Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pregled Symbian/Windows Mobile/Maemo/Android/iPhone/Java programa za GPS  (Pročitano 330733 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20080702
mob
Apple iPhone
Garmin ipak ima najbolje mape za nase prostore... Cuo sam da i iGO mape nisu lose ali nije to to.....
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2751
Zastava Stuttgart
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
mob
Samsung S7 Edge
Da,Igo je dobar a posebno ovaj novi Igo8 trodimenzionalni, ali neznam kako radi u srbiji..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1759
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.27
mob
Apple iPhone 4
Za Srbiju iGO je puno bolji po svim pitanjima od Garmina, nove contrastove (culi ste svi za plan plus) mape koje koristi iGO za Srbiju stvarno su detaljne i precizne, nasao sam put do neki manijh mesta koje Garmin nema, a vidim po forumima da svi koji su probali iGO kazu da je bolji.
Koristio sam dosta iGO8 na PNA uredjaju i bas sam se odusevio, u poredjenju sa garminom, ima vise opcija, brze radi kalkulaciju/rekalkulaciju rute,lepsi animirani meni koji je logicno rasporedjen i jednostavan za koriscenje, POI baza mnogo bogatija, postoje i novi srpski glasovi muski i zenski, profi odradjeni, muski glas je od onog spikera sa B92 sto radi dokumentarce.
Strelice koje vam pokazuju skretanje u toku navigacije takodje su animirane, a dok vozite po gradovima vidite kucne brojeve kuca sa leve i desne strane.
Kada vrsite pretragu preko virtualne qwerty tastature, automatski skriva slova koja ne postoje u pretrazi da bi lakse kucali.
Postoje i razni skinovi koji pored toga sto menjaju izgled programa, dodaju i nove opcije u programu.
U vecim gradovima, vaznije zgrade su u 3D, i vecina gradova su odradjeni sa kucnim brojevima.
iGO moze da se instalira na PNA i PDA uredjaima (WM sa touch screen-om) i postoje i klonovi ovog programa koji koriste iste karte, kao sto su MioMap i MyGuide, ja sam instalirao i miomap ali vise mi se svidja iGO.
Evo par screen-ova iGO :

« Poslednja izmena: 09. Avg 2008, 15:41:18 od matrix777 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N82
Ali postoji samo za WM? Garmin koristim vec duze vreme i mogu da kazem da sam prezadovoljan.
« Poslednja izmena: 09. Avg 2008, 12:11:27 od milisav_bl »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone
Kao sto je napisao:

Citat
iGO moze da se instalira na PNA i PDA uredjaima (WM sa touch screen-om)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Any fool can use a computer. Many do.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8510
Zastava Minas Tirith
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
HTC One X
Nisam ga probao, ali sve ovo što je matrix napisao je prilično impresivno Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone
Destinator 7

Destinator 7 - flexible, user friendly

Destinator 7 is designed for an industry that demands the most flexible, user friendly and powerful navigation software for its personal navigation devices and Smartphones. You expect the best from Destinator. You tell us you want your products to deliver simple, clear, fast navigation to ensure destinations are reached safely and quickly. But you also want the sophistication and benefits of today’s traffic alert systems and route finding – but without the information overload found elsewhere in the market.
Destinator 7 has been developed to meet these needs. Available in 26 languages, Destinator 7 offers a wide range of new features, improved and fresh look and feel plus core improvements in our routing and direction finding. And we’ve made it more flexible – with greater user interface customisation now available and the ability to include 3-D mapping of buildings in major cities*. All of this, of course, is underpinned by our powerful market-leading routing engine – the driving force behind the best navigation experience.

Destinator 7 - improvements in the ares that matter

* our routing engine: the very core of our navigation software. By improving its performance in terms of speed and its ability to render maps more quickly, you can enjoy smooth seamless navigation wherever you’re heading

* fresh look and feel to our mapping: You’ll see the difference straightaway – cleaner, crisper mapping and rendering - with a new 3-D feature that’s easier on the eye and clearer to follow

* flexibility and customisation: you want your product to stand out? we can help you re-design your user-interface to align itself more closely with your own brand – or for special “one-off” projects that need a clear and distinctive look

Destinator 7 - a richer user experience

End users now a richer content experience – with relevant information available quickly and easily. Destinator 7 offers a number of improvements – particularly with the POIs (points of interest) that matter most:

So now, we offer:

* a wider POI search
    * a high level POI search
    * dial-a-POI – when connected to a mobile device

Plus new ways of avoiding hold-ups and user-defined traffic obstacles, such as gated communities, with a new Detour function.

Destinator 7 - improved text to speech

Natural sounding directions – down to street name level – come as standard, thanks to Destinator’s chosen text-to-speech partner SVOX.

Destinator 7 - reduced BOM costs for OEMs

Destinator Technologies is the only company capable of supporting proprietary TMC solutions that can help reduce our partner’s bill-of-material costs.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
uhhh ovaj iGO stvarno mnogo dobro izgleda!  Smile Smile
predpostavljam da ne moze da radi na Motorli A1200...  Smile

jel bilo do sada reci o java GPS programu "We-Travel"?  Smile   probao sam da potrazim pomocu search opcije i nisam imao "pogodak"...  Smile

softwer je besplatan i navodno radi na vecini Java telefona proizvedenih u poslednje 3-4 god.  hmmm , tako bar kazu...  Smile 
Nisam ga probao jer jos uvek nemam BT GPS uredjaj.
Vidim da ima da se skine i mapa Srbije na njhovoj stranici...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Apple iPhone
predpostavljam da ne moze da radi na Motorli A1200...  Smile

Kao sto je napisao:
Citat
iGO moze da se instalira na PNA i PDA uredjaima (WM sa touch screen-om)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2568
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
mob
Nokia N82
Treba caletu da kupim za rodjendan neki eksterni gps bt modul. U pitanju je nokia e60 i koristice Garmin mobile xt. 99% sam siguran da ne bi trebalo da bude problema, ali cisto ako neko moze da mi to potvrdi, posto sam do sada Garmin koristio samo sa integrisanim modulom na N82.

Drugo pitanje, sta bi ste mi preporucili i gde - moze pm, da uzmem od gps modula? Izgleda da se kod nas mogu naci samo dva modela, msi star finder sf200 i prestigio ne znam oznaku. Sta mislite sta je bolje od ova dva uzeti, cene su im iste? Ako znate gde bi eventualn mogao da nadjem neki nokijin LD-3W ili tako nesto, moze pm. i ako imate jos neki predlog gde i sta uzeti, voleo bih da cujem. Hvala.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.