Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Према политичкој и економској оријентацији сте ...?  (Pročitano 4369 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
Polako ne moze sve preko noci Wink Poceli su da kupuju ono sto nemaju a mogu da ucenjuju ostatak sveta sa svojim energentima... U svakom slucaju nece propasti to je sigurno Smile Kad nisu propali devedesetih kad su se svi izdrkavali nad njima i kad su im pokrali sve sto su imali nece propasti ni sada kad su stali na noge...
Samo ako stane na noge komsomolskih milijardera, jer ruski hazjajin ne znam da ima vise noge.
Malo si pismeniji od nekih pecinara filorusa. Shvati da dogovorna ekonomija ima samo jedan pravac: gulag ako ces je odrzati ili siva ekonomija ako propadne.
To sto on pokriva sosptvenim energentima, to sve ima kraj.

Na cijim nogama stoji najjaca zemlja na svetu?

Ti imas jedan mali problemcic naime mrzis milijardere ali volis Sjedinjene Americke Drzave e pa prijatelju to ne ide tako... Sjedinjene Americke Drzave stoje na nogama tih milijardera mnogo vise nego sto je slucaj sa Ruskom Federacijom. Veliki bogatasi ukomponovani sa jakom drzavnom kontrolom guraju drzavu napred i to je slucaj sa Sjedinjenim Americkim Drzavama... VIdis da je i Kina shvatila da ne moze drugacije da se popne na vrh.

Dogovorena ekonomija je jedina ekonomija. Ekonomija iza koje stoji sila koja moze u roku od odmah da unisti ceo svet. Rudni resursi od kojih zavisi cela planeta. A bajke o skrivenim americkim resursima kod mene stvarno ne piju vodu jer ti resursi nisu ni 100-ti deo onoga sto ljudi misle. Ne znam kako ne mozes da shvatis i ako ja to ponavljam stalno mene zabole  i za Ruse i za Amerikance i za Nemce i za sve ostale koji ti padnu na pamet. Svaki mi je dobar ako mogu da ga iskoristim a nije mi dobar kada on mene hoce da iskoristi(osim ako je korist obostrana).

IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
Polako ne moze sve preko noci Wink Poceli su da kupuju ono sto nemaju a mogu da ucenjuju ostatak sveta sa svojim energentima... U svakom slucaju nece propasti to je sigurno Smile Kad nisu propali devedesetih kad su se svi izdrkavali nad njima i kad su im pokrali sve sto su imali nece propasti ni sada kad su stali na noge...
Samo ako stane na noge komsomolskih milijardera, jer ruski hazjajin ne znam da ima vise noge.
Malo si pismeniji od nekih pecinara filorusa. Shvati da dogovorna ekonomija ima samo jedan pravac: gulag ako ces je odrzati ili siva ekonomija ako propadne.
To sto on pokriva sosptvenim energentima, to sve ima kraj.

Na cijim nogama stoji najjaca zemlja na svetu?

Ti imas jedan mali problemcic naime mrzis milijardere ali volis Sjedinjene Americke Drzave e pa prijatelju to ne ide tako... Sjedinjene Americke Drzave stoje na nogama tih milijardera mnogo vise nego sto je slucaj sa Ruskom Federacijom. Veliki bogatasi ukomponovani sa jakom drzavnom kontrolom guraju drzavu napred i to je slucaj sa Sjedinjenim Americkim Drzavama... VIdis da je i Kina shvatila da ne moze drugacije da se popne na vrh.

Dogovorena ekonomija je jedina ekonomija. Ekonomija iza koje stoji sila koja moze u roku od odmah da unisti ceo svet. Rudni resursi od kojih zavisi cela planeta. A bajke o skrivenim americkim resursima kod mene stvarno ne piju vodu jer ti resursi nisu ni 100-ti deo onoga sto ljudi misle. Ne znam kako ne mozes da shvatis i ako ja to ponavljam stalno mene zabole  i za Ruse i za Amerikance i za Nemce i za sve ostale koji ti padnu na pamet. Svaki mi je dobar ako mogu da ga iskoristim a nije mi dobar kada on mene hoce da iskoristi(osim ako je korist obostrana).

