Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pregled Symbian/Windows Mobile/Maemo/Android/iPhone/Java programa za GPS  (Pročitano 332095 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One X
Moderator X3mE Sta bi? Niste probali iGo8 program za navigaciju na laptopu? A ja pozeleo da vam dam jos jedan domaci zadatak

Nisam imao vremena još uvek... Mada nisam ni putovao nigde gde bi mi trebala navigacija u međuvremenu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone 6S
Jedno pitanje. Moze li neko ukratko da mi protumaci ovo? Bluetooth gps je eksterni gps, to je ok. Assited gps i network based su vezani za mrezu, ali ne razumem kada, zasto i koliko koriste mrezu. Integrated gps je interni modul i to je isto ok. Znam da ova dva koriste mrezu za odredjivanje trenutne lokacije, tacnije za pomoc pri odredjivanju trenutne lokacije, ali ne znam ponaosob sta koji radi i da li se jos nesto aktivira kasnije, nakon sto pronadje modul satelite? Ranije mi je sa ukljucenim svim sem prve opcije satleite pronalazio za max 20 sekundi. Sada kada sam postavio ovako kao na slici, treba mu ponekad i po 5 minuta da pronadje satelite.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot0003.png
(40.75 KB, 240x320)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One X
Moja pretpostavka je da AGPS-u potpomaže interni GPS, dok se "Network based" varijanta u potpunosti oslanja na mrežu i samim tim troši mnogo više kredita.

Mada moram priznati da ni meni nije do kraja jasan taj AGPS i kako u stvari radi, pa ako neko zna ne bi bilo loše da nas prosvetli Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone 6S
Posto nisam ranije ni gledao ova podesavanja, dosta dugo sam koristio navigaciju sa aktiviranim opcijama network based i assisted gps. Sad me bas interesuje koliko mi je trosio kb. Posto sam koristio jos par programa koji trose kb, nisam mogao da obratim paznju bas na Garmin, odnosno primetim koliko on torsi kb. Jedino sto sam primetio od kada sam iskljucio ove dve opcije je da mu mnoog vise vremena treba za pronalazenje satelita. Dakle pridruzujem se apelu da nam neko protumaci ove stvari. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 939
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
LG Nexus 4
Kucaj u google "assisted gps", verujem da će pomoći Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone 6S
Assisted GPS, generally abbreviated as A-GPS, enhances the startup performance of a GPS satellite-based positioning system. It is used extensively with GPS-capable cellular phones as its development was accelerated by the U.S. FCC's 911 mandate making the location of a cell phone available to emergency call dispatchers.[1]

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 284
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia E72
Ovako kupio sam 6210 i instalirao Garmina, registrovao ga, instalirao mapsource i nasao scg mapu otkljucao je i prebacio na fon... i sve sljaka, ulice, sve sem navigacije, ja u settingsu namesti da koristi assisted GPS/built in GPS reciver(to je jedna opcija), i udjem na "view map" i on trazi satelite pola sata i vise i ne nadje ih... sta moze da mu bude problem ? hvala...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

The truth is out there...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8945
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
Jel se namestio u podesavanjima telefona agps?
IP sačuvana
social share
“Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Apple iPhone 6S
Prvi put uvek dosta dugo trazi. Ne znam bas da li pola sata, ali dugo. Inace moras da ga stavis negde gde moze da vidi nebo, ili jos bolje na otvoren prostor. Ako ga drzis u sobi u nekoj zgradi, verovatno nikada nece pronaci satelite.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 284
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia E72
Ovako kupio sam 6210 i instalirao Garmina, registrovao ga, instalirao mapsource i nasao scg mapu otkljucao je i prebacio na fon... i sve sljaka, ulice, sve sem navigacije, ja u settingsu namestim da koristi assisted GPS/built in GPS reciver(to je jedna opcija), i udjem na "view map" i on trazi satelite pola sata i vise i ne nadje ih... sta moze da mu bude problem ? hvala...

jel to ? nema drugog podesavanja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 62 63 65 66 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.187 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.