Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pregled Symbian/Windows Mobile/Maemo/Android/iPhone/Java programa za GPS  (Pročitano 332582 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 4
Kada saljes mape iz mapsource u uredjaj, iz Europe NT 2010 izbaci delove koje se odnose na bivsu nam SFRJ, a iz Adriaroute izbaci delove koje se odnose na SCG, tako neces imati problem da ti se mape preklapaju i prave problem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple iPhone 6S
Imam problem. Od skoro, telefon nece da mi skine fix pri ulasku u garmin i trazenje satelita traje beskonacno dugo, sto me izludjuje. Ne znam tacno kada je ovo pocelod a se desava, ali pretpostavljam da ima veze sa cinjenicom da sam skoro fomratirao telefon i instalirao sve iz pocetka, posto mi je telefon malo brljavio. Ukljucen mi je a-gps, podesen je telenor internet za ap. Pise supl.nokia.com za server. Jedino sto sam sada uradio drugacije u odnosu na prethodnu instalaciju je sto sam pre upgrade-ovao verziju 50000 na 50040 a sada sam direktno instalirao 50040. Telefon na kraju pronadje satelite, ali ponaljam, to traje dosta dugo. I gledao sam bas da li se telefon kaci na gprs i vidim da se ne kaci. Jel imate ideju sta da radim? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Sony Z2
Imam problem. Od skoro, telefon nece da mi skine fix pri ulasku u garmin i trazenje satelita traje beskonacno dugo, sto me izludjuje. Ne znam tacno kada je ovo pocelod a se desava, ali pretpostavljam da ima veze sa cinjenicom da sam skoro fomratirao telefon i instalirao sve iz pocetka, posto mi je telefon malo brljavio. Ukljucen mi je a-gps, podesen je telenor internet za ap. Pise supl.nokia.com za server. Jedino sto sam sada uradio drugacije u odnosu na prethodnu instalaciju je sto sam pre upgrade-ovao verziju 50000 na 50040 a sada sam direktno instalirao 50040. Telefon na kraju pronadje satelite, ali ponaljam, to traje dosta dugo. I gledao sam bas da li se telefon kaci na gprs i vidim da se ne kaci. Jel imate ideju sta da radim? Smile

-jesi li probao da ga "prepeglas" ?
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple iPhone 6S
Probao sam. Tacnije obrisao sam veo garmin, pa sam snimio prvo 50000. Probao sam, ali opet isto. Onda sam snimio 50040 i opet isto. Onda mi je palo na pamet da u Positioning methods ukljucim i network based, posto su mi do tada bili ukljuceni samo assisted gps i integrated gps i nakon toga je telefon poceo da se kaci i da skida fix, odnosno da brzo pronalazi satelite. E sada ako neko razume zasto je to ovako, neka mi objasni, posto ja ne razumem. Siguran sam da mi je ranije bez aktiviranog network based radila navigacija sa skidanjem fix-a. Sada odjednom nece.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
Kada saljes mape iz mapsource u uredjaj, iz Europe NT 2010 izbaci delove koje se odnose na bivsu nam SFRJ, a iz Adriaroute izbaci delove koje se odnose na SCG, tako neces imati problem da ti se mape preklapaju i prave problem.
Nije problem u razgranicenju izmedju adrije i scg vec izmedju evrope i adrije i evrope i scg. Problem je morsko razgranicenje tako da bi mogao funkcionisati moram izbaciti ili italiju iz evrope ili sloveniju i hrvatsku iz adrije ili crnu goru iz scg. To sam i uradio i cita i adrese nego pitah dali postoji neka caka da ostane i italija i da ostane ex yu
Evo skrinsuteva gde se vidi konflikt izmedju italije i hrvatske  i izmedju hrvatske i crne gore ,tako da je neizvodljivo u isro vreme imati sve 3 mape ....

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

italija.JPG
(40.4 KB, 379x421)
adria.JPG
(30.93 KB, 393x335)
scg.JPG
(11.97 KB, 104x117)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
mob
Apple iPhone 4
Ne znam zasto se toliko rasirili sa morem pa im se preklapa, da li imas instaliran neki novi garmin program?
Znam da na garmin uredjajima je izasao neki update koliko se secam koji je navodno trebao da resi ove probleme kada se mape preklapaju.
« Poslednja izmena: 16. Maj 2009, 21:14:43 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
Postavljao sam na neke garmin uredjaje i radi bez problema dok za simbijan jos nista nije izaslo mozda ce  u nekoj od narednih verzija to srediti....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Sony Z2
MASPware GPSmeter Professional

Do you still use your GPS device for navigating only?

Turn your Pocket PC into a high precision metering machine using your GPS receiver! With MASPware GPSmeter you can measure short and long distances (beeline or routelength), altitude differences, areas, timespans, average values and min-max-values using an internal or external GPS receiver.

Whether measuring you golf drives, watch your running- or biking sessions, the route length to you work or whatever. Everythings no problem!

Precision depends on the GPS receiver you use. MASPware GPSmeter improves accuracy by calculating averages of position datasets. Furthermore, MASPware GPSmeter uses a High-Precision-Algorithm to evaluate precision values of the GPS receiver (Dilution of precision values).

So MASPware GPSmeter only uses high precision dataset values. Additionaly, you can use expert precision settings, to enforce needed precision!

click
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple iPhone 6S
Jel moze neko da mi pomogne, posto se ceo dan je*em sa garminom i vise hocu da poludim. Dakle kreirao sam rutu u mapsource-u, koja obuhvata city navigator europe i scgroute 2.0. tu rutu zelim da posaljem na telefon. Posaljem je, medjutim nje jednostavno nema, pa nema. Probao sam i u data transfer modu i u pc suite modu i sa pokrenutim garminom i bez njega i nece pa nece. Prepozna lepo telefon, posalje rutu lepo ali nje nema. Jel ima neko resenje za ovaj problem? Smile
« Poslednja izmena: 30. Maj 2009, 18:58:05 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple iPhone
Garmin Mobile XT for Symbian S60 3rd Edition, Ver. 5.00.50, as of Apr 15, 2009 - Download

Nego.... Jel zna neko slucajno kojom mapom su najbolje pokrivena grcka ostrva?  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 74 75 77 78 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.