Pa onda ti stvarno ulazis u red pacova kandzara koji jedva cekaju da nesto otmu.
Kako uporedjujes one koji su krenuli od ledine i pripitomljavanja divljih konja, odredjivanja atara, kopanja rudnika, razvoja zelezara, sa komsomolcem ciji je tata cuvao sunardonike u Gulag, silovao zene, potkazivao komsiju, a partija kamsamolaskja ja omoguicila sinoku da pokrade  sve sto je narodnoje, a pri tom pobili 30 miliona sunarodnika jel su nesto imali.
Stvarno si onako, bas pacovski raspolozen da branis neke ideje.
Kao ovi od 45-e. Medjedi, rata nisu vidjeli, dosli iz baze u Bg i vicu Lenjin majke vam ga izdajnicke.Marks majke vam ga fasisticke pa udri, ubi, uvaljuj se u carsave i trazi spomenicu. Eno ga propala rivaljucija 30 puta a vi bi jos da otimate. Dosli u Beograd trazite ustase.
To je jedan pacovski kriterijum. Ne znam mozda je i car Dusan to radio,razbijao glave za zlatne escajge, samo znam da se Karadjordkje hvatao za kuburu kad je vidjao takve kao vi.

Geneza milijardera, koja geneza? Krv sopstvenog naroda? E izvini molim te, to je malo uvrnuto. To nije terorizam to je gradjanski rat tipa onoga sto vidis u Kongo.Vec tri puta preslo preko nas Srba.
Nema tu civilizacije od vas kandzara.Ja bi reko da sada imate svoje drzave da im tamo prodajete kandzarstvo.
« Poslednja izmena: 03. Sep 2010, 16:52:40 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
Za takve stvari se prijatelju, u mom okruzenju zavrsava u bolnici... Zacepi tu gubicu malo.

Ne branim ideje jer me zabole za ideje. Mene je briga za buducnost mog naroda i moje porodice a buducnost se ne stvara mrznjom koju ti gajis nego se stvara pametnim razmisljanjem i planiranjem... Balansiranjem izmedju velikih i opredeljivanje za one koji su jaci u onome sto nas zanima u odredjenom trenutku. Budi ti i najveci radnik na svetu bez toga si go kurac. Naravno nista se ne moze postici bez rada i proizvodnje i to je broj jedan u bilo cemu ali diplomatija je samo jedan korak iza toga a bez tog koraka nista ne vredi.

Zabole me i za revoljuciu i za ustase jel tebi jasno da samo glupi ljudi imaju samo ideologiju? Pametan covek ce da bude postovan u bilo kojoj ideologiji ili ce da bude mrtav jer toj ideologiji ne odgovaraju pametni.

Amerika se izgradila na krvi svog naroda, ameriku i dan danas drzi nekoliko porodica pa im to ne smeta da imaju odlican standard. Las Vegas je izgradjen od novca raznih svetskih lopurda pa si sada neki kurac kada imas stan u las vegasu.
Zapamti mene u kalup nikad neces moci da stavis!
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
nediraj mu ujka sema  Smile    Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
nediraj mu ujka sema  Smile    Smile

Tako je Gale. Ujka Sem najveci srpski prijatelj.Imamo tamo jednu citavu Srbiju, imamo tamo jednu citavu crkvu.
Neka mi pokaze tako nesto kod pravoslavnajog rivaljucionara? Oce qrac.
Oci su mu samo gde ce da otme ili da ukrade.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.61
добро је...већ сам помислио да је шећер био кобан Smile  ...одахнуо сам
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
Nemam ja secer. Niko ko mi je dudao nije se hvalio da je sladak. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 3510

Предозирао се сникерсима и кока колом Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230

Предозирао се сникерсима и кока колом Smile
Dobro varim. Narocito ujka Semove secere.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
@shkorpionE
...vreme je za terapiju,ajmo zinki AAAAAAAAAAAA,da ti dam secer koji ce ta te obori sa nogu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.