Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Према политичкој и економској оријентацији сте ...?  (Pročitano 4320 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1294
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
Citat
Od ekonomskog vida organizacije preferiram kapitalizam, ali ne cist,vec sa elementima socijalizma i visokog stepena liberalne trzisne privrede sa suptilnom drzavnom kontrolom, sve u cilju poboljsanja kvaliteta proizvoda/usluga, zivota i zadovoljstva gradjana. Naravno naglasak na smanjivanju javnih troskova, razvoja tehnologije,infrastrukture, obuka visoko strucnih kadrova iz IT, menadzmenta i  nauke, velika promena sistema obrazovanja, donosenje statuta rada i ponasanja zaposlenih u skladu sa savremenim i inovativnim poslovanjem, ''zelena ekonomija'' , rast BDP zasnovan na povecanju izvozu i stranim investicijama...

или скраћено...хоћеш да будеш швеђанин Smile
јбг...и милошевић је спомињао неки шведски стандард Smile
Pazi,to deluje kao neka SF,ali nije,sve je dobrom vodjenju i jasnoj strategiji...Nazalost,mi nismo slozni da izaberemo vodju,a za strategiju da ne pricam.

Da li kod nas postoji uospte neke ciljne grupe za takve orijentacije za koje se zalazete?
Da li postoje gradjani koji bi to voleli i kadrovi koji to mogu da sprovedu?  Sto se moje ideje tice,postoje,ali su marginalizovani ili uopste nisu angazovani.
« Poslednja izmena: 01. Sep 2010, 15:25:33 od 3dogy »
IP sačuvana
social share
Nemanja.Rodoljubi
Citat
Ваш став о најваљеној геј паради у Београду заказаној за 10.10.2010. године?

RASMC
Citat
Lock!

Rasim je peder!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
Citat
Od ekonomskog vida organizacije preferiram kapitalizam, ali ne cist,vec sa elementima socijalizma i visokog stepena liberalne trzisne privrede sa suptilnom drzavnom kontrolom, sve u cilju poboljsanja kvaliteta proizvoda/usluga, zivota i zadovoljstva gradjana. Naravno naglasak na smanjivanju javnih troskova, razvoja tehnologije,infrastrukture, obuka visoko strucnih kadrova iz IT, menadzmenta i  nauke, velika promena sistema obrazovanja, donosenje statuta rada i ponasanja zaposlenih u skladu sa savremenim i inovativnim poslovanjem, ''zelena ekonomija'' , rast BDP zasnovan na povecanju izvozu i stranim investicijama...

или скраћено...хоћеш да будеш швеђанин Smile
јбг...и милошевић је спомињао неки шведски стандард Smile
Pazi,to deluje kao neka SF,ali nije,sve je dobrom vodjenju i jasnoj strategiji...Nazalost,mi nismo slozni da izaberemo vodju,a za strategiju da ne pricam.

Da li kod nas postoji uospte neke ciljne grupe za takve orijentacije za koje se zalazete?
Da li postoje gradjani koji bi to voleli i kadrovi koji to mogu da sprovedu?  Sto se moje ideje tice,postoje,ali su marginalizovani ili uopste nisu angazovani.
Vi ovde pricate o nekim idealima. Licite mi na komunjare. I oni su imali neke ideale.
Dakle kadrovi postoje, ja to znam, ali da li ima ciljnih grupa da ih to podrze glasovima?
Znas koji ti milje imas u istocnim zemljama, pa i u Srbiji?
Cim pocnes takav razgovor, odmah politicki caus na vlasti se zatalasa i pocne sprdnja: ovaj jebe sitnju djecu. Ovaj jebe u dupe.
Gde ti moze sto da suocis? Pre ce biti da si kvalitetnije tribine imao za vreme Milosevica nego sada.
Pusti ti Velju s lanca i pocne: baba Simana, sijaju ti oci, tresu ti se ruke.
Pokazi mi negde gde mozes neku kvalitetnu diskusiju da vodis?
Seti se, ko se seca naravno da je za vreme Slobe bilo takvih tribina, gde je obavezno morao da bude prisutan i Seselje. Uvalivanje pameti sa telohraniteljima, kore od banane i sprdnja.
Ljudi su neuki, jednostavno ne razumeju sta govoris. Lepo im zvuci: cu vi dam, cu vi fatam lopovi.
Apsim sve, majke im ga izdajnicke.
Shvatite vec jednom da u Srbiji igra cetvrta liga.
Bez jednog prethodnog nacionalsocijalistickog delanja, jedna partija, liberalna ekonomija, drzavne banke i selekcija naboljih i najpismenijih nema fajde da krenes.
Taj put je izabrala Kina i iscupala se iz komunizma.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Citat
Bez jednog prethodnog nacionalsocijalistickog delanja, jedna partija, liberalna ekonomija, drzavne banke i selekcija naboljih i najpismenijih nema fajde da krenes.

