Ovakva je situacija, imam iGO navigaciju koja super šljaka ali mi fale idređene mape pa me interesuje da li mogu da se nađu negde kompleti i da se samo ubace u postojeci program ili moram sve da instaliram ispočetka...
I da, ne znam da li iGO uopste ima te mape, ali treba mi Mađarska, Bugarska i Turska od zemalja.
Contrast-ove (TopMap) mape u izdanju 2013 još uvek nema. (ne znam zašto kasne) :? E sad , da li je neko probao NQ Q1 2013 mapu Srbije i da li je ona bolja od Contrast 07 2012 ? :-k
« Poslednja izmena: 24. Sep 2013, 21:15:16 od backarelli »
Ma zeza me rutiranje sa Contrastom opasno. Sve to stoji sa ucrtanim ulicama, pa čak i sa brojevima po selima, ali me rutiranje ubi. Recimo, na auto-putu me stalno šalje na one prolaze sa isključenjima (i ako ne treba tu da se isključim), da bi me samo provozala paralelno sa auto putem i vratila nazad. Ja to, naravno, ni ne uradim, ali mi skače po živcima Nevenino bla bla bespotrebno. Ima tu još bagova u rutiranju i to sve zbog mape. Valjda si me razumeo... takvih problema nemam ni sa jednom drugom mapom, sem sa Contrastom 07 2012. :evil:
Molim za prelog za navigaciju na HTC One. "Lutam po prodavnici" od jutros i ne mogu ništa kasvetno da nađem pa vas molim za tačan naziv kako bih lepo pitao prodavca ;) (a može i neki link u pp)
Po mom misljenju naj bolji je Igo Primo ali njega ne mozes na legalan nacin naci niti instalirati. Sto se tice ima jedan po meni pravo dobar a besplatan i softwer i mape a zove se MapFactor Navigator ali treba da se koristi free mod rada (ne sa TOMTOM mapama)....
navigacija za mobilni telefon huaweig6800... da li zna neko program zanavigaciju ali da ne trosi kredit tj bez interneta da je koristim?? hvala ako sam dobro razumeo moj telefon nije android nego samo pise os?ako zna neko neka okaci link download?
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.