Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Preko kanabeta do posla: Da, posao sam dobila preko SNS!  (Pročitano 3138 puta)
07. Okt 2015, 17:54:44
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
Browser
Safari 601.1.56
mob
Apple 15
Da, posao sam dobila preko SNS!

N. B. | 07. 10. 2015. - 10:20h |
Mlada potpredsednica gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Maja Danilović, postala je novi hit na društvenim mrežama, odnosno njen video u kome sama sebi postavlja pitanje da li se zaposlila preko stranke, a zatim daje i šokantno priznanje.

Na konferenciji za novinare u Kraljevu, Danilovićevu su novinari pitali da prokomentariše šta misli o stranačkom zapošljavanju. Ona daje svoj sud, a zatim nastavlja (prenosimo njenu izjavu integralno):

"Sad biste me pitali: "Pa vi ste zaposleni preko stranke? Da, jesam! I o tome sam javno govorila malo neposredno mog angažovanja u Elektrosrbiji Kraljevo".

U vreme kada je dobila posao u Elektrosrbiji Kraljveo, Danilovićeva je bila portparol opštinskog odbora SNS u Kraljevu, a sada je potpredsednica gradskog odbora stranke.

Na kraju izjave sleže ramenima kao da sama sebi postavljaja još jedno pitanje: "Šta mi bi!?"

Snimak: http://www.blic.rs/Vesti/Politika/596253/NICIM-IZAZVANO-PRIZNANJE-Da-posao-sam-dobila-preko-SNS

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
Uh sunce ti jebem, a ja stvarno pomislio da SNS nece zaposljavati partijske vojnike Smile
Samo mislim da je pisac clanka malo pogresno ovo razumeo. Verovatno idu izbori, pa ce trebati radne snage za lepljenje plakata i slicne aktivnosti, a kud ces bolje nego brdo idiota koji ce se napaliti da ce im SNS svima naci posao Smile
Sumnjam ja da je ova devojcica neki borac za pravdu i istinu. Malo mi je to neverovatno za danasnju Srbiju da bi takva prosla "stroge" moralne kriterijume nasih "politickih partija".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
Sony xperia
BLAM Kazna zbog priznanja da je zaposlila stranka

Maja Danilović, šefica odborničke grupe u Skupštini Kraljeva i potpredsednica Gradskog odbora SNS, koja je izjavila da se zaposlila preko stranke, dobila je opomenu pred otkaz, saznaje „Blic”.

Izjava koja potvrđuje javnu tajnu: Maja Danilović

Na konferenciji za novinare u Kraljevu pre nekoliko dana Danilovićeva je odgovarala na pitanje o stranačkom zapošljavanju, a zatim rekla:

- Sad biste me pitali pa vi ste zaposleni preko stranke? Da, jesam! I o tome sam javno govorila neposredno pre mog angažovanja u Elektrosrbiji Kraljevo - rekla je šefica odborničke grupe SNS.

U EPS nisu želeli da komentarišu njeno istupanje jer je ona to uradila van radnog vremena i u svojstvu stranačkog funkcionera, a ne radnika Elektrosbije. Nezvanično nam je rečeno da će biti preispitan pravni osnov za pokretanje eventualnog disciplinskog ili krivičnog postupka zbog narušavanja ugleda Elektrosrbije i kompanije. Kako „Blic” saznaje, Maji Danilović je izrečena opomena pred otkaz ugovora o radu.

Maja Danilović ima diplomu Pravnog fakulteta u Beogradu, a u EPS-u ili nekadašnjoj Elektrosrbiji zaposlena je 2013, prvo kao pripravnica, a posle za stalno - kaže za naš izvor iz EPS. Inače, ističe naš izvor, u EPS se ne raspisuju konkursi, već se radnici zapošljavaju prema potrebama posla.

Šef kraljevačkih naprednjaka Nebojša Simović kaže za „Blic” da je sve urađeno po zakonu.

- Ako bismo tako gledali, onda pola Srbije ne bi moglo nigde da radi. Sve je u skladu sa zakonom i niko nije bio diskriminisan. Ona svoj posao odrađuje kako treba - kaže Simović.

Na pitanje zašto je onda rekla da je partijski zaposlena, Simović je rekao da je ta izjava izvučena iz konteksta.

Maja Danilović nije htela da se javi na telefon, ali ni da odgovori na pitanja koja su joj poslata.

- Verujem da je ovo javno priznanje izuzetak, ali izuzetak koji potvrđuje nešto što je javna tajna, a to je da se zapošljavanje vrši po tom kriterijumu i ne verujem da će to postati trend. Šta je rešenje? S obzirom na to da je trenutno aktuelna priča o javnoj upravi i broju zaposlenih, ovo je prava prilika da se uvedu kriterijumi za zapošljavanje koji će smanjiti prostor za diskreciono odlučivanje, pa samim tim i da se posao dobije po stranačkoj pripadnosti ako postoji bolji kandidat - kaže za „Blic” Nemanja Nenadić, izvršni direktor Transparentnosti Srbija.

Obećali kraj partijskog zapošljavanja
Tokom predizborne kampanje, SNS i njen tadašnji predsednik Tomislav Nikolić najavili su kao prvi zadatak zaustavljanje partijskog zapošljavanja. I premijer Aleksandar Vučić je bio izričit kada je to u pitanju. „Svi naprednjaci koji budu zapošljavali svoje rođake, partijske kolege i prijatelje u javnom sektoru biće smenjeni“, izjavio je Vučić svojevremeno.

Preuzeto sa ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
LG Nexus 5
Uh sunce ti jebem, a ja stvarno pomislio da SNS nece zaposljavati partijske vojnike Smile

Isto. Ja sam mislio da je to nemoguce.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.101
Ma naravno da je to što je član SNSa nema nikakve veze sa zaposlenjem.... zar ne ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 41.0
mob
LG Nexus 5
Ma ja sam ziveo u uverenju da je dosao kraj stranackom zaposljavanju, ali sam se presao.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
HTC One
Ona svoj posao odrađuje kako treba - kaže Simović.

I ovo jeste najveci problem... posao se radi, ne odradjuje se.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.101
E ovo je kletva za ove

Citat
DA BOG DA da tebe i sve te tvoje laznjake i vasu decu
i celu porodicu lecili
isti takvi lekari zaposleni
preko stranke i lazne diplome,
kocnice, tockove i spone poravljao isti takav,
struju u kuci postavio jedan isti takav,
uselila se ti i svi tvoji u nove stanove
koje su projektovali isti takvi staticari, i gradjevinci,
MA SVE U ZIVOTU STO TI BUDE DA TI ISKROJE ISTI TAKVI TVOJI.

Ovi napreDNO posto su tako nabolji najlepsi i najpametniji,
ovo sto sam napisao ce vam biti najbolje jer
samo vi znate sta valja. pa ce te imati vrhunsku uslugu.
od vasih istih takvih.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 45.0.2454.101
mob
Samsung SGH-E590
Stvarno strasno, na sledecim izborima svi da glasamo za stranku koja nece zaposljavati svoje clanove Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.