Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pregled Symbian/Windows Mobile/Maemo/Android/iPhone/Java programa za GPS  (Pročitano 332090 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 467
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
zmuci i garmin moze da se koristi za pregled mapa naravno kao i nokia maps.
swichi nije to tako jednostavno, ali nije ni slozeno. Progooglaj malo i sve ce ti se samo kazati posto bi moj dalji odgovor na ovom forumu bio zabranjen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 55
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia 5800
Ajd sad da ja malo izdzangrizam svoje. Smile Nije mi jasno sto se toliko odusevljavate ovih 3d mapama. Ok, lepse izgleda (mada i to je diskutabilno), ali ne znam koja je poenta da mapa lepse izgleda.
Pa koja je poenta u tome sto tebi stoji Vista u potpisu, lepse izgleda i vise resursa krade racunaru bez veze onako? To se kolega zove - NAPREDAK. Znaci, 3D mape, pa mesavina slika sa terena, satelita i ucrtanih zgrada sa realisticnim predelima i na kraju ce nam se samo ucrtati ruta na putu koji vidimo golim okom kroz sofersajbnu automobila o cemu govori jedan prof. sa saobracajnog fakulteta.Wink
Jer, ako svi budu razmisljali tako covecanstvo ni tocak do sada ne bi znalo da iskoristi.
Jedno pitanje, gdje trebam prebaciti adriaroute mape za garmin na htc touch diamond, na PC se nalazi nekoliko .img fajlova, u folderu FAM_708. moze li se to uopste "rucno" prebaciti ili je potreban neki soft.
Mozda je pitanje glupo ali prvi put se susrecem sa mobile gps-om. PC garmin vec instaliran.
Instaliraj MapSource iz koga se mape prebacuju u telefon! Smile

« Poslednja izmena: 19. Jan 2009, 01:21:25 od vip member »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 223
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5;MEG
mob
HTC Diamond
Instaliram MapSource, ali iz nekih razloga ne mogu da ga pokrenem samo napise greska u instalaciji, reinstaliraj, pa sam mislio rucno prekopirat, pa ako ko moze pomoci moze na PP
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone 6S
Ajd sad da ja malo izdzangrizam svoje. Smile Nije mi jasno sto se toliko odusevljavate ovih 3d mapama. Ok, lepse izgleda (mada i to je diskutabilno), ali ne znam koja je poenta da mapa lepse izgleda.
Pa koja je poenta u tome sto tebi stoji Vista u potpisu, lepse izgleda i vise resursa krade racunaru bez veze onako? To se kolega zove - NAPREDAK. Znaci, 3D mape, pa mesavina slika sa terena, satelita i ucrtanih zgrada sa realisticnim predelima i na kraju ce nam se samo ucrtati ruta na putu koji vidimo golim okom kroz sofersajbnu automobila o cemu govori jedan prof. sa saobracajnog fakulteta.Wink
Jer, ako svi budu razmisljali tako covecanstvo ni tocak do sada ne bi znalo da iskoristi.

Da su ljudi razmisljali kao ja, do sada bi se teleportovali, a ne bi putovali prevoznim sredstvima. Ali neka, vidim da nisi razumeo poentu i nije ni bitno. Vista me nece voditi do zeljene lokacije i kod viste me jedna sekunda duzeg gledanja u neki meni nece kostati lancanog sudara, za razliku od navigacije. Poenta je i to je moje licno vidjenje da je kod navigacije bitno da bude sto preglednija, a ne sto lepsa, jer lepota u ovakvim stvarima ne igra nikakvu ulogu. A od tih profesora sa saobracajnog fakulteta mi se povraca. Umesto sto ga tupe, bolje bi im bilo da pocnu da rade svoj posao i da rese saobracaj u Beoradu, kako bih bilo gde i bilo kada mogao da stignem da da pritom ne putujem dva sata kroz uzasne guzve i zastoje.
« Poslednja izmena: 19. Jan 2009, 07:49:28 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
Posto vidim da se malo zakuvalo oko naprednih tehnologija evo da se i ja malo ukljucim,kao sto je Ic.xc.ni.ka  rekao tacno je da bilo sta sem same voznje i gledanja kroz soferku moze da izazove nesrecu ali u tom slucaju nebi smeo nikako ni da pomislis da palis navigaciju ili u najboljem slucaju da koristis prastaru navigaciju sa tonom i sa strelicama bez mape skrenl levo i desno ali posto svaka napredna tehnologija olaksava zivot 3d nav ce olaksati mojoj zeni mnogo vise nego sto mozes i da zamislis,ona se kao i veliki deo zenske populacije (cast s izuzetcima) slabo snalazi sa mapama i lociranjem sebe same  u mapi i vecita dileema je muci dali je to ova ulica levi ili sledeca  Smile .Sa 3d nav. ona nece imati nikakvih problema jer ce videti zgradu i bez greske skrenuti u pravu ulicu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone 6S
Navigaciju ukljucujem iskljucivo pre nego sto krenem kolima. Dakle unesem adresu, stavim go i onda krecem. Cak Garmin i upozori na pocetku da ne treba cackati telefon u voznji i tako dalje. LJudi svasta rade u toku voznje, pa verujem da ima i onih koji u toku voznje cackaju Garmin. Vidjao sam i ljude koji kucaju sms tokom voznje. Meni je to suludo, ali ljudi uglavnom ne kapiraju sta rade dok nazalost ne dozive neki sudar, a cesto je posle toga kasno za ispravljanje gresaka. Smile Sto se ovih 3d mapa tice, nemam ja nista protiv toga. Svako neka izabere sta mu vise odgovara. Za moje potrebe Garmin je trenutno no1. A postavlja se i pitanje kod tih 3d mapa koliko zgrada ce zapravo biti ucrtano. Koliko znam i ove 2d mape se jos uvek dopunjuju i ispravljaju. Nokia maps i tako dalje ima potpuno skromne karte, gotovo neupotrebljive. Pitanje je ko ce i kada prezueti na sebe posao da Srbiju, zgrau po zgradu predstavlja u 3d obliku. Prevelik posao i mislim skroz neisplativ u Srbiji.
« Poslednja izmena: 19. Jan 2009, 18:53:43 od Ic.xc.ni.ka »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 55
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
Nokia 5800
Ic.xc.ni.ka, ti sigurno ni vozacku dozvolu nemas ali solis pamet drugima o tome koliko je opasno voziti sa 3D mapama Smile

Moderator X3mE Sta bi? Niste probali iGo8 program za navigaciju na laptopu? A ja pozeleo da vam dam jos jedan domaci zadatak

Sygic MCGuider Drive v7.50.514 Windows XP version

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot007.gif
(36.26 KB, 808x634)
Sygic screenshot 1.jpg
(79.01 KB, 1280x992)
« Poslednja izmena: 24. Jan 2009, 18:43:34 od vip member »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone 6S
Zaobidji me...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Apple iPhone 4
MCGuider taj izgleda da nema neke mape za Srbiju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 467
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.2
Nazalost nema ali mislim da je to najbolji program ya navigaciju koji je napravljen za mobilne telefone.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 61 62 64 65 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.