Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Apr 2025, 22:15:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: prekid u toku igre  (Pročitano 2738 puta)
31. Okt 2011, 23:50:22

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 3
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
kako je moguce da se u toku igre blokiraju moji odgovori, kao da nisam u igri i to samo kada ja treba da igram. pojavi se poruka uloguj se na server, ja se ulogujem i kao da se nista nije desilo ,poene ne dobijam  a ja ne mogu da odgovaram
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
Lako moguce da je do tvog provajdera. Da se gubi konekcija na kratko, "kida link".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
kako moj provajder prekida bas kad ja odgovaram a ni pre ni posle odgovora nego bas uvek kad sam ja u duelu,da dolazi do prekida ?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
Verovala ili ne, desava se. Ma koliko izgledalo nelogicno. Sem toga, moguce da tebi komp, da li zbog flash playera, sama konekcija ... ne isporucuje sve "pakete" prema net-u. Vec preskoci neki. A to je vec dovoljno.

Uostalom da ne nagadjam ... svratice neko od Admina i reci koju vise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 3
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
desilo mi se i da nece da mi prihvati odgovor kad sam kliknula nego posle par sekundi i bila sam sporija u duelu. ne znam u ce,u je stvar ali mi je mnogo sumnjivo. zamolila bih i admina da da svoj komentar i ako neko moze da mi kaze da li mogu da promenim lozinku da stavim neku bolju zastitu na profil Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0a2
mob
Sony xperia
Posle par sec ? Opet mirise na konekciju. Smiley

Lozinku u svom profilu mozes promeniti, pod jezickom "Glavna". Upisi novu, potvrdi i skroz ispod upisi staru. Nemoj zaboraviti da upises staru, jer u suprotnom nece prihvatiti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 50
Zastava Frankfurt
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
kako moj provajder prekida bas kad ja odgovaram a ni pre ni posle odgovora nego bas uvek kad sam ja u duelu,da dolazi do prekida ?
Očito da nisi u dobrim odnosima sa njim Smile . Šalim se, i meni se to milion puta dešavalo, tako da provajder ne cilja tebe, niti ima kakvu intenciju, već jednostavno nemogućnost da obezbedi punu podršku serveru.

desilo mi se i da nece da mi prihvati odgovor kad sam kliknula nego posle par sekundi i bila sam sporija u duelu. ne znam u ce,u je stvar ali mi je mnogo sumnjivo.

Ništa posebno, meni se dešavalo da mi zbog toga odgovor izađe u 20.-oj sekundi ili zicere koje sam sigurno ukucao ispod 2 s da mi se pojave u 15-oj sekundi  Smile
Inače kada smo ovde, da kažem, da se meni dešava često da kliknem na pomoć i da mi skine 1000 zlata, ali da se pomoć ne pojavi. Ili na primer, da se pojavi neka kodna greška, nzm koji broj, sa natpisom, ''Ne možete odgovarati na pitanje'' pri čemu mi se pojavi onaj crveni precrtani krug, kao da sam posmatrač, a ne igrač koji napada ili se brani.
Toliko od mene Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 6408
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
To za pomoć je fora ako klikneš da tražiš pomoć u poslednjih nekoliko sekundi, tada neće da izvrši funkciju ali ti i ne skine zlato.
Meni se dešava, pošto mi vazda puca konekcija, da me izbaci pa kad me vrati u igru ne mogu da odgovorim, bez obrzira što sam se vratila u toku napada...samo prikaže onu crticu kao da nisam bila tu.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Da...to sam ja...

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 129
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.25
mob
SonyEricsson w810i
To za pomoć je fora ako klikneš da tražiš pomoć u poslednjih nekoliko sekundi, tada neće da izvrši funkciju ali ti i ne skine zlato.
Meni se dešava, pošto mi vazda puca konekcija, da me izbaci pa kad me vrati u igru ne mogu da odgovorim, bez obrzira što sam se vratila u toku napada...samo prikaže onu crticu kao da nisam bila tu.. Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Život se ne meri brojem udisaja koje napravimo za vreme života vec brojem trenutaka koji nas ostavljaju bez daha.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Apr 2025, 22:15:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.