Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 124 125 127 128 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pregled Symbian/Windows Mobile/Maemo/Android/iPhone/Java programa za GPS  (Pročitano 330535 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 729
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Apple Iphone 4 ; B5702
Ja dok sam imao nokiju koristio sam Garmin,sad sam na iphone instalirao Igo i prosli tjedan bio sam na putu u Hrvatskoj i mogu vam reci iz iskustva da je Igo bolji,tocniji i puno brze i preciznije radi od garmina kojeg sam imao na nokiji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 85
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
LG Optimus

Nov sam u korišćenju Android platforme pa mi treba pomoć u instaliranju iGO My way™ 2009 for Android™ v8.4.2.124036. Instalirao sam .apk i instalacija je uspešna, iskopirao sam folder sa content, licence i scheme na sd karticu, međutim kad pokrenem iGo aplikaciju izbaci mi "Please insert your sd card containing IGO content file"!!!
Folder sa Igo content-om sam iskopirao na sd karticu u glavni direktorijum sa nazivom iGO My Way!Android je 2.1 ,a rezolucija je 320x480.

Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 25. Nov 2010, 19:55:06 od Eiht »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 8.0.552.210
mob
Apple iPhone
Ne mozemo ti pomoci oko toga, zabranjena je piraterija kao i svaka diskusija o njoj.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Imam N97 mini,pa me zanima moze li da se instalira Garmin na taj telefon bez memorijske kartice??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Nokia Lumia 1020
Može, na mass storage.
IP sačuvana
social share
Молим паметније да више не попуштају.
Стање је веома критично.
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 20
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
Mass memory.Super.Hvala ti lukpot na odgovoru
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16
resih da ubacim Garmin navigaciju u svoj symbian pa sam instalirao "Garmin Mobile XT v5.00.50 symbian unlocked europe 2010.3 map" medjutim kasnije - posle instalacije sam se neprijatno iznenadio jer Srbija izgleda nije detaljno pokrivena sem glavnih koridora?! ...ili ja gresim tj. ne snalazim se  Smile  Smile

Vidim da je ceo region pokriven ali mi ne...  Smile a inace mapa Evrope koja je ubacena je teska oko 1.7Gb  Smile

Mogu li na ovu instaliranu verziju Garmina ubaciti samo neku njihovu mapu Srbije da bi funkcionisala ili mi ne gine instalacija neke druge verzije?

nov sam oko baratanja sa GPS-om pa ako moze neki koristan savet oko verzije Garmina koji ce mi sljakati na Symbian S60 v5 TS-u?  Smile

hvala unapred!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia Lumia 1020
resih da ubacim Garmin navigaciju u svoj symbian pa sam instalirao "Garmin Mobile XT v5.00.50 symbian unlocked europe 2010.3 map" medjutim kasnije - posle instalacije sam se neprijatno iznenadio jer Srbija izgleda nije detaljno pokrivena sem glavnih koridora?! ...ili ja gresim tj. ne snalazim se  Smile  Smile

Vidim da je ceo region pokriven ali mi ne...  Smile a inace mapa Evrope koja je ubacena je teska oko 1.7Gb  Smile

Mogu li na ovu instaliranu verziju Garmina ubaciti samo neku njihovu mapu Srbije da bi funkcionisala ili mi ne gine instalacija neke druge verzije?

nov sam oko baratanja sa GPS-om pa ako moze neki koristan savet oko verzije Garmina koji ce mi sljakati na Symbian S60 v5 TS-u?  Smile

hvala unapred!

Potrebna ti je SCG Route mapa.
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.16

hvala unapred!

Potrebna ti je SCG Route mapa.

jel mogu nekako samo tu mapu da dodam(i kako?) u ovo sto imam instalirano ili mora posebna/nova instalacija?

kako uopste ubaciti vise pojedinacnih mapa da bi pokrio malo siri region oko nas - ako je to uopste izvodljivo?   
tipa ubacio bi npr. Srbiju, Bosnu, Hrvatsku, Grcku, Madjarsku...

koliko sam video sve mape se zovu isto "gmapsupp.IMG", tako da ili ima neka varijanta sa preimenovanjem ili ne moze?!  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Лонг лив ћирилица!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 6247
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia Lumia 1020
Osnovnu koju ćeš koristiti nazovi gmapsupp.img, a drugu gmapsup2.img. Slično i sa .key fajlovima, ali o tome već nije dozvoljeno pričati na forumu Wink
Ne znam da li mogu više od 2 mape, možeš da isprobaš, a bila je neka fora da neće raditi rutiranje između zasebnih mapa, nisam siguran sad. Postoje i programi kojima se pre prebacivanja na uređaj više mapa spoji u jedan .img, možeš i to da uradiš. Sve se sećam kao kroz maglu, za detalje vidi na guglu ili čekaj da neko drugi odgovori Smiley
IP sačuvana
social share
Стање је веома критично.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 124 125 127 128 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.