Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 15:18:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Prelazak na sledeći nivo  (Pročitano 8537 puta)
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
upis i jubilarni stoti komentar 
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.16
Nego crazy sta ti mislis, je li uspeh imati porodicu i decu?

Ali u smislu da imas neki sklad u okviru te porodice i dobro vaspitanu decu. Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
ja ne zelim decu
verovatno zato sto me je moja otkacena i disfunkcionalna porodica emotivno unakazila za sva vremena
moji roditelji su me toliko puta odveli na ivicu ambisa svojim nezrelim i zbrzanim odlukama da je to u poslednjih par godina postalo tragikomicno,kad god sam poslusao njih pogresio sam
ja znam da mi oni zele svo dobro ali su toliko nesposobni da mislim da ne mogu da vode racuna ni sami o sebi
i smatram ih velikim kamenom oko moga vrata
ja mislim da su stabilna porodica i dobra deca dika i ponos svakog normalnog coveka
ali ja jednostavno nisam za to
ali ako ipak jednog dana budem osnovao svoju porodicu,potrudicu se da je drzim sto dalje od mojih
zato sto mi je dosta spoticanja i zabadanja noza u ledja na svakom jebenom koraku
mislim da sam doziveo dovoljno tih sranja za jedno 3 ili 4 zivota
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Sve je ok, znam ko si, no hard feelings ;)

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 762
Zastava Munze Konza
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.07.0
mob
Samsung GalaxyS3
Meni je porodica uvek bila najveci oslonac u zivotu, ali ne smatram da samo porodica i deca cine zivot ispunjenim ili ne.
Takodje nije to ni vrhunac u svom poslu ili godisnja plata sa sedam nula (devizna).
Mislim da treba pronaci sklad u svemu i "namestiti" zivot tako da uzivas u njemu. Moj zivot pored porodice cine i prijatelji bez kojih opet ne bih bio skroz ispunjen, posao, moj prelepi labrador, camac na Dunavu, izleti vikendom, mnoga lepa mesta koja sam posetio ili planiram da posetim ....
Zivot je previse lep i kompleksan da bi mogao reci da ga ispunjava samo porodica ili dete. Naravno da su vazni cinioci ali ne i jedini.
IP sačuvana
social share
Kill all my demons and my angels might die too
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Why do me ?

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 55904
Zastava novi sad
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 22.0
mob
Nokia 
ja ne zelim decu
verovatno zato sto me je moja otkacena i disfunkcionalna porodica emotivno unakazila za sva vremena
moji roditelji su me toliko puta odveli na ivicu ambisa svojim nezrelim i zbrzanim odlukama da je to u poslednjih par godina postalo tragikomicno,kad god sam poslusao njih pogresio sam
ja znam da mi oni zele svo dobro ali su toliko nesposobni da mislim da ne mogu da vode racuna ni sami o sebi
i smatram ih velikim kamenom oko moga vrata
ja mislim da su stabilna porodica i dobra deca dika i ponos svakog normalnog coveka
ali ja jednostavno nisam za to
ali ako ipak jednog dana budem osnovao svoju porodicu,potrudicu se da je drzim sto dalje od mojih
zato sto mi je dosta spoticanja i zabadanja noza u ledja na svakom jebenom koraku
mislim da sam doziveo dovoljno tih sranja za jedno 3 ili 4 zivota

Iskreno.....zao mi je sto tako mislis. Ali ako je to ono kako se ti zaista sada osecas - onda u redu.
Moje skrommno misljenje je da bi se ti izlecio za narednih 5 zivota kad bi imao jednu sasvim pristojnu zenicu i 2 ili 3 mala djavola kroz koje ces izleciti svoju napacenu dusu.
Kad jednom zanemaris one koji su ti omca oko vrata i posvetis se onima kroz koje sijas moci ces da se nosis sa svim sranjima u zivotu.
Zapravo, spoljni uticaji ti nece moci nista ako znas da imas svoju oazu ljubavi u koju se vracas....
Jedan zagrljaj voljene osobe, jedan poljubac dete odnece sva sranja koja si uneo u kucu 2 minuta ranije.
Upravu si kad kazes da bi ih drzao sto dalje od tvojih najmilijih. I ja bih isto tako. Smile
IP sačuvana
social share

Wake Up - 2012 - The Revolution Has Begun
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49777
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Samsung Galaxy S24
Mene zivo zanima koji procenat ljudi u pedesetim, sezdesetim, bilo kad,... prizna samima sebi da je najveci promasaj to sto su citav zivot izbjegavali djecu, zenu/muza, porodicu i brak. Kapiram da zato treba mnogo vremena i da se to ne moze tek tako shvatiti.
« Poslednja izmena: 08. Avg 2013, 09:56:59 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 28.0.1500.95
mob
Nokia krntija
У једном од ваздан предавања о животу и његовом путу, која ми је матори држао, говорио ми је о родитељству... запамтио сам нарочито један део... он на послу, тек кренуо да ради, није се још био оженио и ту са пар исто тако млађаних колега и једним старијим који има жену и децу. И воде управо овакву дискусију... да ли је заиста човек остварен ако само заснује породицу. Да ли је највећи успех човека ако остави потомство. И у дискусију улети тај ожењени и каже им, парафразирам, укапираћете колики сте дебили кад вас сутра ваша беба први пут буде ухватила за прст.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.95
Породица је светиња... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Nikad poraz, samo lekcija.

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 69
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.322.2
Zdrava porodica je svetinja. Neke porodice te zeznu toliko da ti treba pola zivota da se dovedes u red.
« Poslednja izmena: 09. Avg 2013, 15:38:27 od -Sinkopa- »
IP sačuvana
social share
If you're going through hell, keep going.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49777
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 23.0
mob
Samsung Galaxy S24
Породица је светиња... Smile Smile Smile

Знали неко сем тебе шта је ту толико смијешно?  Smile
« Poslednja izmena: 09. Avg 2013, 18:59:30 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 12. Avg 2025, 15:18:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.