Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 15:46:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 125
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pregovori oko konacnog statusa KiM  (Pročitano 51569 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Nokia E50
Ruski veto...hahahahahaha....kao i pred bombardovanje...toliko ce da budu "besni",da ce okrenuti avion iznad Atlantika... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Clan u razvoju

ma jedan je zivot.....

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 43
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6630
ma nema nista od veta.oni samo pricaju....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Rusija za vreme izdajnika Jeljcina i Putina je kao Srbija za vreme Tadica, Djindjica i ostalih izdajnika i Tome ili Voje ili Vucka u blizoj buducnosti, nadam se.
Jeljcin = Djindjic, Tadic
Putin = Toma, Vucic, Voja

Nije vise Rusija podanicka zemlja!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Volim Srbiju. Govorim istinu...

Zodijak
Pol
Poruke 106
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Al' si ga uporedio, jeb'o si mu mater, da izvines Smiley
Ne smem ni da pomislim sta ce da se desi ako pobedi neko od tvojih. Vidim tebi bilo lepse za vreme slobe, cim toliko velicas "trojicu velicanstvenih".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zemun nije Beograd!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7696
Zastava Zemun, Serbia
OS
Nepoznat
Browser
SonyEricssonK700i R2AY
mob
Nokia N8-00
Mozda nije u smislu, kamioni, avioni, putovanja, letovanja, krediti, ali u smislu dostojanstva i casti- ITEKAKO!!!
Mozda su mogli da nas bombarduju, da nas izgladnjuju sankcijama, da ubacuju razne spijune i placenike da nas razbijaju, bli nisu nam se smejali kao sada. Nismo bili jos samo jedna od njihovih kolonija!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1489
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
mob
Nokia 
Citat
bli nisu nam se smejali kao sada

Nama, ne. Ali nasim praznim pretnjama da.
Sto se Rusa tice njihova prica o vetu ne vredi ni pola lule duvana, kao ni ona prica o savezu. Tacnije onu pricu o savezu su izmislile patri(j)ote, cisto da im bude bolje. Jer kao sto već i vrapci na grani znaju patri(j)ote vole da se opijaju raznim pricama....
IP sačuvana
social share
"Cogito, ergo sum"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Mozda nije u smislu, kamioni, avioni, putovanja, letovanja, krediti, ali u smislu dostojanstva i casti- ITEKAKO!!!
Mozda su mogli da nas bombarduju, da nas izgladnjuju sankcijama, da ubacuju razne spijune i placenike da nas razbijaju, bli nisu nam se smejali kao sada. Nismo bili jos samo jedna od njihovih kolonija!

Niposto. Bilo smo kolonija malog Marka `koji je nosio gajbe` i svercovao cigarete....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Значи за све је крив "мали Марко" (коме иначе жалим све најгоре).
Американци нису ни за шта криви.  Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4306
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Al' si ga uporedio, jeb'o si mu mater, da izvines Smiley
Ne smem ni da pomislim sta ce da se desi ako pobedi neko od tvojih. Vidim tebi bilo lepse za vreme slobe, cim toliko velicas "trojicu velicanstvenih".

Primecuje se i bez kugle i bez Zorke. Dovoljno je procitati desetak tvojih poslednjih postova na ovom forumu. Nego, znas sta. Ne bih ja vise trosio slova na tvoje gluposti i provokacije. Ceo forum provociras, ne samo mene i ulazis u rasprave koje nemaju veze sa temom. Teme su ti obicno slabija strana...

dulisa, ti veoma lako popiz'is... Da se primetiti. Treba da naucis da ne moze uvek po tvome, nisi mali...
btw. vidi se da imas onu radikalsku agresivnost... hajde menjaj to malo- da budemo kao sav normalan svet.

Dulisha ovaj tebi nesto? Smiley

dulisha, Znao sam da ces da ostanes bez teksta, jer sta god drugo da si rekao sigurno bi  sebe jos vise zaglibio u go'na. Svestan toga, u takvim situacijama "patriota" klikne na taj smajli, jer je to mnogo bolje nego da lupi jos jednu glupost.
Nije strasno pogresiti, tragedija je ne priznati gresku...

Kako se ti hvatas za slamku, to je neverovatno! Neverovatno! Kad vidis da nemas izlaza i kad provalis da si ga sp'cao samom sebi, pocinjes da se izvlacis na fore "ova rec nema znacenje", "ovo se pise spojeno", "napolju pada kisa". Ali dzaba, sustinu tako ne mozes da demantujes, a istinu tako ne mozes da zamazes. Te fore su koristili radikali, ali i oni su provalili da to vise ne pije vodu... Mozda prodje kod "patriota" sa ispranim mozgom.

Citat: Dante_NBG
Imate bezosnovani strah
dulisha, bezosnovani strah znaci strah bez osnova, ili ti strah za koji ne postoji razlog. Tako da na tvoje pitanje:
Citat: dulisha
Ti to iz iskustva?
Odgovoricu ti- DA, ja znam iz iskustva da je taj vas strah koji si naveo bez osnova... Tako da je vreme da sve tvoje zablude smestis u proslost i da se okrenes realnosti...

Ali ipak priznajes da imamo dobre teze i stavove, samo kosovo nekako ne stima. Ok, to je zato sto to jos nisi shvatio.
btw. Ja sam protiv toga sto nam otimaju kosovo, ALI ako je to jedino moguce i realno, bolje to nego nova izolacija i moguci rat. Svet kaze- bice nezavisno kosovo.
Ako mi ti kazes kako zadrzati kosovo bez rata i izolacije, a to u isto vreme bude i realno, ja cu te podrzati. Problem je sto ni vi ne znate kako, nego samo se'ete.

Mozes ti sad da se'es, nista ti drugo ne preostaje... Ovo za "ture" je jos jedna od vasih zabluda. Izgleda da je bas to razlog zasto ne smete da se probudite! Imate bezosnovani strah da ce neko da vas isp'ca cim otvorite oci.  Nego, bilo kako bilo, cinjenica ostaje ista- rusi su nam "pomogli" jedino kad su oni imali direktnog interesa od toga, a mi smo tu bili slucajno samo u prolazu...

Cuti... nemoj to da pricas! "Patriote" vise vole kad su u zabludi! Neka ih...
Secam se onih dana kada je rusija stavila veto, rekla svetu NE! i tako sprecila da nas NATO bombarduje, ili sam to ipak sanjao...
Ne, ne... ovako je bilo- NATO nas je bombardovao, ali je Rusija rekla NE! i uclanila nas u Savez Rusije, Belorusije i Jugoslavije (skraceno S.R.B.I.J.A), i NATO nije smeo da nas bombarduje vise... ili sam i to sanjao. Smiley

10 poslednjih postova Velikog Dante-a... Sve u vezi sa temom, bez provokacija, sve lepo osmišljene rečenice, bez suvišnih stvari...  Smile

A najzanimiljivije je što si 8 od tih 10 posvetio meni... Da si riba pomislio bih da si opsednut... U stvari, s obzirom na to koliko si liberalan... bolje da ja poslušam Crnogorca i da se pritajim malo...  Smile
IP sačuvana
social share
"A great many people think that they are thinking when they are merely rearranging their prejudices."  William James
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Citat
Niposto. Bilo smo kolonija malog Marka `koji je nosio gajbe` i svercovao cigarete....

То је једноумље и необјективност. Никад нећу разумети Србе што не могу да буду за објективно, него морају да се сврставају на поштоваоце једних или других.

За све што нам се дешавало криви су страни фактори и најгоре руководство које смо икада имали, сви заједно!
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 125
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 15:46:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.