Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pregled Symbian/Windows Mobile/Maemo/Android/iPhone/Java programa za GPS  (Pročitano 331123 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 597
Zastava danska
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Samsung galaxy s6 edge
Pa u dk postoje staticne i mobilne koje su pretpostavljam u automobilima ili tako nesto.Sto se tice poi-a mislim da preko postojecih ubacuje ove ma da za svaki slucaj ti bekapuj stari poi tako da mozes da ga vratis.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Pozdrav svima i svaka cast za temu! Potrebna mi je mala pomoc. Doduse nisam pregledao kompletno forum pa mozda sam i prevideo odgovor na moje pitanje. Nadam se da neko moze da mi pomogne. Imam nokiu N95 i instalirao sam joj Garmin mobile XT i adria mape. Problem je u tome sto ovaj softver ne vidi da je integrisan GPS u samom telefonu, vec trazi eksterni GPS. Drugar mi rece da postoji neki program koji pomaze u resavanu ovog preblema, ali na zalost ne zna kako se zove. Valjda taj programcic telefonu salje podatak da je taj GPS eksterni i tako radi bez problema. Nadam se da ce te mi pomoci. Hvala Puno!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

You Can Run But You Can't Hide

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 47
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
Nokia N95
Imam isti problem sa ovim programom. Čim uključim garmin, on sam počne da traži externi GPS.
Pored ovog problema kod mene se javlja i to da kada pokušam da pogledam mape na garminu (view map) ,on pokazije samo strelicu na crnoj opozadini ,tačnije ne otvara mape ," unable to unlock the maps" !
HVALA
« Poslednja izmena: 14. Maj 2008, 21:25:42 od ShomyBG »
IP sačuvana
social share
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
Nokia N82
Pa u dk postoje staticne i mobilne koje su pretpostavljam u automobilima ili tako nesto.Sto se tice poi-a mislim da preko postojecih ubacuje ove ma da za svaki slucaj ti bekapuj stari poi tako da mozes da ga vratis.

Pita tokom prebacivanja da li hoces da update-uje postojece ili da ih obrise. Ubacio sam i sada jos da vidim da li to radi ne.

Sto se ovo gpitanja oko tih speed cameras tice, ako neko iz Srbije moze da mi pojasni sta je to, bio bih zahvalan.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20080404
mob
Apple iPhone
Pozdrav svima i svaka cast za temu! Potrebna mi je mala pomoc. Doduse nisam pregledao kompletno forum pa mozda sam i prevideo odgovor na moje pitanje. Nadam se da neko moze da mi pomogne. Imam nokiu N95 i instalirao sam joj Garmin mobile XT i adria mape. Problem je u tome sto ovaj softver ne vidi da je integrisan GPS u samom telefonu, vec trazi eksterni GPS. Drugar mi rece da postoji neki program koji pomaze u resavanu ovog preblema, ali na zalost ne zna kako se zove. Valjda taj programcic telefonu salje podatak da je taj GPS eksterni i tako radi bez problema. Nadam se da ce te mi pomoci. Hvala Puno!!

Kad kupis legalno ovaj program, neces imati tih problema.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

You Can Run But You Can't Hide

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 47
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0b5
mob
Nokia N95

A ko kaže da je on kupio nelegalan program ? Smile
IP sačuvana
social share
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.

Pogledaj profil GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20080404
mob
Apple iPhone
Nelegalan je jer ne vidi interni GPS receiver....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 12
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Vidim ja da si ti bas pametan. Da sam kupio original program, sigurno ne bih od tebe trazio pomoc. Pitam lepo da li neko moze da mi pomogne u problemu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20080404
mob
Apple iPhone
Pitam lepo da li neko moze da mi pomogne u problemu!

Ne moze.
Resenje tvog problema bi bila piraterija, koja je zabranjena na forumu.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 11
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Svakim unosom POI tačaka brišu se postojeće ali ne one koje su unešene na mapama već one koje si unio POI Loaderom! Znači svaki put se unose ponovo sve tačke!Speed kamere su nekakvi fixsirani radari! Nije ono loše da te upozori na brzinu! Treba to unijeti i uključiti u podešavanjima Garmina XT! Još jednom kontam da se unošenjem ostalih POI tačaka isto tako može postaviti da di pišti čim priđeš bilo kojoj tački, bilo to kamera, ski centar ili šoping centar! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.