Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Према политичкој и економској оријентацији сте ...?  (Pročitano 4310 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2754
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Geopoliticar evroaziske skole ... i Putinista ....
IP sačuvana
social share
“The quick brown fox jumps over the lazy dog.”

Najsladje se smeje onaj koji prvi puca .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
sto se ekonomije i unutrasnje politike tice,da odgovorim ovako...

Smile
drugim recima,ja sam za sve ono sto je napisao ovaj cika.
pogotovu sto ne volim sebe da svrstavam u ove,one,sa ovim,ili onim modelima,jer znam da je svaka zemlja na svetu jedinstvena i da jedan sistem koji je dobar u jednoj,ne mora da bude dobar u drugoj zemlji,vec da svaka zemlja mora da nadje kombinaciju za sebe.
iskreno,ljudi su jako naivni po tom pitanju.ko kad bi neko ko zivi u selu uzeo Ferrari,koji jeste super auto i moze cak i na prosecan kolovoz,ali,batice,on po zemljanom putu i dzombama nece izdrzati ni 2 meseca.  Smile
nego je potrebno naci ono sto coveku najbolje odgovara.e,isto vazi i za svaku zemlju,samo sto ljudi to ne shvataju,te se uvek muce od dileme sta bi izabrali,a ne shvataju da nijedan sistem u svom izvornom obliku ne moze nikome da valja 100%,nego je to samo osnova koju posle drzava mora da razradi za sebe i svoje potrebe.
drugim recima-mene ne zanima kako se sistem zove,ili ko ga smisli,ili sta ko misli o njemu.meni je bitno da on radi.

a sto se spoljne politike tice,mislim da je za nas najbolje izvuci iz saradnje sa EU sto je moguce vise koristi,ali bez ulaska u nju,bar ne u narednih par godina,a isto tako odrzavanje dobrih odnosa sa Rusijom i zemljama van EU s kojima vec saradjujemo.jer,sami Evropljani i nasi politicMari imaju velike probleme sa znanjem geografije,tj-ne mogu da shvate da EU ipak NIJE politicko-vojno-kuluturolosko-ekonomsko-naucni centar univerzuma...  Smile niti da nisu samo "Evropski standardi" dobri na ovom svetu.
a sto se vojnog aspekta tice,tu je najbolja neutralnost.nabavka opreme (ako se to uopste ikada opet i desi...  Smile ) od Rusije,ili par neutralnih zemalja ako su im proizvodi dobri,a odrzavanje solidnih odnosa sa NATOom,buduci da nam drze pola zemlje,a i da cemo uskoro biti okruzeni tom infestacijom.ulazak,naravno,ne dolazi u obzir.
« Poslednja izmena: 29. Avg 2010, 22:02:38 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
Liberal Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Srbin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Sony 
politički sam razočaran , finansijski kao što već neko reč , još malo pa dekintiran.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5629
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
Ne, vas drug Raznosac se nije dobro izrazio. Mene politika i tako ti bakraci ne zanima ich!  Smile Ali volem da dodjem na forum da vidim mudrolije korisnika, pogorovo ovde na politiki-forum i da napisem koju licno  Smile

Nisam liberalan u politickom smislu, vec ovako u svakodbnevnom drustvenom delanju  Smile Smile

Aj budite dobri i mojne da se zajebavate!  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Apple 5
nacional socijalista Smile
+1 situiran  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
Само тај Арчибалд Рајс вам је јеврејин, не знам колико је то онда добар гуру.

Питам се да ли је уважени колега bf_109_g_6 спреман да оплете по Арчију Рајсу због те јудео-линије.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Само тај Арчибалд Рајс вам је јеврејин, не знам колико је то онда добар гуру.
ne znam odakle ti to da je bio Jevrej.a meni je potpuno nebitno da li jeste,prvo jer je bio jako pametan covek,koji je pre 100 godina uspeo da analizira i pretoci u knjigu ono sto ni mi sami ne bismo dosad uspeli,i jer je bio medju retkima na svetu koji je bio u stanju da se bori(pa,ako bi zatrebalo,i zrtvuje) za strani narod,i to jedan srpski narod,koji vecina zapadnjaka ne podnose,i drugo,ja sam rekao da ja nemam nista protiv obicnih jevreja,vec protiv cionista i jevrejske vlasti,tako da nemoj da mi izvrces reci ili pravis neke blesave aluzije.
uostalom,kada neko nadje 3 pune strane u njegovoj knjizi gde je rekao nesto netacno,nek se javi.samo sto te tri stranice niko nece naci.
« Poslednja izmena: 31. Avg 2010, 22:03:28 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.