матори...мојне да заборавиш концентрационе логоре и спаљивање књига...без тога ништа Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 6230
Citat

матори...мојне да заборавиш концентрационе логоре и спаљивање књига...без тога ништа Smile
Ti si bre bolestan. Cim neko pomene nacional socijalizam eto Hitlera i Aushvica.
Pa Kina ima nacional sosijalizam, sta joj fali?
Gradi to vec 20 godina.
« Poslednja izmena: 01. Sep 2010, 20:11:44 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Citat

Ti si bre bolestan. Cim neko pomene nacional socijalizam eto Hitlera i Aushvica.
Pa Kina ima nacional sosijalizam, sta joj fali?
Gradi to vec 20 godina.

матори...без да се узбуђаваш...оде шећер преко 20 Smile
него...баш ме интересује ко помисли на било шта друго осим хитлера и аушвица кад се спомене национал социјализам...тебе не рачунај...ти си специјалан Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.11
on pomisli na kineze  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia 3510
Ма окани се Шкорпи национал социјализма, бољшевизма, либерализма, него натраг пећинској ватрици, гусле у руке и забављај унучиће. Вековно огњиште те зове Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 177
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Ovako pocinje autor topic

Лично сам конзервативац, умерени десничар и демохришћанин.

Ovako mu je neki moto

Живела Русија !

To kod druga Putina ne ide jedno s drugim. Da li zamislja u svojoj maticnoj zemlji (pretpostavljam da je maticna cim nije Zivela Srbija!), dakle da li zamislja neku drugu vlast da Zivi Rusija?

Русија је данас, за разлику од Србије, озбиљна држава, која се држи зацртаних економских, националних и спољно-политичких приоритета.
IP sačuvana
social share
Маштам о Србији без Г17.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 177
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Лично сам конзервативац, умерени десничар и демохришћанин.

Šta je u pitanju : "Obraz", " Naši", "1389", ili nešto slično.
Lepo je sve to što vi gospodo propovedate, ali to isto je probao Milošević bar što se tiče spoljne politike , pa pokakio motku. Što se tiče ekonomije , uvedimo tržišnu privredu i svi će se sami lustrirati, neće biti dovoljno lustera. Smile
Ценим поменуте покрете, сматрам да представљају добар узор патриотској омладини.
Нисам члан ниједног од тих покрета.
Слажем се са већином њихових идеја али не баш са 100 %.
Не заговарам сукоб са ЕУ и САД, дакле те државе јесу у врху приоритета али је мени кључни спољнополитички приоритет Руска Федерација. Развијати сарадњу са Западом, међутим КиМ не можемо признати.

3. Наравно, без тржишне привреде и остали принципи падају у воду...
IP sačuvana
social share
Маштам о Србији без Г17.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.2
mob
Nokia 
Jel mogu da se predomislim, Ja sam za to da ja budem robovlasnik i diktatorka, padišahinja od EU i USA  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.