stavrno zapropastio si me sa ovim reci (citava istina) a program na skrinove su stvarno Ludilo nema sta ,dal cu ja ovako videti i Skoplje na jednu ovakvu Mapu na moj Mobilni ili neki drugi GPS
e ljudi zna li mi ko rec moze li garmin da radi na n70,posto sam ja instalirao ali nece mape da mi prepozna i kad trazim onaj card id nema ga nigdje,ako je ilegalno pricat ovamo moze li ko na pp da mi posalje odgovor, hvala :)
Imam n73, zanima me koju verziju tomtom-a treba da instaliram za mapu "Tomtom Eastern Europe v6.08" probao sam tt 6.01, 6.02 ali mi samo vrti globus...
TomTom sam i ja nasao 6.0.20 i instalirao i radi bez problema, samo nece opet da pronadje GPS iz N95. Verovatno treba traziti jos neku verziju ili cekati da se pojavi neka koja radi. Jel zna neko koliko verzija TomTom postoji za N95? Hteo bih da isprobam sve. Evo, ja nahvatao slike i postavljam vezija koje sam probao:
Malo da se vratim na diskusio o tomtomu i garminu... Po meni licno tomtom je bolji program sa dosta kvalitetnijim interfejsom...ima dosta vise zanimljivih podesavanja...Mapa Srbije za tomtom je jako slaba sa jako puno propusta moze biti od koristi ali nije to to, dok su zemlje zapadne evrope odlicno uradjene... garmin mape Srbije su izuzetne u poredjenju sa tomtomom ali i one imaju jos uvek dosta ne resenih jednosmernih sto zna da zakomplikuje zivot ali to su finese... Moj rezime kombinacija garmin za srbiju evropa sa tomtomom...A naravno ostaje nam da sacekamo tomtom 6.03 pa da koristimo integrisani gps...
« Poslednja izmena: 03. Jan 2008, 02:07:48 od Vitezmm »
Ja sam zadovoljan kako mi Garmin radi :chuckel: TomTom jeste bolji za zemlje zapadne Evrope ali s obzirom da ne putujem, nista mi nece znaciti i da izadje ta verzija koja ce raditi na N95.
Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.
Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.