie."

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 5530
Zastava Novi Sad - Bar
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung D900
RIP

Mnogo dobar, glumac, odličan. Velika tragedija za njegovu porodicu i za naše pozorište i filmsku scenu.

Jednom sam ga uživo gledao u pozorištu u predstavi Lutka sa naslovne strane, a bezbroj puta u serijama Srećni ljudi, Porodično blago, Bela lađa...

Velika šteta.
Neka mu je slava.
IP sačuvana
social share
Edit by latifovich: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Bio je vedar čovek.Svraćao je u jednu piceriju gde sam radio...
Rest in peace
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.