Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 108 109 111 112 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Pregled Symbian/Windows Mobile/Maemo/Android/iPhone/Java programa za GPS  (Pročitano 331984 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15432
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6S
Moci ce, ali ces morati da cekas pet minuta i to ako si an otvorenom prostoru. Ovako ce ti skinuti 2-3 kb, odnosno mozda 10-15 para, ali ce se nakaciti mnogo lakse i mnogo brze.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pesaci su dosadni,pesaci su spori zato ih obori.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1239
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Nokia N8
ok tnx
IP sačuvana
social share
Ima jedno prorocanstvo koje kaze da ce nas Srba ostati taman toliko da cemo svi moci da stanemo pod jednu krusku.A u tom slucaju svi ostali ce stati pod jedan maslacak i to bez da se guraju.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Cool

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.18
mob
Nokia N96
Ljudi, treba mi mala pomoc. Nasao sam novu mapu za Garmin Adria Route 3.0 i ne prihvata mi kod za mapu. Jel ima neka caka? I ako ne mrzi nekog nek da celo objasnjenje instalacije ove mape. Hvala unapred
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
Apple iPhone
Jedina pomoc koju mozemo da ti pruzimo je savet da kupis legalno softver. Piraterija je na forumu zabranjena.
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Cool

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 27
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.1
mob
Nokia N96
da li se nekom desava da mu jednostavno Garmin zakuca i samo pobeli ekran??? To mi se desava sa ovim novim Garminom i novom mapom, sa starom verzijom ovo se nije desavalo. Jel do telefona ili lose instalacije?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Shiretoko 3.5.10p
mob
LG G2
ima li neko NDrive na HTC Tattoo i kako mu radi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 20016
Zastava Novi Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.1.249.1036
mob
Apple iPhone
Mislim da postoji problem zbog rezolucije..... Ili je to mozda sa iGO  Smile
IP sačuvana
social share
Preporuka za clanove: Srpski pravopis 

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Šijo mu ga Đuro s prten konac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6306
Zastava Amsterdam
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Shiretoko 3.5.10p
mob
LG G2
problem kod rezolucije je sa IGO-om,NDrive i Copilot rade na Tattoo
za Copilot mi je mala memorijska(karta Evrope zauzima 1,6GB),ja imam od 2Gb a i mislim da Srbija nije detaljna(nije provereno) a NDrive imam instaliranu sa mapom Srbije koja je zaključana... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1691
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Z2
                                      Serbiamap.Mobile za JavaME sisteme

Sadržaj
Novosti
Opis
Programski zahtevi
Download
Ekranski prikaz - Screenshots
Česta pitanja (FAQ)
Novosti
16.03.2010 - Nova verzija programa Serbiamap.Mobile v1.4

Novo u verziji 1.4 :
Dopuna modula za pretraživanje
Prlagođenje uredjajima bez Java standarda JSR-179
Obogaćen prikaz mape
Novi tipovi objekata za pretraživanje
Opis
Java aplikacija Serbiamap.Mobile je namenjena za brzu i efikasnu online pretragu georeferenciranih odrednica iz naše baze podataka.

Program omogućuje sledeće funcionalnosti:
.Pokretanje GPS prijemika na vašem uređaju, ukoliko je on prisutan. U ovom trenutku podržani su samo integrisani GPS prijemnici.
.Pretraživanje baze geoodrednica u online režimu (putem Internet konekcije), i to po više kriterijuma - po imenu, tipu odrednice, kao i po rastojanju, odnosno - poslednja stavka omogućuje da fitrirate rezultate pretrage po udaljenosti od vaše trenutne GPS lokacije. Na ovaj način možete ustanoviti , na primer, koja benzinska pumpa vam je najbliža, ili listu hotela u gradu u kojem se nalazite.
.Novo u verziji 1.2 - GPS praćenje - omogućeno slanje trenutne GPS pozicije serveru za prikaz lokacije na mapama serbiamap.net u realnom vremenu.
.Novo u verziji 1.1 - Pretraživanje ulica za veći broj gradova u Srbiji (Beograd, Novi Sad, NIš, Kragujevac, Kraljevo, itd). Kao i kod pretraživanja geoodrednica, poziciju svake ulice možete pogledati na mapi, koristeći opciju Show Map.
.Poziciju svakog objekta koji se nađe u rezultatima pretrage možete pogledati na mapi, koristeći opciju Show.
.Objekti obično sadrže kratak opis (adresa, kontakt telefon - zavisno od tipa objekta). Ove detalje pregledate komandom Info.
Kod uređaja koji nemaju integrisani GPS prijemnik, ili ako vas zanimaju sadržaji u blizini neke druge pozicije, osim vaše trenutne GPS lokacije, možete koristiti koncept simulirane GPS lokacije - to jest, možete postaviti referentnu tačku koja će se pri pretrazi po rastojanju ponašati kao vaša trenutna GPS pozicija. Referentnu tačku zadajete opcijom Simulate Position - i to na jedan od dva načina - ili tako što ćete neki od objekata iz rezultata pretrage proglasiti za referentnu tačku, ili tako što ćete na mapi centralnu tačku (označenu crvenim krstićem) proglasiti referentnom. Na ovaj način, možete efikasno pretraživati bazu odrednica bez ikakve potrebe za GPS prijemnikom na uređaju.
-Program radi ili sa pravom GPS lokacijom (dobijenom od prijemnika, ako postoji), ili sa simulirnom pozicijom - ne može istovremeno da koristi obe. Da biste postavili simuliranu poziciju, morate prethodno iskjučiti praćenje satelita (ako je pokrenuto).
Programski zahtevi:
Na uređaju je instalirana Java Sun Micro Edition (uglavnom fabrički instalirano kod novijih telefona)
Java ispunjava standarde CLDC-1.1 i MIDP-2.0 (uglavnom ispunjeno na novijim telefonima - proverite u podešenjima vašeg telefona). Ukoliko navedeni minimum standarda nije ispunjen, molimo vas, nemojte instalirati
program !

-info-

« Poslednja izmena: 25. Mar 2010, 20:05:38 od backarelli »
IP sačuvana
social share
I love mobile phones...                   HTC machines definitely have soul...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 280
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung omniahd
imam sledece pitanje na samsung omnia hd sam instalirao sygic navigaciju sve radi osim sto ne otkriva gps koji je u telefonu, znam da sve radi zbog toga sto imam i route 66 instaliran. kako da ga natjeram da prepozna interni gps modul? ima li ko pojma
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 108 109 111 112 ... 141
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.