Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pregled Symbian/Windows Mobile/Maemo/Android/iPhone/Java programa za GPS  (Pročitano 332589 puta)
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Moja 95 8gb ne vidi mape a iskopirao sam ih u njega.   Sve uredno instalirano.   Zna li neko sta je problem i kako da ga resim? Hvala!!!
« Poslednja izmena: 01. Maj 2009, 14:54:31 od ddzz »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
Moja 95 8gb ne vidi mape a iskopirao sam ih u njega.  Sve uredno instalirano.  Zna li neko sta je problem i kako da ga resim? Hvala!!!

Da li si iskopirao mape u folder Garmin?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 467
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
ddzz,
mora prvo da se povezes sa satelitima jer ti kada instaliras mapu on pokazuje mesto koje nekigh 2000 km udaljeno od Srbije.
Znaci pronadji satelite i onda ces uvek naci mapu.
da li ti je dobra mapa proveri tako sto ces otici na Where to, ako ima da pise drzava Srbija ili CG dobra je.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 222
Zastava Niš
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia N82
Ako ubacim garmin sta mi je potrebno da bih imao mape Srbije i Bugarske?
A jel ima u sebi BGOFFRoadMap detaljnu kartu Sofije?
« Poslednja izmena: 08. Maj 2009, 14:36:12 od mk484475 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC One X
Da nabaviš img fajlove sa mapama, ili još bolje MapSource verzije. Za Srbiju se program zove SCG Route, a za Bugarsku ne znam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
mob
Apple iPhone 4
Za Bugarsku zove se BGOFFRoadMap
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 264
Zastava BGD
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia E66
ma, skines lepo City Navigator Europe NT 2010, tu sigurno ima samo sto je skoro 2gb  Smile
IP sačuvana
social share
I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be.
Douglas Adams
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 55
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Nokia 5800
Nema KOMPLETNE Bugarske u City Navigator Europe NT 2010 kao sto nema ni Rumunije, Madjarske, Srbije ili neke obliznje banana drzave. Ne savetuj kada NISI PROVERIO prethodno.
Originalna mapa za Bugarsku se zove 'Garmin OFRM Bulgaria v4.80' i ima da se skine BESPLATNO odavde: http://htftp.domainbg.com/sabin/map/cd-versia-last/BGOFFRoadMapSETUP4.80.exe
Map id treba da bude 5028 pa se snadjite!
« Poslednja izmena: 09. Maj 2009, 15:57:46 od vip member »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 55
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.9
mob
Nokia 5800
Ima novi program za navigaciju koji se zove NDrive_3.4.23_Symbian_by_Specter i radi na 5800. Ima male mape Srbije da li je neko nasao bolje?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
Dali je neko nasao resenje kako uklopiti Europe NT 2010, adria 2.2 i scg 2.0. Ubacim ih ja bez problema, garmin podrzava 4 mape, ali u tom slucaju iscitava adrese samo iz Europe NT 2010.Znaci nevidi nijednu adresu iz ostalih mapa. Koliko sam ja skapirao problem je u morskim granicama izmedju italije i slovenije hrvatske i crne gore negadjaju se tj preklapaju se.Kad iz map soursa isecem iz Europe NT 2010 bosnu srbiju i makedoniju a iz adrije sloveniju  i hrvatsku a iz scg crnu goru onda cita adrese iz adrije u bosni iz scg u srbiji i makedoniji dok sloveniju ,hrvatsku i crnu goru cita iz Europe NT 2010.Sad za sloveniju i hrvatsku nije problem posto su u Europe NT 2010 fino pokrivene ali crna gora je skroz nepokrivena. Interesantna stvar je u tome da na obicnim nuvi uredjajima tog problema nema znaci iako se preklapaju rade bez problema i iscitavaju sve adrese .Ima li neko resenje ,na adrijinom forumu sam nasao odgovor da u tom slucaju unchekirate mape(mapsource) na samom uredjaju one koje nekoriste i da vratite kada koristite.Ni to neradi na telefonima dok na ostalim uredjajima koji imaju konflikt radi. Sad ako je neko razumeo sta sam ovde ispisao nek mi javi posto se ja zagubih   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 73 74 76 77 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.