Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 22:58:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 112 113 115 116 ... 125
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pregovori oko konacnog statusa KiM  (Pročitano 50838 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
SonyEricsson k800i i D820
Treba da navedu što gluplji razlog za postavljanje tog štita kod nas.
Vanzemaljci su dobra ideja.
A i Vatikan je vojno ojačao.

HAHAHA...opet Vatikan...svasta! 30% Rusa su ateisti,a 11% njih vjeruju u neku moc i neoprjedjeluju se ni za jednu religiju...7 % su Muslimani.. 66% ortodoks!
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Vidiš valjda da se zezam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Vidiš valjda da se zezam.

Ups!! Hebiga nisam svatio... Smile
IP sačuvana
social share
Diskutiere nicht mit Dummen, sie ziehen dich auf ihr Niveau und schlagen dich dort mit Erfahrung!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ne pravi sebi idola niti kakva lika;nemoj im se klanjati niti im sluziti.

Zodijak
Pol
Poruke 513
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Mogu da razumem strah kod pojedinaca kada je u pitanju NATO,SAD..itd. do neke granice, ali ne mogu da razumem da ste ih uzdigli iznad Gospoda Svemoguceg?Da li je vama jasno da svaka sila ima svoj kraj izuzev Bozije.Taj kraj im uglavnom bude sa podebelom kamatom.Pa necemo se valjda Hrista odreci zbog ovih satanista?Hrist je nas pastir i spasenje nase.Nije se slucajno jos davno Hriscanstvo podelilo.Mi smo izabrali od Boga desnu stranu tj. Pravoslavlje.Kosmet je duhovni, i svaki drugi, temelj nase kuce.Bez njega ce nas i povetarac srusiti.Ponuda zapada Srbiji je samoubistvo umesto ubistva.Odsecite obe noge, a mi cemo vam dati najmodernija invalidska kolica.Brza,sa eko motorom na baterije i cije punjenje cemo mi da finansiramo.Klima obavezno.GPS navigacija takodje.Redovno 'servisiranje' o nasem trosku itd..Samo noge da nam odseku.Tako ja vidim njihovo resenje za Kosmet.Ja sam za to da stojimo na svojim nogama.Da prevazidjemo razlike medj nama samima i odbijemo ponudu sa invalidskim kolicima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Meni to sa Kosovom više liči na odsecanje glave.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
sve u svemu, odlicno poredjenje!
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Ne pravi sebi idola niti kakva lika;nemoj im se klanjati niti im sluziti.

Zodijak
Pol
Poruke 513
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Ne zaboravite cuvenu staru izreku(dokazanu)..'LATINI SU STARE VARALICE'..Ne verujem im nista.I Hrista su izdali..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12728
Zastava germany
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Ako ne bude rezolucije 40% Albanaca će prosvjedovati a 3% uzeti oružje

PRIšTINA - Gotovo 40 posto kosovskih Albanaca sudjelovalo bi na prosvjedima, a manjina bi se čak latila oružja ako plan glavnog izaslanika UN-a Marttija Ahtisaarija ne bude prihvaćen u Vijeću sigurnosti, rezultati su istraživanja koje je proveo Fond UN za razvoj (UNDP).

Gotovo 40 posto kosovskih Albanaca najavilo je da će sudjelovati u prosvjedima ako rezolucija o statusu Kosova ne bude usvojena u Vijeću sigurnosti UN a tri posto anketiranih je kazalo da će se latiti oružja kako bi se osigurala neovisnost Kosova, pokazuju rezultati istraživanja. Gotovo polovina anketiranih Albanaca drži da kosovski parlament treba proglasiti neovisnost ako Vijeće sigurnosti odbaci Ahtisaarijev plan.

Bude li Ahtisaarijev prijedlog usvojen, većina Albanaca će to proslaviti dok 12 posto anketiranih Srba najavljuje da će napustiti Kosovo ako se to dogodi.

Istraživanje je provedeno na uzorku od 1.250 ispitanika, a u anketi su uz kosovske Albance sudjelovali i Srbi, kao i pripadnici drugih manjinskih zajednica na Kosovu.
 (Hina)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Stalno mi njih nesto treba da se plasimo  Smile Smile Ma neka ga puse.Jedino sta oni znaju je da ubijaju zenu,decu i starce...

Smile Smile Jaka vojska  Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Stalno mi njih nesto treba da se plasimo  Smile Smile
ko kaze da vi treba nas da se plasite?  Smile mi cemo ziveti jedni pored drugih, uskoro, kao komshije...nadam se da cemo imati solidne odnose Smile to je u interesu obe strane  Smile

Ma neka ga puse.Jedino sta oni znaju je da ubijaju zenu,decu i starce...
setimo se hladnjaca  Smile pa ste ih posle svega toga, onako, sa sve hladnjacama, zakopali 6m pod zemlju. samo jedno pitanje: kakvi ljudi to rade? sta to nije u redu sa njima, ako si ih vec ubio, zasto ih zakopavas pod zemlju, kao njihov ubica? samo iz jednog razloga: zato sto ste hteli, onako dzukacki, da sve to lepo prikrijete. ali, djavo dodje po svoje.
sa druge strane, se bunite, kada su vas ustashe u Jasenovcu ubijali (sto ostro osudjujem). Privilegiju osudjivanja ovakvih stvari, imaju samo oni narodi, koji nikad nisu pocinili genocid, a Srbi ti nisu. Prosto, osudjujes nesto, sto i sam radis, a znas da je pogresno, da Bog vidi sve.

Smile Smile Jaka vojska  Smile Smile
uskoro dobijamo stingere i Abramse, verovao ili ne, cisto ono, ako zatreba  Smile u stvari, ne Kosovo, vec Albanija  Smile
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 112 113 115 116 ... 125
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 22:58:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.