Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 19:11:45
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 110 111 113 114 ... 125
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pregovori oko konacnog statusa KiM  (Pročitano 50896 puta)
Zvezda u usponu

Pozadrav od vaseg ljubaznog komsije Milanman-a

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1349
Zastava Kraljevo hometown,Nis fax
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 3120c
eh istorija....a sta sa buducnosti....
IP sačuvana
social share
Herr Nikolic
Ja sam GENijE!!!Imam GENE od mame i tate!!!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Evo vidim da se manekenski smrad javio, nesto kao kaze, mi se protivimo i ne bi bilo lepo da nam uzmete Kosovo, budite dobri pa nemojte, molimo vas!
Jos malo da ih ljubaka u dupe!
Nego je i rekao da nece biti kompenzacije za nezavisno Kosovo. Izmedju redova, znaci i to je na tapetu? Hm!
dobro, Rasho, zasto ne napadnete Ameriku? Smile Smile  ti povedi kolonu Smile Smile
ako ti neko toliko smeta, uzmes lepo i napadnes ga pa sta bude  Smile
Ti si posebna sorta coveka, nisi ti ni pravi Srbin, ti si vrsta osobe koja ima sumanute ideje, nerealna ocekivanja Smile izvini, ali tako je Smile
Kosovo ce biti nezavisno, jedino je pitanje, da li ce da vas boli puno ili malo...na vama je da birate
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Bullshit!  Smile
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
A Podgorica i Skoplje u big Shi(p)tariji joj al ce biti sranja...nego jel zna neko kako je uopste nastala Albanija kao drzava, cime su to narkomani uvlakaci zasluzili?...sami se sigurno za to nisu izborili, garant im je neka Velika sila dala drzavu da bi zajebavali nas Srbe...

1912 godine velike sile su formirale Albaniju da bi sprecile Srbiju kao ruskog saveznika da izadje na more.

Tom prilikom srpska i crnogorska vojska su morale da izadju iz Skadra koji su prethodno uz velike zrtve oslobodile.
Ma nije moguce, pa jel i tada Srbijom vladao Slobodan Milosevic pa nismo imali dobre odnose sa "zapadnim saveznicima"?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ma nije moguce, pa jel i tada Srbijom vladao Slobodan Milosevic pa nismo imali dobre odnose sa "zapadnim saveznicima"?

Јесте. Јеси ишао ти у школу?  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
Ne ja sam isao samo kada se delila diploma na faksu, a skolu sam preskocio... Smile
Evo ja jos ne mogu da se nacudim, da su nas "zapadni saveznici" tako ladno odjebali, ma mora da su Siptari vise krvarili i bili im verniji saborci od nas, a mozda je i Nostradamus predvideo da ce nas jednog dana voditi Sloba, pa su krenuli unapred, jos pre 100 godina da oslobadjaju Siptare od Slobe manijaka...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
Ne ja sam isao samo kada se delila diploma na faksu, a skolu sam preskocio... Smile

То је више него очигледно...  Smile  Smile

Evo ja jos ne mogu da se nacudim, da su nas "zapadni saveznici" tako ladno odjebali, ma mora da su Siptari vise krvarili i bili im verniji saborci od nas, a mozda je i Nostradamus predvideo da ce nas jednog dana voditi Sloba, pa su krenuli unapred, jos pre 100 godina da oslobadjaju Siptare od Slobe manijaka...

Нису знали за Слобу, али су тада Србију водили још гори људи... И геноциднији ( Smile)... Силне агресије Срба у то време историја није стигла да испрати...  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
dulisha se muchenik  Smile iz sve snage trudi da bude 'in' i duhovit  Smile Smile al' ne lezi vraze   Smile Smile komentari mu svi lice jedan na drugi, lice na neke decije prozivke Smile
ali evo  Smile za trud, sad mi je jasno zashto si 'megacar'  Smile Smile
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 1.02
Нису знали за Слобу, али су тада Србију водили још гори људи... И геноциднији ( Smile)... Силне агресије Срба у то време историја није стигла да испрати...  Smile  Smile  Smile
To mora da su bili Slobin đed, stric i dever u pohodu na topla mora...Jebiga oni tada nisu imali Nintendo, pa su morali uzivo da se fajtaju i posle se pitamo zasto nas nasi dragi "zapadni saveznici" ne vole, sve su nam pruzili u zivotu, a mi ih izneverili...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
И то не само једном, него колико пута до сада...  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 110 111 113 114 ... 125
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 19:11:45
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.