Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pregled Symbian/Windows Mobile/Maemo/Android/iPhone/Java programa za GPS  (Pročitano 331201 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N82
Jbt, izgleda da sam ja glup, ali ne mogu opet da razumem sta su ti fiksni radari. Aje da probamo ovako. Da li su to radari, koji ti snime brzinu,e ventoualno te slikaju, onda to neko u nekom centru dobije, posalje ti prijavu i tebi stigne na kucnu adreu prijava za prebrzu voznju? Sto se ovog brisanja PIO tice, ja mislim da mogu da se update-uju. Kada sam ubacivao ove speed camera POI pitao me je da li hocu da obrisem postojece ili da ih updateujem. E sad samo ne znam da li se to odnosi na sve POI-e, ili samo na ove custom, odnosno naknadno ubacene. Posto do sada nisam ubacivao nista naknadno, imam samo ove sto sam juce ubacio odnosno za speed camera-e.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Jbt, izgleda da sam ja glup, ali ne mogu opet da razumem sta su ti fiksni radari. Aje da probamo ovako. Da li su to radari, koji ti snime brzinu,e ventoualno te slikaju, onda to neko u nekom centru dobije, posalje ti prijavu i tebi stigne na kucnu adreu prijava za prebrzu voznju? Sto se ovog brisanja PIO tice, ja mislim da mogu da se update-uju. Kada sam ubacivao ove speed camera POI pitao me je da li hocu da obrisem postojece ili da ih updateujem. E sad samo ne znam da li se to odnosi na sve POI-e, ili samo na ove custom, odnosno naknadno ubacene. Posto do sada nisam ubacivao nista naknadno, imam samo ove sto sam juce ubacio odnosno za speed camera-e.
Da ,otprilike tako!Ne mislim na ono da si glup nego u vezi suštine! :DTih speed camera ima malo kod nas! U Kopenhagenu je veoma korisno imati te POI tačke a koliko vidim ima ih popriličan broj i u Hrvatskoj!
http://www.poiplaza.com/index.php?p=dc&c=11
Sad nešto se ne sjećam za update ili brisanje ali nema veze jer nije problem držati sve tačke u jednom folderu pa ih ponovo ubacivati sve!

Ali niko da meni objasni zašto se te POI tacke ne vide prilikom navigacije i zašto to ne radi na Garmin XT nego samo vidim da su prisutne u POI lokacijama!?
« Poslednja izmena: 15. Maj 2008, 10:27:30 od dbranko »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N82
Da idemo mnogo od teme, ali ja zaista nisam znao da tako nesto postoji kod nas, a i ne znam nikoga ko je na taj nacin kaznjen, tako da sumnjam da se to primenjuje, cak i ako postoji. Opet, ne verujem da su ovi izmisljali POI kada lepo pise tacno gde se nalaze i to ih ima poprilican broj. E sad da li to funkcionise ili ne, to vec ne znam. Juce sam ubacio i nisam jos prolazio pored tih lokacija gde su te kamere. Ukljucio sam u Garminu alert tones koji su do sada ibli iskljuceni i mislim da sam video negde opciju da te obavestava kada naidjes na speed camere. Videcu da li to i kako funkcionise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
Za srbiju neznam ali veruj da na zapadu funkcionise i te kako ,naplacao sam se kazni sto ti kazes samo ti dodje na kucnu adresu .Sto se tice gde ga treba ukljuciti ,pod settings/proximity points/audio notrification pa biras dali ces da te smara non stop ili samo da ti javi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
Zanima me kako garmin xt mobile radi u kolima na nokia n95-ici tj. da li se često gube sateliti i da li pokazuje gde su jednosmerne ulice na scg route ?
Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N82
Za srbiju neznam ali veruj da na zapadu funkcionise i te kako ,naplacao sam se kazni sto ti kazes samo ti dodje na kucnu adresu .Sto se tice gde ga treba ukljuciti ,pod settings/proximity points/audio notrification pa biras dali ces da te smara non stop ili samo da ti javi

Ja sam bas onako dosta upucen u tu pricu, posto sam imao losa  iskustva sa prekoracenjem brzine, sudijama za prekrsaje i tako dalje. Cak sam kupio i radar detektor za kola i tako dalje, ali zaista za ove radare nisam cuo. Mozda je to nesto novo kod nas, a mozda i jos ne salju kazne ali snimaju, ko ce ga znati. VIdecu sada kako se Garmin ponasa i da li reaguje ili ne na njih.

Zanima me kako garmin xt mobile radi u kolima na nokia n95-ici tj. da li se često gube sateliti i da li pokazuje gde su jednosmerne ulice na scg route ?
Hvala

Ja imam N82, a trebalo bi da je taj GPS modul manje vise isti i da se isto ponasa. Mene su isto plasili tim pricama kako interni uredjaji slabo rade, kako im je los prijem signala i tako dalje, dok su eksterni mnogo bolji. Ranije sam imao eksterni, sada imam ovaj i ne primecujem nikakvu razliku, tacnije oba rade savrseno. Ranije je sa starom verzijom fw bio problem sto je bilo potrebno oko 2 minuta, ili cak do 10 u zatvorenom da telefon pronadje satelite, ali sada sa novim fw, ih nalazi i to bude pun signal za maksimalno 20-tak sekundi. Prijem je odlican. U kolima radi sa 100% signala. Mene je skroz iznenadilo sto recimo po kuci i to mestima koja su zatvorena i imaju neki mali prozorcic, drzi signal bez problema. Dakle radi savrseno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Kod mene na N95 radi savršeno i nijednom nije izgubio signal kad ga lockuje! Isprobao sam po Zagrebu i Banjaluci a vozao sam se po svim vremenskim uslovima! Super to radi! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 16
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mozete li okaciti par screenshotova telefona dok koristite taj pogram u kolima? hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

You Can Run But You Can't Hide

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 47
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
Nokia N95
I kod mene na N95 radi savršeno, dakle kad jednom fiksira satelit teško ga posle izgubi,
čak i brzinu kretanja pokazuje dosta realno sa greškama od +- 10km/h max !!!  Smile

Evo, kod mene to izgleda ovako:

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Screenshot0010.jpg
(70.22 KB, 240x320)
Screenshot0011.jpg
(58.53 KB, 240x320)
Screenshot0012.jpg
(86.5 KB, 240x320)
Screenshot0013.jpg
(66.51 KB, 240x320)
Screenshot0014.jpg
(95.22 KB, 240x320)
Screenshot0015.jpg
(59.91 KB, 240x320)
Screenshot0016.jpg
(81.95 KB, 240x320)
IP sačuvana
social share
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N82
Probao sam kako u praksi izgledaju te speed camere. Ukljucio sam alert notification  i kada prilazim mestu gde je kamera, pojavi obavestenje u gornjem delu ekrana. Speed kamere su obelezene na karti i vidi se njihova lokacija tokom navigacije. E sad, na mestu gde Garmin tvdi da je kamera, ja kameru nisam video. Gledao sam iz kola, pa nisam mogao da sada previse blenem, ali onako povrsno gledajuci nisam nista video. Mozda je to postavljeno negde u krosnji drveta, na krovu neke kuce ili tako nesto, a mozda je i previse sitno da bi se videlo. U svakom slucaju kamere su oblezene na karti i vide se i telefon upozorava kada im se priblizavate onim zvucnim signalom koji je malo iritantan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.142 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.